Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Ve efsa acıklama yapmayacağı icin birazdan Kazen bizi zıpkınla kovalayacak

Yani çalsa bile, o yaştaki kız o siteyi nereden bulmuş diyor insan

Efsa gelip aciklama yapmadan ne desek havada kalacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani bu durumda 13 15 yaşında bir kızın o sitelere kısaca sübyancı sitelerine girip resimleri çalıp buraya koyması mümkün değil.

kizlar belki google de aratmistir ordan almistir belki o maglum siteye girmemistir (INsaALLAH) nede olsa google de her tür resimler aratinca cikiyor...

Kim o kimm gebertirim onuu

efsanın resimlerini pis sitelerden bulmus arkadaslar canım
ya resimler calıntı. ya da bu erkek üye sübyancı diyorlar

çalıntı olsa bile o sitelerdeki resimler sonucta. her türlü elinde kalıyor insanın yani

demekki her sakallıyı baban sanmıcan, haftalardır aktif yazıyordu nasıl açık etmedi hayret

bdv de falan hemen kendilerini açık ediyorlar halbuse

Yani anlamadım ben valla kafam karıştı öğle tatilinden geldim bu olaylar çıkmış.

Şimdi Efsa'nın resimleri başka siteden resimlerle aynı kişinin resmi. Bu kişi o siteden bulup koymuş olabilir yani ihtimal yüksek yani ya o siteden görüp koydu kendini o kişiymiş gibi gösterdi ki konuşmaları resimdeki kız gibi küçük birine benzemiyor da, ya da iki siteye de giriyorsa öyle bir sitede ne işi var. Çalınıp öbür siteye de konmuş olma olasılığı düşük geliyor bana kaç kişinin resmi çalınıpta koyuluyor ki. Verilen pozlar bile aynı. Ayy bilemiyorum ama açıklama yapılmadığı sürece söylemler havada kalır. Hem neden albüm hemen özelleştirilmiş? :26: ahahaa ortak noktada buluştuk siyasette konuya baaak

Efsa için şu durumda en iyi senaryo bile kötü...
Hangi kötünün iyisi seçeneği seçecek göreceğiz.

Bi üye varmış
Küçük kız fotoları koymuş
Sonra çakma olduğu anlaşılmış
Dinen fetva verdiği halde X sitede ne işi var diyolar
Demek ki ayıplı siteden çalınan fotolar bunlar
Hmm anladımm sübyancımız eksiktii

efsanın resimlerini pis sitelerden bulmus arkadaslar canım
ya resimler calıntı. ya da bu erkek üye sübyancı diyorlar

çalıntı olsa bile o sitelerdeki resimler sonucta. her türlü elinde kalıyor insanın yani
Bakk bakk sen.. Yalnız bizden de acayip ajan olur ha

Ve efsa acıklama yapmayacağı icin birazdan Kazen bizi zıpkınla kovalayacak

Bence de eli kulağındadır bu zamana kadar gelmediğine göre daha foruma gelmedi başlığa bak konuştuğumuz konuya bak bizlerden iyi acan olur haaaa :18:

kizlar belki google de aratmistir ordan almistir belki o maglum siteye girmemistir (INsaALLAH) nede olsa google de her tür resimler aratinca cikiyor...
peki ne diye aratıp bulacak bu kızın resmini. tam anlayamadım bu kısmını.

İşte sadece 3 site çıkıyor. 3'ü de o tarz site. O resmi alabilmesi için de girmesi gerekli. diyelim ki arattırdı görsellerden bu sefer o kızın ismini bilmesi gerek Bir şekilde kızla ilgili bilgi girmesi gerek.

ağla Kontesim, kendi omuzunmuş gibi ağla

hala şoktayım yahu :44: alaraey'e ne oldu, banlı demiş arkadaşlar ama bansız görünüyor bende :44: Aus neden gitti? :44: kafamda deli sorular

Officem sagol :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…