• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

FallenAngel

imaj değiştirdim piyo bile kırk yıollık kocasını tanıyamadı düşünün :52::52::52::52:

ahahahaahahahahah seni ben yerim yaaa heyytt canım benımmmmm :1::1::1::1:

ben oynamam :17::17::17::17: utanırım :17::17::17:

:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Son düzenleme:
avatardaki kıza benziyorsa maşaallahı vardır.sarışın renkli gözlü:nazar:

canımsın yaaa sarışın renkli gözlüyüm evet

Hmmm artıkk KK herşeyii duyacağızzz gibiiii :27::27:

Aynı yazı karekterleriyle yazıyoruz ve bu yüzden
senin yorumlarını okuyunca afallıyorum ben böyle bişi yazmadım ki diyorumm :52::52:

aynen bende aaaa ben en yazdım diyorum :52::52:

bir hatun da stvde iki dünya arasında programındaki selim hocayı sevgilim diye iddia ediyordu:52::52:

denk geldiniz mi:9:
sonra fake oldugu çıkmıs ortaya:27:

jhahahahaahahahahhaha ay koptummmm :52::52::52::52:

Zaten bir diziye konu olmadigimiz kaldiydi:)))
Artik sülümaaannnn siyaset topigini getir banaa diye bagiran bagirana:)))

kara para aşk güzel ama haaa izliyom ben onu :34::34::34:

hahahahahahahahaha ayy koptum yaaa ben bugunnnn herkes bana bakıo niye gülüyo bu kız diye :52::52::52::52::52:
Allah ağlatmasınn anammm gül tabiiiiii :52::52::52:
Sorma:)) Hangisi alinti hangisi sonradan yazdigi anlasilmaz oldu:)))

Fallennn anacim su alintilari dogru yap:))

Allahtan yazı karakterlerimiz farklı farklıda öyle ayırt ediyorum ne yazılmış diye..
Yoksaa Fallenn mübarek dağıttı ortalığıı :9::9:

bir hatun da stvde iki dünya arasında programındaki selim hocayı sevgilim diye iddia ediyordu:52::52:

denk geldiniz mi:9:
sonra fake oldugu çıkmıs ortaya:27:

Onu hatırladim. Rahatsizdi ama o sanırım.

Bir de hamileyken gelinlik falan öyle bi konu vardı. Konu sahibinin bi sürü üyeliği bi sürü de ekşinli konusu vardı. Hatta ablasi gelip savunmuştu da küfürleseler olmuştu. O olayda çok sasirmistim

:52::52::52:

Allahtan yazı karakterlerimiz farklı farklıda öyle ayırt ediyorum ne yazılmış diye..

Yok burada hadi cabalayip ayirdik yarin birgün dizilerde birbirimize karisacaz, kimin eli kimin cebinde belli olmayacak anacim:))
Senaristler nasil ayircak:)

Son düzenleme:
Onu hatırladim. Rahatsizdi ama o sanırım.

Bir de hamileyken gelinlik falan öyle bi konu vardı. Konu sahibinin bi sürü üyeliği bi sürü de ekşinli konusu vardı. Hatta ablasi gelip savunmuştu da küfürleseler olmuştu. O olayda çok sasirmistim

Vay arkadaşş neler varmış :9::9:

aslında oldukça iyi niyetli bir yorumdan bile böyle bir negatif fikir çıkardınız ya. ne diyeyim artık:19:

ne alaka ya efsa gitti diye kavgalarmı bitecek sanki,ha keşke bitse
birbirine saldıranlar deyince sanki efsa vardıda,o yüzdendi tüm kavgalar
geyik topiklerine bi bakarsanız laf çarpıtanları,dedikoduları ,saldıranları görürsünüz

fallen da asılıyor bana arada watsaptan neym taciz ediyor. başka asıldığı kimse yoksa onunla konuşmaya devam edebilirim. başka varsa asıldığı biri çıksın ortaya :4::4:

ahahhahaaaaaaa değil o değil rahat olun. eski kocam burda olsada tanımam ama çok profesyonel kimlik saklama ve maske kullanma alanında takdire şayan :ssz::ssz:

senın gibi hatuna nasıl asılmam :17::17::17::17:

Sorma:)) Hangisi alinti hangisi sonradan yazdigi anlasilmaz oldu:)))

Fallennn anacim su alintilari dogru yap:))

ttamam bacım daha dikkat ederim :9::9::9::9:

Allah ağlatmasınn anammm gül tabiiiiii :52::52::52:

:27::27::27::27::27: valla damdam düşmekte üzerime yoktur girdiğim her ortamı şenlendirirm :52::52::52:

Back