Bence erkek canım, o yaşta ki bir kız o sitelere giremeyeceğine göre. Hem de normal bir erkek te değil bana göre:120: Zaten ben erkek olduğunu anlamıştım ve fotoğraflarında bazı şeyler dikkatimi çekmişti. Ona ait olmadığını düşündüm. Böyle bir sonuç çıktı ortaya.
nee efsaa erkekmiymis
nee efsaa erkekmiymis
Ben erkek olduğunu düşünüyorum. Yapay zeka'yla (!) uğraşan abisinin taa kendisi. Ama google görseli hesaba katmamış.
Senin yazdığın seyden yola cıkarak arattım ve tüylerim diken diken oldu. Ay akıl alır gibi değil.
Akıllı kızsın sen
yani şimdi ben anlamıyorum erkek olsa bile amacı neydi
sürekli dinden bahsediyor doğruluktan bahsediyor. ee bu ortaya cıkanlar ne peki?
şu sitede neler göreceğiz daha te Allahım:26:
Meysa dur sende simdi ya.
Ben bir kiz cocugu olduguna ve o resimleride coculukla kendininmis gibi gösterdigine inanmak istiyorum. En azindan böyle cikarsa hata yapmis der cocukluguna verir affederim.
En azindan bir aciklama gelene kadar böyle düsünecegim.
Erkek cikarsa artik varya soke olmanin dibine vuracagim, su sanalda güvenin eseri kalmayacak bende..
Özelden atarım sanaBazen saflığım tutuyor ama Burnumun dibindekilere güveniyorum, inanıyorum. Ama onların da gerçeklerini buluverdim
Evet efsa gelip bir açıklama yapmalısın...En azından özelden gelip yazabilirsin bana mesela..Çünkü seviyordum seni ya :)
Ben açıkçası erkek olsan bile gelip bana söylemeni istiyorum..
Resimlere bakarken maşallah ne kadar duru bir güzellik demiştim,lanet olsunHatta albümüne de yazdım birkaç şey.
Neyse gerçekten bana anlatmanı istiyorum aramızda kalacak söz
sence gelip ben erkeğim dermi. yada ben kızım derse inanan kaç kişi olur bu saatten sonra. hele salyalı mıuhabetten sonra.Meysa dur sende simdi ya.
Ben bir kiz cocugu olduguna ve o resimleride coculukla kendininmis gibi gösterdigine inanmak istiyorum. En azindan böyle cikarsa hata yapmis der cocukluguna verir affederim.
En azindan bir aciklama gelene kadar böyle düsünecegim.
Erkek cikarsa artik varya soke olmanin dibine vuracagim, su sanalda güvenin eseri kalmayacak bende..
aynen kesinlikle bende öyle dedim, hatta yorum da yaptım albümüne. sahte fotograf kullanacağı aklıma bile gelmedi, o kadar doğal ki pozlar. :44:
Herhangi bir amacı yoktu canım. O da senin benim gibi vakit geciriyordu burda. Yazdıkları karşıt görüş bile olsa mantıklı şeyler. Muhtemelen asosyal genc bir bey :)
kuzum vakit geçirmekten öte sürekli doğruluktan bahsediyordu.
ya bir tek dini kavrama bile takılıp şu doğrudur siz yanlış biliyorsunuz diye diretti bize.
böyle bir insanın ne işi olur bu tür çirkinliklerle.
vallahi aklım almadı zaten gelip açıklma yapmaz. çıkarırsa kazen çıkarır yoksa bön bön bakacagız ekrana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?