- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
canım benim ya annen nerdeyse evladımı bulun diye müge anlıya gidecekmiş böyle anneye yapılırmı buklava:
neyse ana-kız kavuştunuz allah birdaha ayırmasın :Saruboceq:
gülseren ablam şükür flimin sonu mutlu bitti:teytey::teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol: valla mügeye gitcekmiş yakında heralde kızımı bulun sitede hatta kazene bile çıkar sorardı kızımı bul kazen adı şuydu şimdi adını değişti bulamıyorum kızımı senağlama beloşa sormuş soruşturmuşş
:lepi:
ayyyyyyyyyyy keşke bende olsaydım aranızda yaa gorumcemde gelmış nasıl anlaşabildınızmı. cok guzeldınız hepinız bıdahan buluşma yapmatı düşünüyomusuz..alkisalkisalkis
grayzzzz var oooooyerimseniben
hatcenin akrabası gülnür abla,dün hatce bacı bahsetmişti ya hatta selamını da almıştık hatırlatayım :))
tatlım nerdeyse günümüzün yarısını senin izini sürmekle geçirdik
neyse şükür kavuşturana günümüze katılırmısınyerimseniben
bence katıl annenin gözünün önünde ol kadının dünki çilesini görseydin:roflol::roflol:
anne bidahakı buluşmada sen otur ağla falan kızmı bulun dıye ben sonradan gelim kucaklaşır kavuşmuş oluruz :lepi:
ayy gülnur çokda abartmışın kızz günün yarısınımı aaa:1shok:
anam siz hala burdamısınız:1shok:
kapattırcam bu topüğü..kaydirigubbakcemile
Yaa çok tatlısınız bayıldım bayıldım gülen yüzleriniz aslaa solmasın..Yanlız bende Alya Derinimi kucağıma alıp yanağını yanağıma dayayıp koklamak öpmek istiyorum yaaaaaaa Allahıma emanet çok tatlıı
Dostluklarınız daim olsun kızlar hepinize Maşallahhha.s. a.s. a.s.
sana noliki biz çocukları büyütdük iş yok güç yok senin gibi kıç,kusmuk temizlemiyoruz boş boş oturanı allahta sevmezmişdelikafadulden
ablam laf aramızda kimse duymasın maksuz öyle dedim.annesini nekadar üzdüğünü anlasın bir daha yapmasın anlamında :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?