Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Tam tersi olsa, resimlerin Efsa ya ait oldugu ama calindigi düsüncesi desteklenecekti..
Sadece gelsin bir aciklama yapsin diye bekliyorum.
Söyledir böyledir de demek istemiyorum.

sabah geldi,burada konuşuluyordu,resimleri özelleştirdi gitti.şu anda okuduğunu düşünüyorum hatta

abla bu kız madem efsa diye yazıyormuş, neden sorna alarey olmuş? yani farklı fikir beyanı gibi mi? ben pek tanımıyorum da alarey çok gözüme çarpmıştı son zamanlarda.

yok. olmamış. ikisi farklı üye.
o resimler efsaanın. mışşş.

alarey değil şu an bahsettiğim.

Eger oyle olsaydi bu sitede fotografin tamami olurdu. Orada kesilmis hali olurdu..

Ben çalınma olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Senin dediğin gibi aynen ve bir de sadece o sitelerde çıkıyor. Yani 3 site var o şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Efsami demis herkes salya atti diye.
evet. link verdim ya dün bu konuda
. bdvde yazdı bunu.. onu okumuştum yazdığında... ve kafam işte o zaman karıştı efsaanın kimliğiyle alakalı.

Son düzenleme:
abla bu kız madem efsa diye yazıyormuş, neden sorna alarey olmuş? yani farklı fikir beyanı gibi mi? ben pek tanımıyorum da alarey çok gözüme çarpmıştı son zamanlarda.

alareyle efsa aynımıymış,karışıklık oldu galiba haberim yok benim.

evet. link verdim ya dün bu konuda
. bdvde yazdı bunu.. onu okumuştum o gün. ve kafam işte o zaman karıştı efsaanın kimliğiyle alakalı.

BDV ye bakmiyorum uzun zamandir, görmedim konuyu.
Kime nicin demis anlamadim. Ama sanirim "köpek" demis birine hemde baya kötü bicimde böyle anladim.
Eger dogru anladimsa, bilemiyorum kafam iyice karisti..

Üsküdar'ı geçtik biz çoktan. O özelleştirsin dursun abla

haklısın,açıkçası ben çalıntı olacağını düşünmemiştim başta.bir de resmi birine benzettim.hatta arkadaşıyla olan gibi bir resim di gördüğüm

Siteye baktım. Putin'i olimpiyatlara çıkarılan kızın p.rn.ları olduğu için eleştirmişler. Efsaa nın koyduğu fotoğraflar Valensiya adlı birine ait. Bu kızın iş arkadaşı.
Açıklama bekliyoruz efsaa

Son düzenleme:
Efsaa eğer doğru çıkarsa beni üzmüş olursun

Üzülmek söyle dursun baya bir soke olurum ya.
Tamam sadece siyasette görüyordum, yazdiklarinida yasi kücük oldugu icin pek önemsemiyordum ama söylenen seyler cok soke.
Yani resimler ona ait degil gibi gözüküyor, birde genc bir kiz cocugu olmadigi hatta erkek oldugunu ögrenirsem bilmiyorumda soke olmak az gelir yasayacagim hissi tarif etmek icin..

BDV ye bakmiyorum uzun zamandir, görmedim konuyu.
Kime nicin demis anlamadim. Ama sanirim "köpek" demis birine hemde baya kötü bicimde böyle anladim.
Eger dogru anladimsa, bilemiyorum kafam iyice karisti..
dur linki vereyim. konuyu hatırladığım kadarıyla bir abla açmıştı. kardeşi hamileymiş. ve biraz hızlı yaşamış. ona yazmıştı. herkes sana salya atmış diye

Son düzenleme:
haklısın,açıkçası ben çalıntı olacağını düşünmemiştim başta.bir de resmi birine benzettim.hatta arkadaşıyla olan gibi bir resim di gördüğüm

Yok abla çalıntı olsa, dansmarue'nin dediği gibi olur. Burda tam hali orada da kesilmiş hali. Bir de sadece öyle 3 site çıkıyor. Yani çalınabileceği bir adres yok. Burası desek, o da olmaz. Çünkü burada olmayan fotoğrafları da var o rus sitesinde.

kazen çözer bu işi

haklısın........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…