Ve Samsunun Gülleri buluştu

:roflol::roflol: valla mügeye gitcekmiş yakında heralde kızımı bulun sitede hatta kazene bile çıkar sorardı kızımı bul kazen adı şuydu şimdi adını değişti bulamıyorum kızımı senağlama beloşa sormuş soruşturmuşş
:lepi:

ayyyyyyyyyyy keşke bende olsaydım aranızda yaa gorumcemde gelmış nasıl anlaşabildınızmı. cok guzeldınız hepinız bıdahan buluşma yapmatı düşünüyomusuz..alkisalkisalkis

anne bidahakı buluşmada sen otur ağla falan kızmı bulun dıye ben sonradan gelim kucaklaşır kavuşmuş oluruz :lepi:

tatlım nerdeyse günümüzün yarısını senin izini sürmekle geçirdik
neyse şükür kavuşturana günümüze katılırmısınyerimseniben
bence katıl annenin gözünün önünde ol kadının dünki çilesini görseydin:roflol::roflol:

hatcenin akrabası gülnür abla,dün hatce bacı bahsetmişti ya hatta selamını da almıştık hatırlatayım :))

hatcenin akrabası gülnür abla,dün hatce bacı bahsetmişti ya hatta selamını da almıştık hatırlatayım :))

yazımı yazdıktan sonra jeton düştü tamam tamam. selamını almışdık tatlım teşekkür ederiz.inş. geldiğin zaman senin için de bir buluşma yaparız:lepi:

ayy gülnur çokda abartmışın kızz günün yarısınımı aaa:1shok:

Yaa çok tatlısınız bayıldım bayıldım gülen yüzleriniz aslaa solmasın..Yanlız bende Alya Derinimi kucağıma alıp yanağını yanağıma dayayıp koklamak öpmek istiyorum yaaaaaaa Allahıma emanet çok tatlıı

Dostluklarınız daim olsun kızlar hepinize Maşallahhh a.s. a.s. a.s.

canım benim söz günümüzde senin yerine alyanın yanağını yanağıma deydirip öpüp koklayacağım. darısı başınıza samsundan kucak dolusu sevgiler............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…