ben geleneksel eğitimi tercih ediyorum,gençlerdeki bu üsluptan dolayı
Ben weisi seviyorum .))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geleneksel eğitimi asla savunmuyorum ben
zaten o şekilde bir eğitim almadım hocalarımdan.
şu ayrımı yapalım ama ona burada eğitim vermiyoruz.burası okul değil. burada hepimiz bir bireyiz ve ben onun yaşını söylemeseler bilmiyordum bile.
ben 25 yaşında oldugumu söylemesem kimse şuan benim yaşımı da bilmiyordu mesela.
herkes kendine yakışanı yapsın.
okul değil biliyorum ama yaşınında küçük olduğu dalga geçenler tarafından biliniyordu ..
saygıyı öğretmek yerine , saygı duymasını bekleyelim yani..
neyse rengina herkes bildiği gibi yapsın ...
Şu ağzına bi çarpmayı dayak olarak algılayanları gördükçe bende şoktayımneymiş küçükmüşmüş falan filan küçüklüğünü bilecek o zaman kendinden 20 yaş büyüğüne sen kimsin havalarına girmicek ayrıca belkide burda arkadaşlarını en çok uyaranlardan biriyim çünkü üslubunu bozan ha arkadaşım ha karşı taraftaki farketmez bi bayana yakışmayan şeyler bunlar
Bende seni seviyorum kontesim
ağzına vurmak dayaktan sayılmıyorsa size diyecek hiç bir şeyim yok,
evet 17 yaş küçük bir yaş değil ama kritik bir yaş , içlerinin kıpır kıpır olduğu bir yaş
rahatlıkla kandırılabilecek bir yaş , sosyalliğe arkadaşlığa , sosyal ortamlarda kabul görmeye önem veren bir yaş,
çok çabuk etkilenip, çok çabuk kandırılabilecek bir yaş ...
neyse ya ben daha fazla size yazmayacağım diyecek söz bulamıyorum çünkü...
weiss muneye söyler misin bu konuyu sabitlesin, sabit konu olsun,
bu konu başlığı altında tartışılmayan, ele alınmayan konu kalmadı ,
her konuda aydınlanmak isteyen bu konuyu okusun yeter
weiss muneye söyler misin bu konuyu sabitlesin, sabit konu olsun,
bu konu başlığı altında tartışılmayan, ele alınmayan konu kalmadı ,
her konuda aydınlanmak isteyen bu konuyu okusun yeter
Neyse bu konu çok uzadı son bir örnekle bitireyim:
Engelli bir öğrencim var, durumu kötü, pis çünkü kendine bakamıyor. Sınıftan bir grup bunu kafaya takmış farketmediğimi zannederek sürekli dışlayıp korkutuyorlar. Uyardık olmadı, ailelerle görüştük olur gibi oldu ama olmadı. O, şu, bu öğretmenden yardım aldık olmadı. Engelli çocuk sindikçe sindi. Bir gün baktım abartmışlar bunu ortaya almış dalga geçiyorlar. Çocuk kafasını tutmuş, yere çökmüş ağlıyor. Ne yapacaktım? 4 tane çocuğa laf anlatayım diye mağdur ettikleri çocuğun hayat boyu taşıyacağı bir korku yaşamasına müsaade mi edecektim? 4'ünü sıraya dizip okkalı birer tokat yapıştırdım, yüzlerinde elimin iziyle birlikte gittiler ve o aylarca uğraştığım saygısız davranışlar 5 saniye içinde yok oluverdi. İlk ve son dayağım oldu. O çocuklar adam olmakla kalmadı bir de arkadaşlarına yardım etmeye başladılar...
Gerçek bir hayattan kesit işte...
Neyse bu konu çok uzadı son bir örnekle bitireyim:
Engelli bir öğrencim var, durumu kötü, pis çünkü kendine bakamıyor. Sınıftan bir grup bunu kafaya takmış farketmediğimi zannederek sürekli dışlayıp korkutuyorlar. Uyardık olmadı, ailelerle görüştük olur gibi oldu ama olmadı. O, şu, bu öğretmenden yardım aldık olmadı. Engelli çocuk sindikçe sindi. Bir gün baktım abartmışlar bunu ortaya almış dalga geçiyorlar. Çocuk kafasını tutmuş, yere çökmüş ağlıyor. Ne yapacaktım? 4 tane çocuğa laf anlatayım diye mağdur ettikleri çocuğun hayat boyu taşıyacağı bir korku yaşamasına müsaade mi edecektim? 4'ünü sıraya dizip okkalı birer tokat yapıştırdım, yüzlerinde elimin iziyle birlikte gittiler ve o aylarca uğraştığım saygısız davranışlar 5 saniye içinde yok oluverdi. İlk ve son dayağım oldu. O çocuklar adam olmakla kalmadı bir de arkadaşlarına yardım etmeye başladılar...
Gerçek bir hayattan kesit işte...
üslup konusuna girersek kendine çeki düzen vermesi gereken bi sürü insan var maalesef
ben bu cezaların ne zaman geri geleceğini cidden merak ediyorum
artık sıktı gerçekten
çoğu kişi kendini saldı
herkes üslubuna dikkat etmeli bence
artık konuları değil karşılıklı atışmaları tartışır hale geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?