- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Allah Allah cok enteresan, din konusunda fetva veren bir erkek ama kullandığı foto X sitelerinden alıntı, celişkiye gel :)
he aynen işte
off kafam allak bullak oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah cok enteresan, din konusunda fetva veren bir erkek ama kullandığı foto X sitelerinden alıntı, celişkiye gel :)
sence gelip ben erkeğim dermi. yada ben kızım derse inanan kaç kişi olur bu saatten sonra. hele salyalı mıuhabetten sonra.
Office omuzunda ağlayabilir miyim
weis şahsen ben de öyle düşünüyorum..Bence o resimleri kullanan bir kız çocugudur diye daha masum düşünmeye çalışıyorum..Olmuyor ama neden diyesi geliyor insanın..
Merwosh vakasına döndü mesele o kızın da resimlerinin sahte oldugunu öğrenince üzülmüştüm..
Erkekse eğer denecek birşey yok..Yazık diyebilirim..
Bu ecdad torunu küçük genç kızımız, (diyelim ki kız) bu fotoğrafları sadece o sitelerden çalabilir. Bunu da belirteyim. Benim gördüğüm kadarıyla başka yerde yok çünkü.
Bu ecdad torunu küçük genç kızımız, (diyelim ki kız) bu fotoğrafları sadece o sitelerden çalabilir. Bunu da belirteyim. Benim gördüğüm kadarıyla başka yerde yok çünkü.
valla çalsa bile yine bu davranışı efsayı kabullendirmez kimseye en azından bana
var bi pislik de bakalım
yani bu durumda 13 15 yaşında bir kızın o sitelere kısaca sübyancı sitelerine girip resimleri çalıp buraya koyması mümkün değil.Bu ecdad torunu küçük genç kızımız, (diyelim ki kız) bu fotoğrafları sadece o sitelerden çalabilir. Bunu da belirteyim. Benim gördüğüm kadarıyla başka yerde yok çünkü.
hadi iyi niyetli düşünelim belki 15-17 yaş aralığını görsellerde arattı onu buldu :)
Konuyla yorumlar bambaşka :44:
Konuyla yorumlar bambaşka :44:
hadi iyi niyetli düşünelim belki 15-17 yaş aralığını görsellerde arattı onu buldu :)
erkek uye avındayız
yani bu durumda 13 15 yaşında bir kızın o sitelere kısaca sübyancı sitelerine girip resimleri çalıp buraya koyması mümkün değil.