Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

nee efsaa erkekmiymis

nee efsaa erkekmiymis

Meysa dur sende simdi ya.
Ben bir kiz cocugu olduguna ve o resimleride coculukla kendininmis gibi gösterdigine inanmak istiyorum. En azindan böyle cikarsa hata yapmis der cocukluguna verir affederim.
En azindan bir aciklama gelene kadar böyle düsünecegim.
Erkek cikarsa artik varya soke olmanin dibine vuracagim, su sanalda güvenin eseri kalmayacak bende..

yani şimdi ben anlamıyorum erkek olsa bile amacı neydi
sürekli dinden bahsediyor doğruluktan bahsediyor. ee bu ortaya cıkanlar ne peki?

şu sitede neler göreceğiz daha te Allahım:26:

Ben erkek olduğunu düşünüyorum. Yapay zeka'yla (!) uğraşan abisinin taa kendisi. Ama google görseli hesaba katmamış.

insaALLAH gelipde bir aciklama yapar yanilmiyorsam bu sitede bir kez daha öyle olmus bir erkek kendini bayan olrak göstermis sohbetler hos besler felan

Senin yazdığın seyden yola cıkarak arattım ve tüylerim diken diken oldu. Ay akıl alır gibi değil.

Akıllı kızsın sen

Özelden atarım sana Bazen saflığım tutuyor ama Burnumun dibindekilere güveniyorum, inanıyorum. Ama onların da gerçeklerini buluverdim

yani şimdi ben anlamıyorum erkek olsa bile amacı neydi
sürekli dinden bahsediyor doğruluktan bahsediyor. ee bu ortaya cıkanlar ne peki?

şu sitede neler göreceğiz daha te Allahım:26:

Herhangi bir amacı yoktu canım. O da senin benim gibi vakit geciriyordu burda. Yazdıkları karşıt görüş bile olsa mantıklı şeyler. Muhtemelen asosyal genc bir bey :)

weis şahsen ben de öyle düşünüyorum..Bence o resimleri kullanan bir kız çocugudur diye daha masum düşünmeye çalışıyorum..Olmuyor ama neden diyesi geliyor insanın..

Merwosh vakasına döndü mesele o kızın da resimlerinin sahte oldugunu öğrenince üzülmüştüm..

Erkekse eğer denecek birşey yok..Yazık diyebilirim..

insaALLAH senin dedgiin cikar bende aciklamasini istiyorum ve senin yazdigin gibi umuyorum...
ama malum bu sitede hersey oluyor malesef ve bir erkek vakasi daha olmus sanirim, insaALLAH efsaanin durumuda aynisindan degildir...

aynen kesinlikle bende öyle dedim, hatta yorum da yaptım albümüne. sahte fotograf kullanacağı aklıma bile gelmedi, o kadar doğal ki pozlar. :44:

sence gelip ben erkeğim dermi. yada ben kızım derse inanan kaç kişi olur bu saatten sonra. hele salyalı mıuhabetten sonra.

Son düzenleme:
Herhangi bir amacı yoktu canım. O da senin benim gibi vakit geciriyordu burda. Yazdıkları karşıt görüş bile olsa mantıklı şeyler. Muhtemelen asosyal genc bir bey :)

kuzum vakit geçirmekten öte sürekli doğruluktan bahsediyordu.
ya bir tek dini kavrama bile takılıp şu doğrudur siz yanlış biliyorsunuz diye diretti bize.
böyle bir insanın ne işi olur bu tür çirkinliklerle.

vallahi aklım almadı zaten gelip açıklma yapmaz. çıkarırsa kazen çıkarır yoksa bön bön bakacagız ekrana

noluyor son günlerde ya ikinci üyelikler, erkek üyeler, ama ispatlanmadı dimi:26::26:

Allah Allah cok enteresan, din konusunda fetva veren bir erkek ama kullandığı foto X sitelerinden alıntı, celişkiye gel :)

Yok henüz kesin birssey yok.
Gelip bir acilama yapar umarim.
Ben genc bir kiz cocugu oldugunu ve cahillikle o resimleri kullandigini düsünmek istiyorum, umuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…