Yok burada hadi cabalayip ayirdik yarin birgün dizilerde birbirimize karisacaz, kimin eli kimin cebinde belli olmayacak anacim:))
Senaristler nasil ayircak:)
Ben anlamadımm yaa:44:
senın gibi hatuna nasıl asılmam
ttamam bacım daha dikkat ederim
Aynı beni tarifff ettinnnnnvalla damdam düşmekte üzerime yoktur girdiğim her ortamı şenlendirirm
ha ha hahaha hahah ha haha #direnkumakardeşliğidiii miii amaaaa ne anlayışsız insanlar var #direnkumakardeşliği
bu hoşluk weisle benım eserim okim bir resim koydum kısmetim açıldı
Benim için çare; Esra Erol galiba
Amannn bosver su sutlanan eski koca olayindan sonra seni ajanlik yapip bulacagin hicbir olay sasirtmaz zaten:)))
heralde muhabbete dahil olamıyor diye böyle ortalık karıstırmaya calısıyor.
gercekten hiçbir iyi niyet göremiyorum ben bu şahısta
gittim bir sorun yok herşey normal hatta fazla yemediğim halde kan değerlerimde normal. Kendi kilom buymuş zaten boysa kısa 1.50 bile değil 1. 47 o yüzden normalmiş metabolizmam hızlı çalışıyormuş vs. Ama kilo almak istiyorum alırsan iyi olur yani sağlıklı beslenmek açısından dedi doktor. Eşime aldırıyorum herşeyi yicem diye ama yok yemiyorum çeşit yemiyorum, yavaş yiyorum hemen doyuyorum gibi işte.
Birdaha koysana su Hitler+ MR. BEan+ Mükreminin enistesi fadil Fidilli oglu karisimi resminiDDD
Ben anlamadımm yaa:44:
senın gibi hatuna nasıl asılmam
ttamam bacım daha dikkat ederim
Aynı beni tarifff ettinnnnn
Kiz mahsus mu yapiyon bu neeeeeDD
Bari alintilamisken Kilicdaroglu ile ilgili bölümden baslayip hepsini alintilayaydin ahahhahaDD
Senaristlere ayirmaya calisirken kisa devre yaptiracagnizD
muhabbete dahıl olamıyor mu güldürme beni :)
dahıl olmak ısteyen kım kendin gibi saçmalamışsın
baktımki o kadar basit espriler uçuştu kı havada
ben hiçbir zamna böyle muhabbetlerin içinde olmadım kkya üye olalaı
çok iyi gözlemlemişsin belli
atarkende ufak at bari
ben acizlik olarak görüyorum. hiç kimsede hiçbir şahıs hakkında kötü bişey yazdığımı ıspatlayamaz bu sitede. çünkü normalde de öyle değilimdir entrika peşinden koşmamki burada yapayım. ya kahretsin gene övdüm kendimi. anladınızmı tanıdınızmı beni çok iyiym ben çok iyi, bir numarayım, süper bi insanım ben, egom yok, çok mütevazıyımaaa bak doğrudur,benim kkda kimseyle muhabbetim yok o yüzden uzağım o konuşmalara
ama dediğin gibi o tipler azımsanamayacak kadar çok
onlarda kendilerini bilir zaten...
valla ben senin kadar ortalık karışırıcı milletin açıklarını arayıp bulan takip eden yeri geldiğinde koz olarak kullanan baska kimse görmedim.
toin o uyelıkle sadece bızım geyiğe yazdı onun için aldı aldıgı gibi de kim oldugunu söyledi mune de banladı zaten
o kozlar işe yaramıyor canım. senin reel hayatta nasıl oldugunu cok merak ediyorum valla.
Muzmin bekarlar topigine gel. Uc vakte kadar buluyoruz.
ahahahah bitirdi bu beni ya
yok seni ben alırım bebeğim
koyayım çiçeeemmmmm birde bunun yazın çekilmiş olanı varda koyarsam peşime çok takılan olur
Eki Görüntüle 1050866
ya biride demişki weiss senınde bakalım nelerin çıkacak diye :)
kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim çok şükür
herkes gibi 2,üyelkik almadım almamda
portakalordakal diye bi 2.üyeliği vardı bu şahsın
senin gibi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?