- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Bence de buldum bunmayayım yoksa evde kalacamBende 46 kiloda kaldım boy da yok
Ahaha,bencede o buralardadır hala
Piyonun eski kocası kim,çıksın bakim ortaya
Fallenım yoksa senmisin bacım
ayyyyyy weis bu karizmayla belki bende ünlü olurum
Dizi senaristleri mii, hayall gücüne bakk
Geliyimmm hazır mısınnivet son kararımmmm
İyi ki müneye kendinizi tanıtır mısınız diye sormuşum bak hemşerii çıktınızzz kızzzzMuneeeeeeeee benim topraaaam oluyorsun müdürummmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fallen fotoyu koydu o değil olsa piyon derdi eski kocam inanmayın ona die
benim buraya üye olduğumu bilen ve beni bulan eski kocamda ben eşiyim aslında böyle böyle diye kendini savunmuştukime? kk kadınlarına
ne saftirik adamlar var ya. üyeliğimi iptal edip bunu aldım sonra bende. çok komik ya hayır o öyle değil böyle yazmış ya hayır yani sana hak verseler ne olacak sen haklısın deseler yani peeehhh
ahahahhaah bune ya:))
Senaristler buraya bakip mi yaziyormus dizileri :)
Yarin birgün hepimiz karakter olarak dizilerde canlandirilirmisiz:)))
fallen da asılıyor bana arada watsaptan neym taciz ediyor. başka asıldığı kimse yoksa onunla konuşmaya devam edebilirim. başka varsa asıldığı biri çıksın ortayaAhaha,bencede o buralardadır hala
Piyonun eski kocası kim,çıksın bakim ortaya
Fallenım yoksa senmisin bacım
ahahhahaaaaaaa değil o değil rahat olun. eski kocam burda olsada tanımam ama çok profesyonel kimlik saklama ve maske kullanma alanında takdire şayanfallen fotoyu koydu o değil olsa piyon derdi eski kocam inanmayın ona die
o adamın daha neleri vardı anlatsam roman olurrr. birinin yanında canım karım bitanem, güzelim, zeki akrım benim. eve gidince: sen ne salak bi kadınsın neden ben bişey derken lafımı bölüyorsun, neden bana değil de ona hak veriyorsun bla bla blaaaaa:104:
Hadi ya kaçırmışım
Siz fallenın gerçek fotosunu görün birde maşallah arkadaşım taş bebek
Hmmm artıkk KK herşeyii duyacağızzz gibiiiiEvet canım. Diziler kısmından çalıkuşu topiğinde konuşmuşlardı. Hatta Kazen burdan mı alındı diye sormuştu
parkim ehem kem küm yok ben değilim
bende öyle düşünüyorumIyi ki bosamissin
Kendi cok zekiymis bak davranislardan belli:))
KK ye gel kendini ispata calis:))
Zeka küpü iste:)
fallen da asılıyor bana arada watsaptan neym taciz ediyor. başka asıldığı kimse yoksa onunla konuşmaya devam edebilirim. başka varsa asıldığı biri çıksın ortaya
ahahhahaaaaaaa değil o değil rahat olun. eski kocam burda olsada tanımam ama çok profesyonel kimlik saklama ve maske kullanma alanında takdire şayan
fallen fotoyu koydu o değil olsa piyon derdi eski kocam inanmayın ona die
güzel bir artist canlandırısa beni kabul ederim.
Ünlü olmak degilde acayip bozulurum buna yaw herkes bizim üzerimize oynuyor:))))
Kardesimmm senaristler hopp bana bak oyarim sizi hea..
Sakin kullanmayin sözlerimizi karakterlerimizi kullancaksanizda bizi cagarin biz oynariz:)))
Geliyimmm hazır mısınn
hazırımda kilo kaç birtek onu merak ettim
İyi ki müneye kendinizi tanıtır mısınız diye sormuşum bak hemşerii çıktınızzz kızzzz
Hadi ya kaçırmışım
Siz fallenın gerçek fotosunu görün birde maşallah arkadaşım taş bebek
canımsın parkim senın güzelliğin o
Iyi ki bosamissin
[/FONT][/SIZE]
Rumuzları vermeseler bariAkşam çekirdek çitleyip diziye bakarken bir de bakıyorsun senin anlattıkların ekranda oynanıyor
dün de bir hatun da stvde iki dünya arasında programındaki selim hocayı sevgilim diye iddia ediyordu
denk geldiniz mi
sonra fake oldugu çıkmıs ortaya
Geliyimmm hazır mısınn
İyi ki müneye kendinizi tanıtır mısınız diye sormuşum bak hemşerii çıktınızzz kızzzz
Sorma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben boyuma göre 45 kilo olsam ohh fazla bile ama hiç olmazsa S beden olurumda rahatlarım yani. Kot 24 zor buluyorum ama 25 bulunuyor elbise etek filan zor oluyor yani.
Evde kalma gel bana gel bana. Börekler açarım sana. Nasıl kocaysam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?