- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
Ben karta kactim artikDD
Sabahtan beri kendimi sübyan kelimesine oldurmaya calisiyorum yok benden 2,5 sübyan cikiyor anacim:))
çaktırma bacım bende yaşlıyım üzülme yanlıs değilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben karta kactim artikDD
Sabahtan beri kendimi sübyan kelimesine oldurmaya calisiyorum yok benden 2,5 sübyan cikiyor anacim:))
natlus nasıldı sou bacım natlus
Ben mi söyliyim mii.. 38 kiloyum ben :26::18:
onlarda ne olmuştu k ay merak ettim ya o kadar senedir buraya üyeyim bir şeyden haberim yok benim yaaa
fallen iş üstünde şu an elleşmeyin aynı koltukta kimizi birden idare ediyor
senın gibi hatuna nasıl asılmam
ttamam bacım daha dikkat ederim
Bu kadar flörtü, sevgiliyi bir koltuga sigdirmaya calisirsan alintilarda böyle olur tabi:))
Kimi buldunsa mavi boncuk dagitmissin:))
aaaa ciddimisin kk damı oluyor bunlarrrr
durduk yerde yine ortalıgı karıstırdı sevgili üyemiz
valla helal olsun herkes yapamaz bunu
durduk yerde yine ortalıgı karıstırdı sevgili üyemiz
valla helal olsun herkes yapamaz bunu
ben onun canısının içiyim. aşkitosu kimmi spekülasyon onlar hakiki olan sen ve beniz
ben 1. yim dimi yani en çok ben varım hayatında şu anda en önemli konu o
ya biride demişki weiss senınde bakalım nelerin çıkacak diye :)
kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim çok şükür
herkes gibi 2,üyelkik almadım almamda
portakalordakal diye bi 2.üyeliği vardı bu şahsın
fallen iş üstünde şu an elleşmeyin aynı koltukta kimizi birden idare ediyor
şu anda sin gibi oldum tüm alıntılarım karıştı değil mi
çaktırma bacım bende yaşlıyım üzülme yanlıs değilsin
şöylekine. bana diyorki onunla konuşma yazmada gitsin, sonra foruma bi bakıyorsun aynı kişi ona yazmışki canıım tatlım hoşgeldiin falan filan... bunlar adamı kopartır yaaaaaaa. bu sadece mini(!) örneközel mesaj derken,kimin ne yazdığını nerden b iliyorsunda yorum yapıyorsun
gerçekten ne karakterli insanlar var
bencede tatava yapma bas geç :)
D
Dökün artik bugün ne varsa hepsinin sokunu toptan atlatalim
KK olmus dallas yalan rüzgari falan filan
senin gibi değilmi
ya arkadaşım neden herşeyi yanlış anlıyorsun.
demişki,birbirine saldıranlar ne güzel şimdi anlalşyıorlar. buna benzer şey yazmış.
buradan çıkardığın bumu gerçekten.
yani şu kısacık sürede bile şu ortamı görmenin verdiği güzel şeyi dile getirmesinden neden rahatsızsın ki. tamam . kkda oluyor bunlar. tamamda şuradaki fotoğrafı söylemiş arkadaş.
belki bu konıu kapandığında yine aynı olacak. ama şu anı görmekte hoş gerçekten.
özel mesaj derken,kimin ne yazdığını nerden b iliyorsunda yorum yapıyorsun
gerçekten ne karakterli insanlar var
bencede tatava yapma bas geç :)
senin gibi değilmi
evet epeydir girmiyordum soğumuştum valla. şimdi yine bakınayım dedim ama artık özel den cevap vermiyorum kimseye. geneden yazar geçerim ya birsürü derdimin arasında bide sherlock holmes olamiciiimmm
diii miii amaaaa ne anlayışsız insanlar var #direnkumakardeşliğicanım kumacığım keşke tüm kumalar bizim kadar anlayışlı olsa
Hea iste kiratin yaninda duran ya huyundan ya suyunda:)))
Fallen in yaviklisi olursan alintinda böyle olur iste:)))
Boşverr görmezden geel özellikle yapılıyor zaten nedense kavga çıkarsa hoşlarına gidecek demek ki ne güzel kimse birbirine saldırmıyor demeyi bile yanlış anlamak işlerine geliyor burada birçok kişiyle bozuştum ama şu an ne güzel muhabbet ediyoruz bir kısırımız böreğimiz eksik vallaa
Aboww doktora falan gitmedin mi yada işe mi yaramadı:26:
şöylekine. bana diyorki onunla konuşma yazmada gitsin, sonra foruma bi bakıyorsun aynı kişi ona yazmışki canıım tatlım hoşgeldiin falan filan... bunlar adamı kopartır yaaaaaaa. bu sadece mini(!) örnek
evet epeydir girmiyordum soğumuştum valla. şimdi yine bakınayım dedim ama artık özel den cevap vermiyorum kimseye. geneden yazar geçerim ya birsürü derdimin arasında bide sherlock holmes olamiciiimmm