Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Bence de buldum bunmayayım yoksa evde kalacam Bende 46 kiloda kaldım boy da yok

Ben boyuma göre 45 kilo olsam ohh fazla bile ama hiç olmazsa S beden olurumda rahatlarım yani. Kot 24 zor buluyorum ama 25 bulunuyor elbise etek filan zor oluyor yani.

Evde kalma gel bana gel bana. Börekler açarım sana. Nasıl kocaysam artık

ayyyyyy weis bu karizmayla belki bende ünlü olurum

Ünlü olmak degilde acayip bozulurum buna yaw herkes bizim üzerimize oynuyor:))))
Kardesimmm senaristler hopp bana bak oyarim sizi hea..
Sakin kullanmayin sözlerimizi karakterlerimizi kullancaksanizda bizi cagarin biz oynariz:)))

Son düzenleme:

Iyi ki bosamissin

ahahahhaah bune ya:))

Senaristler buraya bakip mi yaziyormus dizileri :)
Yarin birgün hepimiz karakter olarak dizilerde canlandirilirmisiz:)))

Rumuzları vermeseler bari Akşam çekirdek çitleyip diziye bakarken bir de bakıyorsun senin anlattıkların ekranda oynanıyor

Ahaha,bencede o buralardadır hala

Piyonun eski kocası kim,çıksın bakim ortaya

Fallenım yoksa senmisin bacım
fallen da asılıyor bana arada watsaptan neym taciz ediyor. başka asıldığı kimse yoksa onunla konuşmaya devam edebilirim. başka varsa asıldığı biri çıksın ortaya

fallen fotoyu koydu o değil olsa piyon derdi eski kocam inanmayın ona die
ahahhahaaaaaaa değil o değil rahat olun. eski kocam burda olsada tanımam ama çok profesyonel kimlik saklama ve maske kullanma alanında takdire şayan

Kendi cok zekiymis bak davranislardan belli:))
KK ye gel kendini ispata calis:))
Zeka küpü iste:)

Evet canım. Diziler kısmından çalıkuşu topiğinde konuşmuşlardı. Hatta Kazen burdan mı alındı diye sormuştu
Hmmm artıkk KK herşeyii duyacağızzz gibiiii

parkim ehem kem küm yok ben değilim

Aynı yazı karekterleriyle yazıyoruz ve bu yüzden
senin yorumlarını okuyunca afallıyorum ben böyle bişi yazmadım ki diyorumm

bir hatun da stvde iki dünya arasında programındaki selim hocayı sevgilim diye iddia ediyordu

denk geldiniz mi
sonra fake oldugu çıkmıs ortaya

Son düzenleme:

arada bana asılır, ben ona asılırm , geçniri gideriz

fallen fotoyu koydu o değil olsa piyon derdi eski kocam inanmayın ona die

imaj değiştirdim piyo bile kırk yıollık kocasını tanıyamadı düşünün

güzel bir artist canlandırısa beni kabul ederim.

ahahahaahahahahah seni ben yerim yaaa heyytt canım benımmmmm

Ünlü olmak degilde acayip bozulurum buna yaw herkes bizim üzerimize oynuyor:))))
Kardesimmm senaristler hopp bana bak oyarim sizi hea..
Sakin kullanmayin sözlerimizi karakterlerimizi kullancaksanizda bizi cagarin biz oynariz:)))

ben oynamam utanırım

Rumuzları vermeseler bari Akşam çekirdek çitleyip diziye bakarken bir de bakıyorsun senin anlattıkların ekranda oynanıyor

Zaten bir diziye konu olmadigimiz kaldiydi:)))
Artik sülümaaannnn siyaset topigini getir banaa diye bagiran bagirana:)))

dün de bir hatun da stvde iki dünya arasında programındaki selim hocayı sevgilim diye iddia ediyordu

denk geldiniz mi
sonra fake oldugu çıkmıs ortaya

geçen yıllarda bi hatun daha vardı bilmiyorum hatırlayan varmı.yine stv dizilerindeki bi oyuncuyu sevgilim demişti...belli bi müddet sonra tabi gümlenmişti...

Kot konusunda bende sıkıntı çekiyorum ya genelde daralttırıyorum kaç kilosun ki sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…