Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Çok güzel aciklamissiniz lakin benim gibi siz de siz de zahmet etmissinz aciklama yapmak gercekten parmak yormaktan öteye gitmiyormus.insanlar aa evet böyle dusunmemistim bir de böyle bakayim diyecegine anlamaya calisarak okuyacagina acaba bu lafina ne cevap vereyim zihniyetiyle okuyor.hal böyle olunca birbirimizi anlamak çok zor...

efsaa siteye girdi çıktı,neden açıklama yapmadı

şimdi arkadaşım arattığına göre resim pcsinde vardır. silmediyse tekrar bakılır. bende bakarım. yada görenler görsellerde arayabilir.

Ben bu resim işinden anlamıyorum..Başka siteden alınmış olsa da anlamam yani :)) Teknik bilgim yok bu konuda..

Ama ne bileyim efsaa kız gel buraya o resimler sana ait degil mi kuzum değilse çok üzülürüm vallahi

alaraey in banı kalkmış bu arada....2ci üyelik değilmiydi.

Son düzenleme:
Bunlar derken genel anlamda kendi üyeliğiyle düşüncelerini yazmaktan korkanları kast etmiş. Ben mi yanlış anladım. :26:

Danscığım demek istediğim şu; iki farklı üyelikte iki farklı şeyi savunanlar.Al bir tane üyelik,görüşünü savun.Bunlar (çoğunluğun savunduğunun tersini savunanlar) ,birden fazla üyelik alıp ortalığı karıştırıyor.Çok gördük. E biz de zevkle izliyoruz.

Evet bunu hiçbir tarafa mal etmemişsin. Genel olarak ikinci üyelikle siyasete girenleri korkaklıkla suçlamışsın

görsellerde taratmayı bilmiyormusun. yaparsın ya..

Bu ne hor gormedir? Insanlarin acilarina acitasyon diye yaklasmak nasil bir zihniyettir anlamiyorum.faili nechul dedince aklnza sadece ugur mumcu vs geliyormuş. Neden kürt olmadiklari icin mi? ?Kurtlerin acilarini yok sayarak burun kivirarak kendinizi daha mi Türk hissedeceksiniz? Ozgurlukten demokrasiden insan haklarndan bahsedip te ölümleri ölüleri bile ayristrarak degerlendrmk cok mu insancil. Ben burda yasananlari zamaninda yasanan acilari dile getrdm devletin bu kirli politakilasi yüzünden pkk nin insanlarn acisinin üstüne dogdugunu soyledim.pkk yi savunmadim asla da savunmam.farkli bir bakisla bakarsnz dedim sonucta icinde olmakla uzakta olmak oyle degerlendrmk cok farkli.ama yok anlamaya calismak yerine bu lafina ne cevap vereyim derdiyle okuyormussunuz.havanda su dovmekten oteye gitmezmis size birsey anlatmaya calismak..saglkla kalin..

Son düzenleme:
seninde mesajların arada kaynıyor. kusura bakma. pek heyecan yaptık

Efsa nin albümü duruyor..
Alaraey de site yöneticisi ikna ettigine göre demek ki 2. üyelik degilmis..

Bu siteye üye olurken basima söyle birsey gelmisti:)
Siteye ilk üye olurken üye oldum acilmadi, sonra bidaha üye oldum acilmadi, sonra bidaha üye oldum acilmadi böyle böyle 5-6 kez üye oldum.
Sürekli baska baska oluyorum ama acilmiyor.
Dedim heralde olmuyor bir sorun var, kapattim siteyi.
Megerse onay icin bekleniyormusta ondan acilmiyormus:)
Sonra hepsi acildi:) bende dedim böyle böyle oldu digerlerini silin bu kalsin:))

Büyük ihtimalle şöyle de olabilir 7 kişinin bir den ev arkadaşı olma olasılığı pek olmadığına göre ya da başka şekilde ispat ettiyse bilemiyorum, genelde ilk açılan üyelik açık kalır ispat ederse ilk alınan üyelik olduğunu diğerleri kapanır. O açık kalmıştır sadece belki de bilmiyorum ama kazen kendisi yazdı 7 üyeliğin hepsi mi ev arkadaşı diye?

Bilemiyorum..
Ama kimseyi kesin söyledir diyede itham edemiyorum.
Sonucta öne sürdügü neden dogru olmasa yönetim acmazdi heralde.
Binbir türlü sey olabilir.
Bu siteyi, arkadas sohbetinde, bir arkadasimiz mutfak siparis vercekti, örneklere bakarken tesadüf kesfetmistik.
Evim evim güzel evim bölümü sayesinde.
Sonra ben üye oldum, baska bir sohbet sirasinda üye oldugumu söyledim:)
Sonra o kadar fazla sey oldu ki anlatamam.
Sohbet sirasinda gelisti gelisti sacma bir noktaya geldi:))))
Cok muzurluklar yaptilar:)
Cok eglendiler, bende birsey demedim, simdi buranin bir üyesi olarak baska birileri, tanimadigim insanlar yapsa belki tepki veririm belki vermem bilmiyorum.
Dedigim gibi olaylari bilmeden yorum yapamam..

Efsa, buraya geldiginde
http://arhivach.org/thread/12621/

Sana ait oldugunu söyledigin resimlerin bu sitede olmasi konusunda bir aciklama yapar misin?

Bak insanlar ayni resimleri bu sitede de bulmus ve dogal olarak akillarinda soru isareti var.

Ister rsimler sana ait olsun, ister olmasin dürüstce bir aciklama yap.

Resimler sana ait degilse bile yap.

Aksi halde baya bir sok yasayacagim, neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…