weiss sence bir ecdat torunu yaşı küçük bir genç kız,bir kadına herkes sana salya atmış dermi.
Tam tersi olsa, resimlerin Efsa ya ait oldugu ama calindigi düsüncesi desteklenecekti..
Sadece gelsin bir aciklama yapsin diye bekliyorum.
Söyledir böyledir de demek istemiyorum.
abla bu kız madem efsa diye yazıyormuş, neden sorna alarey olmuş? yani farklı fikir beyanı gibi mi? ben pek tanımıyorum da alarey çok gözüme çarpmıştı son zamanlarda.
Eger oyle olsaydi bu sitede fotografin tamami olurdu. Orada kesilmis hali olurdu..
evet. link verdim ya dün bu konudaEfsami demis herkes salya atti diye.
abla bu kız madem efsa diye yazıyormuş, neden sorna alarey olmuş? yani farklı fikir beyanı gibi mi? ben pek tanımıyorum da alarey çok gözüme çarpmıştı son zamanlarda.
sabah geldi,burada konuşuluyordu,resimleri özelleştirdi gitti.şu anda okuduğunu düşünüyorum hatta
evet. link verdim ya dün bu konuda
. bdvde yazdı bunu.. onu okumuştum o gün. ve kafam işte o zaman karıştı efsaanın kimliğiyle alakalı.
Üsküdar'ı geçtik biz çoktan. O özelleştirsin dursun abla
Arkadaşlar bilmediğiniz o sitelere tıklamayın,radara takılırsınız mazallah.
Efsaa eğer doğru çıkarsa beni üzmüş olursun
dur linki vereyim. konuyu hatırladığım kadarıyla bir abla açmıştı. kardeşi hamileymiş. ve biraz hızlı yaşamış. ona yazmıştı. herkes sana salya atmış diyeBDV ye bakmiyorum uzun zamandir, görmedim konuyu.
Kime nicin demis anlamadim. Ama sanirim "köpek" demis birine hemde baya kötü bicimde böyle anladim.
Eger dogru anladimsa, bilemiyorum kafam iyice karisti..
haklısın,açıkçası ben çalıntı olacağını düşünmemiştim başta.bir de resmi birine benzettim.hatta arkadaşıyla olan gibi bir resim di gördüğüm
Yok abla çalıntı olsa, dansmarue'nin dediği gibi olur. Burda tam hali orada da kesilmiş hali. Bir de sadece öyle 3 site çıkıyor. Yani çalınabileceği bir adres yok. Burası desek, o da olmaz. Çünkü burada olmayan fotoğrafları da var o rus sitesinde.
saygı ha..
konuşturmayın beni bu mesajından saygı akıyor değilmi.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695683&page=13&p=34204748#post34204748
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?