- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
-
ayy evet ablacığım ya kardeşim dün benle dalga geçiyordu ' ne o polyanna gibi dolanıyorsun ne yaptı bunlar sana mutluluk iğnesi filan mı ' diyordu kaydirigubbakcemile3
çok hızlısınız ablalarım ya herşeyi kararlaştırmışsınız ehh en küçük olarakda bana size uymak düşer memnuniyetle :dance:
(yoğun istek üzerine :tomato:)
burdan sizlerle büyük sır veriyorum
ben gülceilksemsed55 in kızıyım arkidişlerrrrrsırnaşık şey
şimdi ayy analı kızlı burdalar diceksiniz hatta bni görünce anneme ayyy nekadar genç annesın dıceksiniz ( benı bekleyın anacım 21 ınde)
annemı üye ettim sonra müptela oldu naptınız anneme böle
dünden beri anlatıya aaa olmazki böle :roflol:
bidaha ki buluşmaya bnde gelıcem ozaman tanışırız
burdan beni merakla bekleyen anneme öpücükler gönderiyorumm :roflol: Şenizopuyorumnanaktan
ay benim minik kuşumda burdaymış annesinin gülü. kızlar size şikayet ediyorum beni buraya üye yaptı sayesinde güzel insanlarla tanıştım ama kendi nc ni benden sır gibi sakladı.şimdi gördüm yazısını öpüyorum seni minik kuşumŞenizyerimseniben
Hepiniz harikasınız 41 kere maşallahimrenmedim desem yalan olur Dodtluğunz daim olsun en kötü gününüz böyle güzel olsun işallah :1hug:
anammm huysuz o sensinmisin canım ya...
Allah seni ne etmeye..
gel emi mutlaka 21inde gel..bekliyoruz günümüze..
ay benim minik kuşumda burdaymış annesinin gülü. kızlar size şikayet ediyorum beni buraya üye yaptı sayesinde güzel insanlarla tanıştım ama kendi nc ni benden sır gibi sakladı.şimdi gördüm yazısını öpüyorum seni minik kuşumŞenizyerimseniben
ablam ben listeme aldım:teytey::teytey::teytey: listesinde gülşah ve beloşda var :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi gözün aydın ablacığım buldun kızının nickini kaydirigubbakcemile3 kızında dayanamadı bize bak ne güzel 21 haziranda daha kalabalık olacağızzz:teytey::teytey:
bana hafiye gibi kadınsın diyosu sen yapmışin hemen hafiyelik hemşüremhihoyyyt
ayyy allahım herkezi meraklandırdık
21 ınde şöle assolist gibi gelicemzemuszemus
anne bakıyorum snde herkezı seferber etmişin herkes benı arıyo yahu sırnaşık şey
resimler süpeeer tabii buluşanlarda süper oluncaa. çok tatlı çıkmışsınız hepiniz. dostluğunuz daim olsun inşallah. Alya Derinede kocaman bir maşallah diyorum.
ablam listeme ekledim ya orda gördüm bence sende eklede birdaha kızını kaybetme:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?