Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Şu ağzına bi çarpmayı dayak olarak algılayanları gördükçe bende şoktayım neymiş küçükmüşmüş falan filan küçüklüğünü bilecek o zaman kendinden 20 yaş büyüğüne sen kimsin havalarına girmicek ayrıca belkide burda arkadaşlarını en çok uyaranlardan biriyim çünkü üslubunu bozan ha arkadaşım ha karşı taraftaki farketmez bi bayana yakışmayan şeyler bunlar

ben geleneksel eğitimi tercih ediyorum,gençlerdeki bu üsluptan dolayı

Al benden de o kadar abla...

Babam bize bir bakış fırlattı mı otururduk totomuzun üstüne. Değil ki böyle terbiyesizlik yapıcaz büyüklerimize.

Hoş ben çok asiydim, bir bakış çok yeterli olmuyordu bana zaman zaman
Ama asla saygısızlık etmezdik büyüklerimize.

Son düzenleme:
Valla saygı derslerini okuyunca bi gülme geliyor bana...

Sanırsın sütte leke var bazılarında yok.

Su ilk tapeler zamanında buralara yazilan seviyeli cümle öbekleri geldi aklima birden..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okul değil biliyorum ama yaşınında küçük olduğu dalga geçenler tarafından biliniyordu ..

saygıyı öğretmek yerine , saygı duymasını bekleyelim yani..

neyse rengina herkes bildiği gibi yapsın ...

bence her ikisini de aynı anda beklemeliyiz.
ona zamanında müsamaha gösterildi ama yine de kimse öncelik vermek zorunda değil başkasına.

gayet normal tartıstık bakalım efsa bundan sonra nasıl yorumlar yapacak.

Son düzenleme:

ağzına çarpmak dayak değil mi yani ?

illa kafa göz vurmak mı lazım dayak olması için ?

valla ne annem den nede babamdan bunların hiç birini görmedim ağzıma çarpmak diye bir şey asla olmadı ve evet şaşırdım..

ağzıma çarpan omadığı halde son derece saygılı bir gençtim...

Kiyamam epeyi uzmusuz .))

Olsun biz gönül almasini da iyi biliriz..çok değil zaman sonra hepinizin iradesini de calacagiz

üslup konusuna girersek kendine çeki düzen vermesi gereken bi sürü insan var maalesef
ben bu cezaların ne zaman geri geleceğini cidden merak ediyorum
artık sıktı gerçekten
çoğu kişi kendini saldı
herkes üslubuna dikkat etmeli bence
artık konuları değil karşılıklı atışmaları tartışır hale geldik

Son düzenleme:

Neyse bu konu çok uzadı son bir örnekle bitireyim:

Engelli bir öğrencim var, durumu kötü, pis çünkü kendine bakamıyor. Sınıftan bir grup bunu kafaya takmış farketmediğimi zannederek sürekli dışlayıp korkutuyorlar. Uyardık olmadı, ailelerle görüştük olur gibi oldu ama olmadı. O, şu, bu öğretmenden yardım aldık olmadı. Engelli çocuk sindikçe sindi. Bir gün baktım abartmışlar bunu ortaya almış dalga geçiyorlar. Çocuk kafasını tutmuş, yere çökmüş ağlıyor. Ne yapacaktım? 4 tane çocuğa laf anlatayım diye mağdur ettikleri çocuğun hayat boyu taşıyacağı bir korku yaşamasına müsaade mi edecektim? 4'ünü sıraya dizip okkalı birer tokat yapıştırdım, yüzlerinde elimin iziyle birlikte gittiler ve o aylarca uğraştığım saygısız davranışlar 5 saniye içinde yok oluverdi. İlk ve son dayağım oldu. O çocuklar adam olmakla kalmadı bir de arkadaşlarına yardım etmeye başladılar...

Gerçek bir hayattan kesit işte...

weiss muneye söyler misin bu konuyu sabitlesin, sabit konu olsun,

bu konu başlığı altında tartışılmayan, ele alınmayan konu kalmadı ,

her konuda aydınlanmak isteyen bu konuyu okusun yeter

Doğru aslinda .)

bu konunun da ne olduğu belli değil
konuşulmayan hiçbirşey kalmadı bu başlık altında

weiss muneye söyler misin bu konuyu sabitlesin, sabit konu olsun,

bu konu başlığı altında tartışılmayan, ele alınmayan konu kalmadı ,

her konuda aydınlanmak isteyen bu konuyu okusun yeter

Katıldığım bir yorumun oldu işte, ellerim titrese de hakkını veriyorum

bende size gerçek bir olay anlatayım..

ortaokul da bir hocam vardı.. ve sınıf arkadaşlarımız dan biri inanılmaz saygısızdı , hocalara döverim hepinizi bıçaklarım sizi derdi...

notlarını da tahmin edersiniz çok çok zayıftı, ama sınıfta kalmazdı, sebebide bir an önce mezun olsun da kurtulalım diye..

hocamız bu arkadaşımızı bir tane bile vurmadan öyle güzel eğitti ki ,

doktor olma hayalleri kuruyordu...

çok uzun aslında ama şöyle söyleyim ona sorumluluklar verdi kendini değerli hissetmesini sağladı ve kadın bunu başardı hemde dayaksız....neyse hocam iyi akşamlar hürmetler

Son düzenleme:

Ben seni anlayabiliyorum
Dayak,tokat en son başvurulacak yöntemdir ama en zor durumda karşındaki yüzü kızaran bir çocuksa(bu çok önemli) bir yöntemdir.
Dogru zamanda dogru yerde dogru kısıye ve ölçülü olarak..Bunların hepsini tutturmak güç o yuzden vurmaya karar vermek çok zor.
6 sene olacak hiç başvurmadım bu yonteme bir fiske bile inşallah ta hiç gerek kalmaz.
Sen anasınıfcıydın tenefüsünüz olsaydı ultra super otesı bı yontem tavsıye edecektim şu sıralar uyguluyorum ama tenefüs diye bir kavram yok sizde.

Bence eski dùzen geri gelsin......birkaçkişi sakin olamayınca istisnalar hariç herkes saldı.....salmaması fizik kurallarına aykırı olurdu zaten ben de dahil
Eski kk yı çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…