- 30 Aralık 2009
- 22.944
- 89.591
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok. olmamış. ikisi farklı üye.
o resimler efsaanın. mışşş.
alarey değil şu an bahsettiğim.
Resimler calinti değilse kimin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alarey kimin ikinci üyeliğiymiş peki?
Resimler calinti değilse kimin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onu söylemediler maalesef.
valensiya oldu efsaa bu durumda.Siteye baktım. Putin'i olimpiyatlara çıkarılan kızın p.rn.ları olduğu için eleştirmişler. Efsaa nın koyduğu fotoğraflar Valensiya adlı birine ait. Bu kızın iş arkadaşı.
Açıklama bekliyoruz efsaa
Efsa;
17 yasindasin 15 yasindasin 25 yasindasin kac yasindaysan yasindasin, buraya gel bir aciklama yap.
En azindan genc bir kiz cocugu musun, yoksa söylenenler gibi bir erkek cocugu musun?
Görünen o ki resimler konusunda yalan söyledin, simdi dürüst ol ve neyse gercek söyle.
Ben senin kim oldugun, ne oldugun, düsüncelerin konusunda acayip derecede soru isaretleri ile doldum suan.
Ben efsaanın resimlerini dün gece arattırdım. Çünkü ona ait olmadığını düşündüm. 17 yaşındayım diyor ama 13 yaşında gibi açıkçası. Bir erkek olabilir mi diye düşündüm. Yelekli gözlerinde eyeliner olan fotoğrafını arattırdım önce. 3 tane site çıktı karşıma. motherless diye birine girdim rasgele. Açık saçık şeylerin olduğu site çıktı. Anladınız. Hemen kapattım zaten. Bir de yine yelekli ağaca yaslanmış boydan fotoğrafı var onu da arattırdım. 1 site çıktı. Amateur girls yazıyordu açıklamada. Sübyancı sitesi yani. Bakamadım bile o yazıyı görünce. Şu ecdad toruncuğu gelip bir açıklama yapsın. Benim aklımdaki profille uyuştu açıkcası. Doğru tahmin etmişim...
efsa genelde açıklama yapmıyor ki dün de o kadar tartıstık zaman harcadık buraya gelip 2 kelime etmedi.
aynı tarzına devam etti
bilmiyorum var bir gariplik zaten
Ne olacak o zaman nasıl anlayacağız gerçeği
Tüylerim diken diken oldu sunu okurken. Nasıl yani? Efsa erkekti ve o resimleri mi kullandı. Öyle bir sitedeki resimleri bizim asla göremeyeceğimizi bildiği icin koydu yani S:
Efsa, buraya geldiginde
http://arhivach.org/thread/12621/
Sana ait oldugunu söyledigin resimlerin bu sitede olmasi konusunda bir aciklama yapar misin?
Bak insanlar ayni resimleri bu sitede de bulmus ve dogal olarak akillarinda soru isareti var.
Ister rsimler sana ait olsun, ister olmasin dürüstce bir aciklama yap.
Resimler sana ait degilse bile yap.
Aksi halde baya bir sok yasayacagim, neden?
Bence erkek canım, o yaşta ki bir kız o sitelere giremeyeceğine göre. Hem de normal bir erkek te değil bana göre :120: Zaten ben erkek olduğunu anlamıştım ve fotoğraflarında bazı şeyler dikkatimi çekmişti. Ona ait olmadığını düşündüm. Böyle bir sonuç çıktı ortaya.
dünden beri dogrudüzgün siteye giremedim takip edemedim neler olmus neler :18:
bosuna demiyorlar resimlerinizi yüklemeyin nete diye acaba kizin resimlerini mi caldilar, malesef cogu insanlarin resimlerini habersiz alip o p... sitelerinde yada baska pis sitelerde yayinliyorlarmis vs. Efsaa bir aciklama yap ablasi ya...
alaraey de 2. üyelikmiymis???
bir gün kayip la neler olmus ya...