Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Resimler calinti değilse kimin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Resimler calinti değilse kimin

Exmadon yazdı kime ait olduğunu. Ben araştırma yapamadım kız hakkında. Sadece ..... sitesinde gördüm ve kapattım midem bulandı. Ve kızın fotoğrafları sadece o sitelerde çıkıyor. 3 site var toplamda google'ın bulduğu.

Efsa;
17 yasindasin 15 yasindasin 25 yasindasin kac yasindaysan yasindasin, buraya gel bir aciklama yap.
En azindan genc bir kiz cocugu musun, yoksa söylenenler gibi bir erkek cocugu musun?
Görünen o ki resimler konusunda yalan söyledin, simdi dürüst ol ve neyse gercek söyle.
Ben senin kim oldugun, ne oldugun, düsüncelerin konusunda acayip derecede soru isaretleri ile doldum suan.

weis işte hepimize yakısan bu tebrik ederim seni.

bakalım efsadan ne inciler dökülecek

Valla ben acikcasi beklemiyordum bunu...üzüldüm efsa gerçekten..kandirilmaktan nefret ediyorum hatta erkek olma ihtimalin bile olabilir..

efsa genelde açıklama yapmıyor ki dün de o kadar tartıstık zaman harcadık buraya gelip 2 kelime etmedi.
aynı tarzına devam etti
bilmiyorum var bir gariplik zaten

Tüylerim diken diken oldu sunu okurken. Nasıl yani? Efsa erkekti ve o resimleri mi kullandı. Öyle bir sitedeki resimleri bizim asla göremeyeceğimizi bildiği icin koydu yani S:

Özelden " sen nasilda savundun onu, utanmaz bak ne yapmis" mesajlari var.
Oradan aciklama yaptim herkese buradan da yapayim.
Bir yerde haksizlik oldugunu düsünürsem kim olursa olsun düsüncemi yazarim.
Bu sitede birsürü olaydada bunu yapmisimdir.
Ben bu noktada " bak seni savunmustum" demem, sonucta kisiligim bu.
Haksizlik oldugunu düsünürsem kisiyi tanimasamda, düsüncemi söylerim.
Simdi Efsa dan yada her kimse ondan,
Sadece gercegi istiyorum.
Ve eger öne sürülen iddealar dogruysa nedenini.
Yok gercegi söyleyecek kadar dürüst ve cesaretli degilse ve soru isaretleri ile birakip gideceksede kendi bilir.

Tüylerim diken diken oldu sunu okurken. Nasıl yani? Efsa erkekti ve o resimleri mi kullandı. Öyle bir sitedeki resimleri bizim asla göremeyeceğimizi bildiği icin koydu yani S:

Bence erkek canım, o yaşta ki bir kız o sitelere giremeyeceğine göre. Hem de normal bir erkek te değil bana göre :120: Zaten ben erkek olduğunu anlamıştım ve fotoğraflarında bazı şeyler dikkatimi çekmişti. Ona ait olmadığını düşündüm. Böyle bir sonuç çıktı ortaya.

dünden beri dogrudüzgün siteye giremedim takip edemedim neler olmus neler :18:
bosuna demiyorlar resimlerinizi yüklemeyin nete diye acaba kizin resimlerini mi caldilar, malesef cogu insanlarin resimlerini habersiz alip o p... sitelerinde yada baska pis sitelerde yayinliyorlarmis vs. Efsaa bir aciklama yap ablasi ya...

alaraey de 2. üyelikmiymis???
bir gün kayip la neler olmus ya...

Son düzenleme:

Senin yazdığın seyden yola cıkarak arattım ve tüylerim diken diken oldu. Ay akıl alır gibi değil.

Akıllı kızsın sen

Çalıntı olamaz...

Evet efsa gelip bir açıklama yapmalısın...En azından özelden gelip yazabilirsin bana mesela..Çünkü seviyordum seni ya :)

Ben açıkçası erkek olsan bile gelip bana söylemeni istiyorum..

Resimlere bakarken maşallah ne kadar duru bir güzellik demiştim,lanet olsun Hatta albümüne de yazdım birkaç şey.

Neyse gerçekten bana anlatmanı istiyorum aramızda kalacak söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…