• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

bu arada resimlerin bazılasrına baktım. bir rus sitesine yönlendiriyor. küçük kızların resimleri var. isteyene link veririm.

Ben efsaanın resimlerini dün gece arattırdım. Çünkü ona ait olmadığını düşündüm. 17 yaşındayım diyor ama 13 yaşında gibi açıkçası. Bir erkek olabilir mi diye düşündüm. Yelekli gözlerinde eyeliner olan fotoğrafını arattırdım önce. 3 tane site çıktı karşıma. motherless diye birine girdim rasgele. Açık saçık şeylerin olduğu site çıktı. Anladınız. Hemen kapattım zaten. Bir de yine yelekli ağaca yaslanmış boydan fotoğrafı var onu da arattırdım. 1 site çıktı. Amateur girls yazıyordu açıklamada. Sübyancı sitesi yani. Bakamadım bile o yazıyı görünce. Şu ecdad toruncuğu gelip bir açıklama yapsın. Benim aklımdaki profille uyuştu açıkcası. Doğru tahmin etmişim...

Efsa nin albümü duruyor..
Alaraey de site yöneticisi ikna ettigine göre demek ki 2. üyelik degilmis..

Bu siteye üye olurken basima söyle birsey gelmisti:)
Siteye ilk üye olurken üye oldum acilmadi, sonra bidaha üye oldum acilmadi, sonra bidaha üye oldum acilmadi böyle böyle 5-6 kez üye oldum.
Sürekli baska baska oluyorum ama acilmiyor.
Dedim heralde olmuyor bir sorun var, kapattim siteyi.
Megerse onay icin bekleniyormusta ondan acilmiyormus:)
Sonra hepsi acildi:) bende dedim böyle böyle oldu digerlerini silin bu kalsin:))

Efsa albumunun gizlilik ayarlarini degistirdi..

bu arada resimlerin bazılasrına baktım. bir rus sitesine yönlendiriyor. küçük kızların resimleri var. isteyene link veririm.

resimleri görünce yanıldığımı anladım.ama benim benzettiğim resimde arkadaşıyla olan resim gibiydi.tabii yanındaki kız benim tanıdığım değil:34:

$377fe6c49620bc8297f2ed03c4691788b0465dbe.jpg

bakın bu resim de o rus sitesinde:31:

resim olan yere tıklayın.

Son düzenleme:
Önce gelsin bir aciklamasini duyalim..
Resimleri o sitelerden mi aldi yoksa hepimizin bildigi gibi internette paylasilan resimler, calinarak o tür sitelerde kullaniliyor, böyle birsey mi oldu...
Bir aciklama bekliyorum ben.
Yinede pozitif düsünüyorum efsaa..
Lütfen bir aciklama yap..

Ben efsaanın resimlerini dün gece arattırdım. Çünkü ona ait olmadığını düşündüm. 17 yaşındayım diyor ama 13 yaşında gibi açıkçası. Bir erkek olabilir mi diye düşündüm. Yelekli gözlerinde eyeliner olan fotoğrafını arattırdım önce. 3 tane site çıktı karşıma. motherless diye birine girdim rasgele. Açık saçık şeylerin olduğu site çıktı. Anladınız. Hemen kapattım zaten. Bir de yine yelekli ağaca yaslanmış boydan fotoğrafı var onu da arattırdım. 1 site çıktı. Amateur girls yazıyordu açıklamada. Sübyancı sitesi yani. Bakamadım bile o yazıyı görünce. Şu ecdad toruncuğu gelip bir açıklama yapsın. Benim aklımdaki profille uyuştu açıkcası. Doğru tahmin etmişim...

ben dün yazmıştım. erkek olabilir diye. çünkü bdvde ki mesajı,herkes sana salya atmış yorumu,o yaştaki bir kızın mesajı olamazdı.
zaten resimlerde dediğin gibi 13 yaşında bir kızın resimleriydi. 17 değil.
o pislik sitelerde gördüm bu resimleri, sen bana haber verince..
efsaa açıklama bekliyoruz.

Son düzenleme:
Abisine yapay zeka yaptırcakmış ya bizden daha zeki, bence abisi kendisine yaptırsın bir tane :27: ( çünkü ben efsaa'nın abim abim dediği kişinin ta kendisi olduğunu düşünüyorum )

Abisine yapay zeka yaptırcakmış ya bizden daha zeki, bence abisi kendisine yaptırsın bir tane :27: ( çünkü ben efsaa'nın abim abim dediği kişinin ta kendisi olduğunu düşünüyorum )

Bence de oyle bogazicili zeki bekliyoruz :ssz:

be

ben dün yazmıştım. erkek olabilir diye. çünkü bdvde ki mesajı,herkes sana salya atmış yorumu,o yaştaki bir kızın mesajı olamazdı.
zaten resimlrerde dediğin gibi 13 yaşında bir kızın resimleriydi. 17 değil.
o pislik sitelerde gördüm bu resimleri, sen bana haber verince..
efsaa açıklama bekliyoruz.

Fotoğraflarımı çalmışlar diyemez. Çünkü sadece o sitelerde çıkıyor. Hadi diyelim Efsaa kız olsun, bu kızın da fotoğraflarını beğendiği için kendisi gibi göstermeye çalışmış olsun, Efsaa'nın o sitelerde işi ne? Mantık dışı. Benim kafamda sübyancı bir erkek profili beliriyor sadece...

$67fe469cb2474a2420b629a9011fdee7870bdd02.jpg

bu rus sitesindeki resim,

$GetAttachment.jpg

bu da buraya yüklediği resim.

Resimleri o sitelerden mi aldi yoksa hepimizin bildigi gibi internette paylasilan resimler, calinarak o tür sitelerde kullaniliyor, böyle birsey mi oldu...

O yaştaki kızın o sitelerde ne işi var, ecdad torunuymuş ya bir de, nasıl girmiş te almış oradan?

Efsanin yasinin büyük oldugunu zannetmiyorum.
15-17 arasi ancak..
Bunu anlamak zor degil.
Sübyanci demekte baya bir abartmak olur.
Sadece aciklama duymak istiyorum.
Gercegi ve bunlarin nedenini?

daha orada o resimdeki kişiye ait başka resimler de var.

15-17 arasi ancak..
Bunu anlamak zor degil.

weiss sence bir ecdat torunu yaşı küçük bir genç kız,bir kadına herkes sana salya atmış dermi.

Arkadaşlar bilmediğiniz o sitelere tıklamayın,radara takılırsınız mazallah.

15-17 arasi ancak..
Bunu anlamak zor degil.

Niye abartmak olsun? O yaştaki kızların konu edildiği siteye girene ben öyle derim. Ayrıca burada çok gördük, erkek üye olup ta başkalarının fotoğraflarını ben diye gösterenleri:ssz:

daha orada o resimdeki kişiye ait başka resimler de var.

abla bu kız madem efsa diye yazıyormuş, neden sorna alarey olmuş? yani farklı fikir beyanı gibi mi? ben pek tanımıyorum da alarey çok gözüme çarpmıştı son zamanlarda.

Tam tersi olsa, resimlerin Efsa ya ait oldugu ama calindigi düsüncesi desteklenecekti..
Sadece gelsin bir aciklama yapsin diye bekliyorum.
Söyledir böyledir de demek istemiyorum.

Eger oyle olsaydi bu sitede fotografin tamami olurdu. Orada kesilmis hali olurdu..

Oyle demisin zaten pardon :)))

Son düzenleme:
Back