Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

yav he he senle weisin tarafından olan birinden böyle bişey cıkmasına şaşırmadım zaten bakalım ilerleyen günlerde sizin neleriniz çıkıcak

ay evet bazı geyiklerin yanında bdv halt yemiş. özel mesajlarda ayrı yazılıyor geyiklere farklı yazılıyor. ne karakterli insanlar var heryerde ayrı biri oluyorlar.
sonra diyorum TATAVA YAPMA piyoo BAS GEÇÇÇ

Bak senaristler buralardan kopyaliyormus dizi senaryosunu:))
Yakinda konu olacan o dizilere, kendini izleyecen :)))
Haremde bir Fellenangel:))

haremde bir fallenangelmi ayyy weissssss ben şimdi masanın altına yatacam gülmekten

ay evet bazı geyiklerin yanında bdv halt yemiş. özel mesajlarda ayrı yazılıyor geyiklere farklı yazılıyor. ne karakterli insanlar var heryerde ayrı biri oluyorlar.

aaaa ciddimisin kk damı oluyor bunlarrrr

rahatsız mıydı ay onu bilmiyordum üzüldüm o zaman

Inandım ben . Hele resimdeki sensen ne dersen inanırım. Tanisalim mi? Ben Kadir Deli Kadir

mantık olsa... eee olamyınca mabud neylesin mahmut :)))))))
vereyim twitter adresimi tweetleselim :)))
gerçi sen evlisin demi ya ben daha çok bekarlarla ilgileniyorum canım :)) gözüme ilk seni kestirdiydim ben ama evli olduğunu öğrenince dünyam yıkıldı :)))
bir arabesk şarkı patlattım ardından ama evlisin benim değilsin yıllar önce nerdeydin çok geçiktik sevgilim offf offf :))))))))))))

ya arkadaşım neden herşeyi yanlış anlıyorsun.
demişki,birbirine saldıranlar ne güzel şimdi anlalşyıorlar. buna benzer şey yazmış.
buradan çıkardığın bumu gerçekten.
yani şu kısacık sürede bile şu ortamı görmenin verdiği güzel şeyi dile getirmesinden neden rahatsızsın ki. tamam . kkda oluyor bunlar. tamamda şuradaki fotoğrafı söylemiş arkadaş.
belki bu konıu kapandığında yine aynı olacak. ama şu anı görmekte hoş gerçekten.

Son düzenleme:

özel mesaj derken,kimin ne yazdığını nerden b iliyorsunda yorum yapıyorsun
gerçekten ne karakterli insanlar var
bencede tatava yapma bas geç :)

D

Dökün artik bugün ne varsa hepsinin sokunu toptan atlatalim
KK olmus dallas yalan rüzgari falan filan

durduk yerde yine ortalıgı karıstırdı sevgili üyemiz
valla helal olsun herkes yapamaz bunu

ben onun canısının içiyim. aşkitosu kimmi spekülasyon onlar hakiki olan sen ve beniz

ben 1. yim dimi yani en çok ben varım hayatında şu anda en önemli konu o

ivet aşkarım canlarım sevgililerim

Ben mi söyliyim mii.. 38 kiloyum ben :26::18:

onlarda ne olmuştu k ay merak ettim ya o kadar senedir buraya üyeyim bir şeyden haberim yok benim yaaa

38 mi hadi canımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…