• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

sence gelip ben erkeğim dermi. yada ben kızım derse inanan kaç kişi olur bu saatten sonra. hele salyalı mıuhabetten sonra.

okyp en azindan bir aciklama yapsin istiyoruz... insaALLAH umdugumuz gibi söyler erkek degilim kizim fakat o russ kizin resimlerini kulandim diye dogruyu söylesin... o laflara gelince inan bana canim face yada vs. de ben kadin olarak nasil utaniyorum bazi kizlarimizin küfürlerine :19: erkeklerden hic farklari yok malesef o derece fena...

Bu ecdad torunu küçük genç kızımız, (diyelim ki kız) bu fotoğrafları sadece o sitelerden çalabilir. Bunu da belirteyim. Benim gördüğüm kadarıyla başka yerde yok çünkü.

weis şahsen ben de öyle düşünüyorum..Bence o resimleri kullanan bir kız çocugudur diye daha masum düşünmeye çalışıyorum..Olmuyor ama neden diyesi geliyor insanın..

Merwosh vakasına döndü mesele o kızın da resimlerinin sahte oldugunu öğrenince üzülmüştüm..

Erkekse eğer denecek birşey yok..Yazık diyebilirim..

pekii bu kız çocuğunun o malum sitelerde işine,nasıl buldu o resimleri başka yerde yok çünkü:34:

Bu ecdad torunu küçük genç kızımız, (diyelim ki kız) bu fotoğrafları sadece o sitelerden çalabilir. Bunu da belirteyim. Benim gördüğüm kadarıyla başka yerde yok çünkü.

hadi iyi niyetli düşünelim belki 15-17 yaş aralığını görsellerde arattı onu buldu :)

valla çalsa bile yine bu davranışı efsayı kabullendirmez kimseye en azından bana:ssz:

var bi pislik de bakalım:51:

Allah Allah cok enteresan, din konusunda fetva veren bir erkek ama kullandığı foto X sitelerinden alıntı, celişkiye gel :)

Normal x sitesi de değil. 13-14 yaşındaki kızların olduğu bir site. Buna ne denir elmayra:ssz::50: Ben sübyancı diyorum.

Efsa gelip aciklama yapmadan ne desek havada kalacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani bu durumda 13 15 yaşında bir kızın o sitelere kısaca sübyancı sitelerine girip resimleri çalıp buraya koyması mümkün değil.

Back