çıtıııırrrrr kızlarrrrrr günün ilk günaydını benden olsunopuyorumnanaktanönceliklen topiğimize güzel ve içten yorumları ile katılan tüm arkadaşlara gönül dolusu teşekkürleropuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn....sonracıma şahsıma yorum yapan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyor,kocaman öpücükler yolluyorumkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan.......ben dün bütün gün anacığımla mutfakçısı,ankastrecisi,seramikçisi,kapıcısı,laminantcısı vs vs vs gezmekten ayaklarıma kara sular inmiş ve bitap bir vaziyette,akşam 20:00 gibim eve düştüm-tatlicadiarzu-söylemiştim canım anacığım tadilat yaptırıyor diye...aslında bu iş tadilatı aştı evin duvarları hariç her yer söküldü..hoş onlarda tekrar sıvanıp boyanıyor:sm_confused:eee tabii millet aç beni beklemiş,yemek hazırla mutfağı topla saat 22...sonra ütülere geç saat oldu 00:30...topiğide merak ediyorum...ama bacaklarım isyan ediyor bir yandan hadi dedim şunları bir yükseğe kaldırayım yarım saat dinlensinler..topiğe bakarım...mirmirmirmir işte o yarım saat olmuş bu saat :1ninca:eşim üstümü örtmüş uyumuşum...alkisalkisalkis alkisalkisalkis hayli erken ama bir kere uyandım mı daha uyuyamam...akşam üzeri kesin şekerleme yapacağım belli oldu:roflol::roflol:...bu seneki yaz temizliğim evlere şenlik vallahi... Allah hayra getirsin bir sürü şey araya girdi.... 5 gündürde gezmeler,buluşmalar çarşılar -tatlicadiarzu-dün gece eşime diyorumki "boşver ev böyleykende yaşanıyormuş, yıllarca boşuna harap etmişim kendimi"ne yapayım arsızlığı ele aldım artık:roflol::roflol:siz boşverin amisos'u felan bana gelin hepiniz ...herkesin eline bir iş vereyim "1.geleneksel ekrulum'un yaz temizliği şenliği,etkinlik günleri" düzenleyelimdelikafadulden delikafadulden :tomato: :tomato::roflol: :roflol:vallahi size neler hazırlarım,yetmedi dışardan siparişler veririm...olmaz mı? peki bir biskkrem versem :tomato:....bugün dilimi ısırayım birşey çıkmazsa enerjim bitene kadar evle uğraşacağım hiç gelemem buralara kusura bakmayın:dilcikar:topik size emanet.....gülnur'um mesajını geç almış oldum özüürr,gülserencim kızına kavuşmuşun gözyaşları ile öğrendim...gözünaydın...sago'cum sanada geçmiş olsun kuzucum...monsör'üm öptüm yanaklarındann...:a015:ekrulum kaçar kızlarrrr