- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
efsanın albümü duruyor kızlar ama silmemiş ki.
yelekli resimdi arattığında 3 tane o tarz sitelerde çıkmış. bende göremiyorum şu an. görenler yelekli resmi aratırsa sevinirim. gözlerinde eyeliner olan yelekli resim.
özerklik vb. seylerin sorunları cozecegine inanmadıgım icin destekleyen biri degilim,
fakat beyaz renoyla tek tek toplarlardı denildiginde bu durumu kucumsemek de neyin nesi anlayamıyorum, onların evine de ates dustugunu gormek empati yapmak bu kadar mı zor?
yani sivasta sırf alevi diye insanları yakmaktan ne farkı kalıyor zorla türk'sünüz demenin?
azınlık haklarını savunmadıgımız surece demokrasiden ne beklebiliriz ki...
kendi cocugumuz iyi guzel okusun ickimize karısılmasın kurtajımızı olalımdan ibaret degil demokrasi dedigimiz sey.
turkiye cumhuriyeti vatandası nı tekrarlamadıgımız surece, birileri abartıp bunlar yunan tohumu da diyecektir, kart kurt diye baska etnik kokenlerle de dalga gecmeye devam edecektir.
Bunlar derken genel anlamda kendi üyeliğiyle düşüncelerini yazmaktan korkanları kast etmiş. Ben mi yanlış anladım. :26:
alaraey in banı kalkmış bu arada....2ci üyelik değilmiydi.
Danscığım demek istediğim şu; iki farklı üyelikte iki farklı şeyi savunanlar.Al bir tane üyelik,görüşünü savun.Bunlar (çoğunluğun savunduğunun tersini savunanlar) ,birden fazla üyelik alıp ortalığı karıştırıyor.Çok gördük. E biz de zevkle izliyoruz.
görsellerde taratmayı bilmiyormusun. yaparsın ya..Ben bu resim işinden anlamıyorum..Başka siteden alınmış olsa da anlamam yani :)) Teknik bilgim yok bu konuda..
Ama ne bileyim efsaa kız gel buraya o resimler sana ait degil mi kuzum değilse çok üzülürüm vallahi
güzell. ev arkadaşı muhabbeti iyiymişEv arkadaşıymış kazeni ikna etmiş demek ki.
görsellerde taratmayı bilmiyormusun. yaparsın ya..
Bu ne acitasyondur arkadaşım? Faili meçhul denince benim aklıma bir Uğur mumcu, bir Ahmet Taner Kışlalıi, bir Muammer aksoy gelir. Bu ülkede faili meçhul yüzlerce cinayet vardır, hadi hep beraber gelin örgütlenip kan dökelim denilmiyor değil mi?
Diyarbakır cezaevinde yaşanılanlara gelince, bu da insanlığın ve tarihin acı yüzüdür. Fakat 80 ihtilalinde yaşanılanları pkknın türemesine nasıl bağladınız? pkk ne zaman türemiştir?
Önümüzde bir dersim isyanı vardır mesela. Belki çoğu insan bana kızacak ama, devlet içinde devlet kurulması, silahlanma ve devlete isyan ancak bu şekilde bastırılabilirdi..Kurunun yanında bir çok yaş yandı..Çoluk çocuk can verdi.
O zaman alevi halkı da kursun bir terör örgütü, çoluk çocuk demeden kurşun sıksın Türk halkına ve askerine?
Bırakın içlerinde hainlik, canilik yatan katillerin döktüğü kanları, katlettiği canları sebeplere bağlamayı.
Türkiyede hiç bir etnik kökenin sizin kadar ayrıcalığı yok, hiç bir etnik kökenin sesi çıkmıyor, aksine onur duyuyorlar Türk vatandaşı olmaktan.
"Daha fazla kan mı dökülsün? özerklik mi verilsin?" sorunuzun bendenki cevabı bellidir hanımefendi.
Zira bu toprakların her karesinde, bu sınırların her adımında benim insanımın, benim şehidimin kanı vardır.
İstediğin kürkü verebilirim feda olsun
seninde mesajların arada kaynıyor. kusura bakma. pek heyecan yaptıkBu ne hor gormedir? Insanlarin acilarina acitasyon diye yaklasmak nasil bir zihniyettir anlamiyorum.faili nechul dedince aklnza sadece ugur mumcu vs geliyormuş. Neden kürt olmadiklari icin mi? ?Kurtlerin acilarini yok sayarak burun kivirarak kendinizi daha mi Türk hissedeceksiniz? Ozgurlukten demokrasiden bahsedip te ölümleri ölüleri bile ayristrarak degerlendrmk cok mu gerçekçi. Ben burda yasananlari zamaninda yasanan acilari dile getrdm devletin bu kirli politakilasi yüzünden pkk nin insanlarn acisinin üstüne dogdugunu soyledim.pkk yi savunmadim asla da savunmam.farkli bir bakisla bakarsnz dedim sonucta icinde olmakla uzakta olmak oyle degerlendrmk cok farkli.ama yok anlamaya calismak yerine bu lafina ne cevap vereyim derdiyle okuyormussunuz.havanda su dovmekten oteye gitmezmis size birsey anlatmaya calismak..saglkla kalin..
seninde mesajların arada kaynıyor. kusura bakma. pek heyecan yaptık
Efsa nin albümü duruyor..
Alaraey de site yöneticisi ikna ettigine göre demek ki 2. üyelik degilmis..
Bu siteye üye olurken basima söyle birsey gelmisti:)
Siteye ilk üye olurken üye oldum acilmadi, sonra bidaha üye oldum acilmadi, sonra bidaha üye oldum acilmadi böyle böyle 5-6 kez üye oldum.
Sürekli baska baska oluyorum ama acilmiyor.
Dedim heralde olmuyor bir sorun var, kapattim siteyi.
Megerse onay icin bekleniyormusta ondan acilmiyormus:)
Sonra hepsi acildi:) bende dedim böyle böyle oldu digerlerini silin bu kalsin:))
Büyük ihtimalle şöyle de olabilir 7 kişinin bir den ev arkadaşı olma olasılığı pek olmadığına göre ya da başka şekilde ispat ettiyse bilemiyorum, genelde ilk açılan üyelik açık kalır ispat ederse ilk alınan üyelik olduğunu diğerleri kapanır. O açık kalmıştır sadece belki de bilmiyorum ama kazen kendisi yazdı 7 üyeliğin hepsi mi ev arkadaşı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?