Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

natlus nasıldı sou bacım natlus

Ayyy natlus demeyin bana kız sıyırmış kafayı yaa görümcesiyle anam biz burada dayanamıyoruz onlar nasıl dayanıyorlar hayret yani. Ben görüşmek istediğini filan da sanmıyorum görümcesinin kim görüşür öyle insanla.

ya biride demişki weiss senınde bakalım nelerin çıkacak diye :)
kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim çok şükür
herkes gibi 2,üyelkik almadım almamda
portakalordakal diye bi 2.üyeliği vardı bu şahsın

senın gibi hatuna nasıl asılmam
ttamam bacım daha dikkat ederim

Bu kadar flörtü, sevgiliyi bir koltuga sigdirmaya calisirsan alintilarda böyle olur tabi:))
Kimi buldunsa mavi boncuk dagitmissin:))
fallen iş üstünde şu an elleşmeyin aynı koltukta kimizi birden idare ediyor
şu anda sin gibi oldum tüm alıntılarım karıştı değil mi

aaaa ciddimisin kk damı oluyor bunlarrrr

yaaa canım ah bir bilseen neler var nelerrrr aaah ahh. bide bunalr öyle menem şeylerki seni takip ederler her yerde sonrada şu söyledi gördüm böyle dmeişsin bana dedin biliyorum diye yakana yapışırlarrrr. hayır dersin alakası yoktur ama ben biliyorum diye ısrar eder tavır yaparlar. ahanda size dedim. alayınıza dedim uleyynnnnn çok cicişler

durduk yerde yine ortalıgı karıstırdı sevgili üyemiz
valla helal olsun herkes yapamaz bunu

Boşverr görmezden geel özellikle yapılıyor zaten nedense kavga çıkarsa hoşlarına gidecek demek ki ne güzel kimse birbirine saldırmıyor demeyi bile yanlış anlamak işlerine geliyor burada birçok kişiyle bozuştum ama şu an ne güzel muhabbet ediyoruz bir kısırımız böreğimiz eksik vallaa

ben onun canısının içiyim. aşkitosu kimmi spekülasyon onlar hakiki olan sen ve beniz

ben 1. yim dimi yani en çok ben varım hayatında şu anda en önemli konu o

canım kumacığım keşke tüm kumalar bizim kadar anlayışlı olsa

Ebedimutluluk ne yapmaya çalışıyorsun?
Herkes birlik olmuş geyik yapıyor. Ortamı germesen iyi olacak.

fallen iş üstünde şu an elleşmeyin aynı koltukta kimizi birden idare ediyor
şu anda sin gibi oldum tüm alıntılarım karıştı değil mi

Hea iste kiratin yaninda duran ya huyundan ya suyunda:)))
Fallen in yaviklisi olursan alintinda böyle olur iste:)))

özel mesaj derken,kimin ne yazdığını nerden b iliyorsunda yorum yapıyorsun
gerçekten ne karakterli insanlar var
bencede tatava yapma bas geç :)
şöylekine. bana diyorki onunla konuşma yazmada gitsin, sonra foruma bi bakıyorsun aynı kişi ona yazmışki canıım tatlım hoşgeldiin falan filan... bunlar adamı kopartır yaaaaaaa. bu sadece mini(!) örnek
D

Dökün artik bugün ne varsa hepsinin sokunu toptan atlatalim
KK olmus dallas yalan rüzgari falan filan

evet epeydir girmiyordum soğumuştum valla. şimdi yine bakınayım dedim ama artık özel den cevap vermiyorum kimseye. geneden yazar geçerim ya birsürü derdimin arasında bide sherlock holmes olamiciiimmm

senin gibi değilmi

valla ben senin kadar ortalık karışırıcı milletin açıklarını arayıp bulan takip eden yeri geldiğinde koz olarak kullanan baska kimse görmedim.
toin o uyelıkle sadece bızım geyiğe yazdı onun için aldı aldıgı gibi de kim oldugunu söyledi mune de banladı zaten

o kozlar işe yaramıyor canım. senin reel hayatta nasıl oldugunu cok merak ediyorum valla.

bu hoşluk weisle benım eserim okim bir resim koydum kısmetim açıldı

özel mesaj derken,kimin ne yazdığını nerden b iliyorsunda yorum yapıyorsun
gerçekten ne karakterli insanlar var
bencede tatava yapma bas geç :)

bu tarzın hiç hoş değil arkadaşım amacın ne senin ?

senin gibi değilmi

evet epeydir girmiyordum soğumuştum valla. şimdi yine bakınayım dedim ama artık özel den cevap vermiyorum kimseye. geneden yazar geçerim ya birsürü derdimin arasında bide sherlock holmes olamiciiimmm

Amannn bosver su sutlanan eski koca olayindan sonra seni ajanlik yapip bulacagin hicbir olay sasirtmaz zaten:)))

heralde muhabbete dahil olamıyor diye böyle ortalık karıstırmaya calısıyor.
gercekten hiçbir iyi niyet göremiyorum ben bu şahısta

Aboww doktora falan gitmedin mi yada işe mi yaramadı:26:

gittim bir sorun yok herşey normal hatta fazla yemediğim halde kan değerlerimde normal. Kendi kilom buymuş zaten boysa kısa 1.50 bile değil 1. 47 o yüzden normalmiş metabolizmam hızlı çalışıyormuş vs. Ama kilo almak istiyorum alırsan iyi olur yani sağlıklı beslenmek açısından dedi doktor. Eşime aldırıyorum herşeyi yicem diye ama yok yemiyorum çeşit yemiyorum, yavaş yiyorum hemen doyuyorum gibi işte.

aaa bak doğrudur,benim kkda kimseyle muhabbetim yok o yüzden uzağım o konuşmalara
ama dediğin gibi o tipler azımsanamayacak kadar çok
onlarda kendilerini bilir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…