Ve merve dogdu sonunda sukur

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
evet az geciktik ama idare edin anca toparlandim :1no2:

aylarca bitmeyen sancilarin agrilar sonrasi hepiniz yani cogunuz biliyorsunuz
29 temmuzda sancilarim saat 03.20 lere dogru uykudan uyandirdi beni ve iki saat ole bekledim gecmedi agri kesici aldim gecmedi,
ondan sonra dedim bi sicak su koyup kuvete icine girip bi bakim gecmezse ya annemi babami arayip hastaneye giderim dedim,
yada taksi cagirirz diye...
Esime dedim sen az daha uyu sonra sen bana lazim olcaksin cunku bugun gunumuz olabilir dedim
adam uyuyabilir mi sancilarim yuzunden
oluyorum allahim cok aciyor cektigim sancilardan sonra bi de dis agrisi gene basladi
annemi aradim dedi ben ise gidiyorum istersen gitmeyim dedi yok dedim babam gelsin dedik
babam geldi hastaneye gidiyoruz oglum hazir ettik kardesim omer de burdaydi sukur onlari uyandirdik babam geldi direk hastaneye
acile ciktik,
kadin beni nts bagladi sancilarin kac dk da bir geldigini sordu dedim 5 le 3 dk arasi dedim
makinede de ole cikti zaten
oluyorum allahim yerimde kivraniyorum oyle yatagin icinde
bende sakin olmam lazim diyordum nefesimi alip veriodum ole;
esim yanimda cok mu aciyor falan dio hemde nasil diyorummmmm

sonra beni muane odasina aldi alttan bakti acilma var mi diye
bakio bakio evet biseyler var dio
ve 2 cm acilma vardi,
ondan sonra dedi sizi odaniza alcagiz dedi tamam dedi odama goturdu ondan sonra saat 8.30 da dogum odasina gelin dedi
gelince zile basin sizi iceri alcaklar dedi
bole annemi bekledik oglum da gitti annemlere zaten hastanede beklemelerini istemedik yazik
ac ac hepimiz
kardesim evlerine goturdu
biz odamda bekledik oglumu annemi kardesimi
cantalarimi getirdiler
ondan sonra saat oldu 08.40 falan annemler geldi annem dedi ben gelim mi senle yoksa esin mi gelsin
ben dedim esim gelsin ondan sonra sen bana lazim olcaksin dedim dinlen uyu orda bekleme odasinda tamam dedi
esimle zile bastik bizi iceriye aldilar
odaya goturdulerrrrrrr,
allahim oglumda yasadigim seyler gene baslayacakti...
bagladi beni nts ye bebegin kalbi ve benim sancilarima bakmak icin
simdilik hersey normal
bi iki saat sonra baktilar gene acilma 3 olmus suyumu patlatti hemsire ondan sonra alt tarafimda bisey hissediyorum dedim esime bak bi sey akiyor falan diye allahim dedim kan mi gelio yoksa bir korktum esim bakiyor yok altina etmissin dio gulerek,bende gulerek dedim yok daha neler yuh diye
etsem bilirim demi ama hala guluyor esim bende hemsireyi cagirdim zile bastim geldi sordum esim bana bole bole dedi diye
o da basladi gulmeye ucumuz guluyoruz kadin dedi yok bu normal suyu patlattim yavas yavas akiyor cesme gibi allahim bizi gulme krizi tuttu agrilarla gulmek iyi oldu he :)ondan sonra
dedi epidural istiyormusunuz dedim aslinda istemiyorum ama alcagim dedim dayanamiyorum ilk dogumumda yaptigim hataya dusmek istemiyorum dedim,
ondan sonra kadin dedi herseyi hazirlayana kadar isterseniz esinizle az hastanede dolasin dedi tamam dedim esimle bebeklerin oldugu odanin yanina gittik
bi kac saat sonra bebegimiz mervemiz kucagimizda olcak dedik insallah;
Evet insallah,
ondan sonra bi iki saat gecti ben yurudukce sancilarim beni maf ediyordu allahim o ney nefes alip veriyorum ole millet bakio
sanki ilk defa goruyorlar dogurcak olan bi kadin...

Sonra zile basmadan once annemle konustuk esim kaldi orda annemle girdim bu sefer
igneyi vurcaklari an annemi cikardilar
zaten annem beni ole sancilarla gordukca aglamaya basladi o agladikda bende agliyorum
anne nolur yapma diye kadin netsin dayanamiyor tamam dedi sonra cikti
igneyi vurmaya basladilar belimden allahim yavas yavas uyusma basladi ne guzel agri sizi kalmadi gibi
annem girdi odaya bana dio iyimisin kizim evet anne dedim sukur iyiyim falan
ama kizim iyi degil kalbi yorulmus sancilar geldikce
bole iki uc dort defa kalbi yoruldugunu gorduk makinede korktuk tabi
ondan sonra aaz uyumak istedim az annemle uyumaya calistik ama az daliordum ondan sonra baska bi hemsire geldi muane de muane acilma olmus 4 ondan sonra bi iki saat kaldi ole 4 cm ile kadin dedi acilmazsa artik sezaryen falan diye
annem basladi gene aglamaya
ondan sonra annemin calisma saati geldi esim girdi iceriye annem gitti ise
oglum falan eve gittiler yemek yemege kardesimle sagolsun ogluma ne guzel bakti yazik hepside yoruldu,
ondan sonra hepsi gitti esim yanima geldi
esim yoruldu zaten hastane havasini hic sevmez yazik
esim dua ediyor acilma devam etsin diye yazik o da uzuluyor beni oyle gordukce
sonra annem telefon ediyor hastaneye annem dedim beni sezaryene alcaklar falan diye telefonda sesi solugu kesildi annemon gene basladi aglamaya dedim yeter anne nolur aglama bende basladim aglamaya yarabbim nolur aliorlarsa beni alsinlar diyorum kendi kendime
annem dio tamam aglamiom bana haber ver ne olursa olsun diye tamam
yarim saat kirk dakka sonra gene ariyor acilma oldu bende 5 baska acilmiyor saat oldu 19.00 bitti sezaryen diolar kizim da yoruldu sancilarla karnimin icinde
allahim ondan sonra annem geldi hemencik isden izin alip babam geldi
esim asagiya indi hava al dedim beni hazirliolar ameliyata
annem uzuluyor babam geldi beni optu annem merak etme kizim dio hersey guzel olcak
ben diyorum hakkinizi helal edin diye (gene duygulandim bunlari yazarken agliyorum suan) annem dio deme kizim ole hadi allaha emanetsin diye
aldilar beni goturuolar allahim buz gibi oda buz buz dondum gorduler beni ole titrek titrek (azer bulbul kim ki benim yanimda)
dondum ole bana dediler ustunuze bisey ortelim mi diye evet dedim bi zahmet iyi olur kollarimi orttuler ayaklarima buz koydular hissediyormuyum diye yok dedim
kollarim titriyor nefes almakda zorlaniyorum igrenc allahim igrenc,
oglumda yasadigim hersey ayni boyle oldu acilma 5cm baska yok iki dogumumda ayni oldu
buna da sukur ikisi de bende iyiyiz ya onemlisi olan bu
ondan sonra hemsire erkek dio baslicaklar ben size herseyi anlatcam dio tamam diyorum titrek titrek ben dislerm kitir kitir ediyor normal mi diyorum evet diyor iyi dedim, ondan sonra adam dio basladilar kesmeye falan filan,soruyorum ne zaman biter diye 40 dk falan diyor 5 dk icinde yavrunuzu gorceksiniz dio evet 5 dk sonra bisey aglamaya basladi bole sanki agzinda su var gibi inga diye allahim karnima bastilar herseyi hissediyorum ama agri sizi hicbisey yok
cektiler karnimdan kizimi onu da hissettim ama agri sizi yok
kizimi gosterdiler bana koklattilar kizim beni yalio ayni abisi gibi:)...
Kizim kucucuk diyorum doktorlara hayir diolar cok guzel cok tatli saclari super falan diye bayildilar kizima nasil seviniyorum ole orda bagli bagli kollarim falan,
agliyorum

sonra yavas yavas bitiriolar ole iki saat sonra bittikden sonra uyanma odasina goturduler uyu uyuyabilirsen makineler sagdan soldan otup duruyor,
bi suru ameliyat olan kadin erkek var hepsi de degisik seylerdennnnn, ondan sonra iki bucuk saat gecti odama goturduler nasil yorgunum oyle kizimi esimi falan herkesi ertesi sabah gordum uyandigim zaman daha kimse yoktu yanimda kizimi getirdiler muane falan ettiler
annemler esim falan geldiler ondan sonra hepsi beni tebrik etti falan filan derken
ertesi sabah kalktim ayaga masallah ama agrilarim pek vardi ilkinden daha zordu sanki
bole oldu bitti sukur
kizim su an 15 gunluk allahim olmayan isteyen herkese versin insallah yavru aminnnnnnnnnnnnnnn

3kilo380 dogdu 51 cm saat 19.49 da dunyaya geldi yavrucugum:asigim:

Son düzenleme:
çok şükür canım maaşalh güzel mervene allah sana bağışlasın
neyseki doğdu sen ona şükret:)))
pek niyeti yoktu çünküüü

Güle güle,sağlıkla büyüt inşallah.Bu doğum hikayelerini okurken gözlerim doluyor hep,içim bituhafoluyor,ne güzel bi andır kim bilir?

Bir ömür boyu sağlık sıhhat huzur mutluluk sizin olsun,en güzel günler sizin olsun,oooff ağlayacam heral,dayanamıcam.....

canım geç oldu güç oldu ama allahım a şükürler olsun avrularımızı sağ salim aldık kucaklarımıza.şimdi sağ salım hastalıksız büyütmesı nasıp etsın inaşşallaahhhh...

ay yerim onu ben valla gozumuz yollarda kalmisti.neyse saglikla geldi ya gerisini unutalim.rabbim hayirli evlat etsin canim.gule gule buyut kizimizi.cok tatli masallah abisinede cok benziyo :))

gözün aydın canım..sağlıkla kavuşmuşsun ya bebeğine çok şükür..
ne güzel darısı bizlerin başına
Rabbim yavrularınla ailenle birlikte uzun ömürler nasip etsin..

ayy canım benim seninde hikayeni okuduk şükür gecti bitti gitti işte doguramıycam diyodunkaydirigubbakcemile3
dogurdunda kızının hikayesini yazdın bak hihoyyyt
yaa benim anlamadıgım başlıydı hikayenin yarısını kestinmi naptın kız yarısı yok sanki hikayenin başı neyse okudum hepsini senin icin zor olmuş ama saglıklısıyla kavuştun ya yavruna herşeye derger canım benim allah eşinle sana oglun ve kızınla uzun saglıklı mutlu yıllar versin inş. :Saruboceq:

canim ablam, (bende corumluyum bu arada ) gözün aydin, masallah mervecik cok ama cok tatli ya böyle yanaklarini isirasim geldi.. hele o saclar yok mu o saclar.. allahim nazarlardan saklasin, anali babali büyütsün

çorumlu senin doğum hikayeni e okuduk çok şükür...
hayırlı uğurlu olsun canım,sağlıkla,iyi günlerde büyüsün inşallah

aman aman annesinin meleği ne kadarda tatlı maşallahAllah nazarlardan saklasın
Canım Allah bağışlasın analı babalı büyütsün sağlıklı ve hayırl:1hug:ı evlat olsun inşallahhhhhhhhh
Rabbim olmayan herkese nasip etsin

gözün aydın çorumlucum sonunda doğurdun çok şükür:))çokşeker kızın maşallah aynı abisine benziyo allah nazarlardan korusun...

allah analı babalı büyütsün canım.maşallah ailenle nice uzun mutlu ve sağlklı ömürler..

sonunda doğurdun hikayenide okuduk .. zor olmuş canım ama merveyi kucağına almak herşeye değer..Allah uzun ömür sağlık sıhhat versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…