ne alaka ya efsa gitti diye kavgalarmı bitecek sanki,ha keşke bitse
birbirine saldıranlar deyince sanki efsa vardıda,o yüzdendi tüm kavgalar
geyik topiklerine bi bakarsanız laf çarpıtanları,dedikoduları ,saldıranları görürsünüz
ne alaka ya efsa gitti diye kavgalarmı bitecek sanki,ha keşke bitse
geyik topiklerine bi bakarsanız laf çarpıtanları,dedikoduları ,saldıranları görürsünüz
Bak senaristler buralardan kopyaliyormus dizi senaryosunu:))
Yakinda konu olacan o dizilere, kendini izleyecen :)))
Haremde bir Fellenangel:))
senın gibi hatuna nasıl asılmam
ttamam bacım daha dikkat ederim
valla damdam düşmekte üzerime yoktur girdiğim her ortamı şenlendirirm
Bu kadar flörtü, sevgiliyi bir koltuga sigdirmaya calisirsan alintilarda böyle olur tabi:))
Kimi buldunsa mavi boncuk dagitmissin:))
ay evet bazı geyiklerin yanında bdv halt yemiş. özel mesajlarda ayrı yazılıyor geyiklere farklı yazılıyor. ne karakterli insanlar var heryerde ayrı biri oluyorlar.
sonra diyorum TATAVA YAPMA piyoo BAS GEÇÇÇ
niye milleten bekliyoz ki kendi senaryomuzu kendimiz yapalımBak senaristler buralardan kopyaliyormus dizi senaryosunu:))
Yakinda konu olacan o dizilere, kendini izleyecen :)))
Haremde bir Fellenangel:))
yoo nie kesiyim sen sevgilimsin cadu flörtüm
He valla Su kk da beni en şaşırtan hande vakası bi de sedef vakasiydi.
senın gibi hatuna nasıl asılmam
ttamam bacım daha dikkat ederim
Bu kadar flörtü, sevgiliyi bir koltuga sigdirmaya calisirsan alintilarda böyle olur tabi:))
Kimi buldunsa mavi boncuk dagitmissin:))
sanırım bir sana asılmadım weisssss
haremde bir fallenangelmi ayyy weissssss ben şimdi masanın altına yatacam gülmekten
ben onun canısının içiyim. aşkitosu kimmi spekülasyon onlar hakiki olan sen ve benizama biz 3 kişiyizaşkitosuda var onun
yoo nie kesiyim sen sevgilimsin cadu flörtüm
Onu hatırladim. Rahatsizdi ama o sanırım.
Bir de hamileyken gelinlik falan öyle bi konu vardı. Konu sahibinin bi sürü üyeliği bi sürü de ekşinli konusu vardı. Hatta ablasi gelip savunmuştu da küfürleseler olmuştu. O olayda çok sasirmistim
Kot konusunda bende sıkıntı çekiyorum ya genelde daralttırıyorum kaç kilosun ki sen
Inandım ben . Hele resimdeki sensen ne dersen inanırım. Tanisalim mi? Ben Kadir Deli Kadir
ya arkadaşım neden herşeyi yanlış anlıyorsun.ne alaka ya efsa gitti diye kavgalarmı bitecek sanki,ha keşke bitse
ay evet bazı geyiklerin yanında bdv halt yemiş. özel mesajlarda ayrı yazılıyor geyiklere farklı yazılıyor. ne karakterli insanlar var heryerde ayrı biri oluyorlar.
Day evet bazı geyiklerin yanında bdv halt yemiş. özel mesajlarda ayrı yazılıyor geyiklere farklı yazılıyor. ne karakterli insanlar var heryerde ayrı biri oluyorlar.
aaaa ciddimisin kk damı oluyor bunlarrrr
ben onun canısının içiyim. aşkitosu kimmi spekülasyon onlar hakiki olan sen ve beniz
ben 1. yim dimi yani en çok ben varım hayatında şu anda en önemli konu o
Ben mi söyliyim mii.. 38 kiloyum ben :26::18:
onlarda ne olmuştu k ay merak ettim ya o kadar senedir buraya üyeyim bir şeyden haberim yok benim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?