• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

ya ben böyle bir yanlış anlaşılmaya nasıl imza attım anlamadım ama, efsanın abisinin zekasıyla alay edilmiş, ben de çocuğu zihinsel engelli sandım. o yüzden sahiplendim, savundum ama öyle birşey yokmuş.:27: ben gidip bir çay koyayım:27:

:60::60::60::60:

yolcu bebeyim ben de tuvalete gideyim altıma kaçırıcam :27:

tamam ne diyorum işte hakareti sıvazlayan herkes suçludur.
ama insanlar hakareti onaylıyor diye biz de aynı şeyi yapmak zorunda değiliz.
ben yapmıyorum mesela bunu. eğer çok sinirlenmezsem üslubumu da bozmam ben

ama efsa eminim tekrar gelse yine alaycı 3 kelime yazıp çıkar gider buradan. ee daha fazla nereye kadar sabretsin insanlar kücük diye?

Bende onu diyorum, efsadan önce yasi artik akliselim(!) denecek yasta olan ama saygidan bi haber olan, üstelik antipatik ve saygisiz bulundugu halde sirti sivazlananlar var.
Simdi onlar ortada dururken herkesin bir olup Efsayi linc etmesi dogru mu?

Saygisizlik sadece karsit görüs yapin cami saygisizlik.

NEden saygisizligin dibine vurmus insanlar özelden elestiriliyor ama genele gelince ayni görüstteyiz diye alkislaniyor.

Yani o kadar artik saygisizlikta doktora yapmis insan demeyim yaratilmislar varki.
Onlara önce dur diyelimde, Efsa gibi yasi kücük olanlari linc etmedende uyarabiliriz.

ya ben böyle bir yanlış anlaşılmaya nasıl imza attım anlamadım ama, efsanın abisinin zekasıyla alay edilmiş, ben de çocuğu zihinsel engelli sandım. o yüzden sahiplendim, savundum ama öyle birşey yokmuş.:27: ben gidip bir çay koyayım:27:
buna sevindim. git çayını iç. fazlada gerilme. bebeğin hissetmesin:34:

Ayni soklari bende yasiyorum Alaraey.
Demek ki hersey laftaymis.
Dayak hala terbiye etme yöntemiymis ki, hala karisini döven adamlar var.

valla weiiss inanılmaz şoktayım şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum !

dayakla terbiye etmenin artık kalmadığını düşünüyordum, yanılmışım...

biz uzaya felan çıkamayız, özgürlükte asla gelmez bu ülkeye...

çağdaş olamamışız ki ne özgürlüğü ...

biz öyle değildikte ne oldu rengina...

bak şimdi cinayet işleyenlerin , karısını dövenlerin , karısını öldürenlerin, eşlerini aldatanların, çocuklarını öldürenlerin, hırsızlık yapanların, doktor dövenlerin yaşlarına...

geleneksel eğitim işe yarasaydı bugün bu haberlere çok az rastlardık...

geleneksel eğitimi asla savunmuyorum ben
zaten o şekilde bir eğitim almadım hocalarımdan.

şu ayrımı yapalım ama ona burada eğitim vermiyoruz.burası okul değil. burada hepimiz bir bireyiz ve ben onun yaşını söylemeseler bilmiyordum bile.
ben 25 yaşında oldugumu söylemesem kimse şuan benim yaşımı da bilmiyordu mesela.

herkes kendine yakışanı yapsın.

yani dövelim öyle mi ?

inanmıyorum gerçekten inanmıyorum ?

dövmek, kaba kuvvet hangi çağda kaldı hanfendi !!

ve bir bayan bunu diyor ya şoktayım şu an !!!

valla kocanızdan dayak yerseniz felan hiç sızlanmayın olur mu !!

çünkü eşinizi de zamanında biri uslanması için dövmüştür, sizi de aynı mantıkla dövebilir..

kadına şiddetin sebebi kadınmış meğer .......

İnanılamayacak ne var bunda...Bu sözden dayak atalım mı anlaşıldı? Hadi ağzını burnunu kıralım falan? Kocanın dayak atmasıyla bu konunun ne ilgisi var ikidir bunu söylüyorsunuz?
Kaldı ki siz bütün mesajlarınızda küçüklere örnek olmuş ve gereken arkadaşları uyarmış biri misiniz ki burada ders verme çabasındasınız?
Herkes herkesin yeterince saygısız mesajlarını gördüğü için (kendimi de dahil ediyorum elbette) burada kimse kimseye saygı dersi vermeye kalkmamalı.
Efsa burada kimsenin bir şeyi değil ki insanlar onun şımarık tavırlarını çeksin. Yahut kiminkiler görmezden gelindi de onunki görmezden gelinsin?
Saygısızlık saygısızlıktır ve çocuklar bu kavramı 3-5 yaşında dahi algılarlar. Kaldı ki 17 yaşında bir kızın bu tarz bir yönlendirmeye ihtiyacı yoktur, saygı veya saygısızlık artık onda yerleşmeye başlamıştır.

Yapay zeka dersi alıyor diyince öyle bir algı oluştu sende galiba. Açıkçası abisiyle dalga da geçilmedi. Neyse ben de şaşırmıştım neden abi mevzusuna takıldın diye :1:

Weiss abla Abi'm yapay zeka dersi alıyor söz bu insanlardan daha Zeki robot yaptırcam.

O ecdadından terbiye öğren sen önce. Ecdad torunuymuş... Ayrıca bu kızı gazlayanlar, karşıt görüşten aynı yaştaki kız benzer cümleleri yazsaydı, ne terbiyesizliğini bırakırdınız, ne züppeliğini. Böyle pohpohlayarak olmaz bu işler. Gül geç ablacığım falan demeler... Ecdad torunluğu öyle yaşından büyük laflar edip, büyüklere sataşmayla olmuyor güzelim. Gerçi çevren böyle seni pohpohlayan insanlardan oluşuyorsa, yanlışını görememen normal tabii...

Bende onu diyorum, efsadan önce yasi artik akliselim(!) denecek yasta olan ama saygidan bi haber olan, üstelik antipatik ve saygisiz bulundugu halde sirti sivazlananlar var.
Simdi onlar ortada dururken herkesin bir olup Efsayi linc etmesi dogru mu?

Saygisizlik sadece karsit görüs yapin cami saygisizlik.

NEden saygisizligin dibine vurmus insanlar özelden elestiriliyor ama genele gelince ayni görüstteyiz diye alkislaniyor.

Yani o kadar artik saygisizlikta doktora yapmis insan demeyim yaratilmislar varki.
Onlara önce dur diyelimde, Efsa gibi yasi kücük olanlari linc etmedende uyarabiliriz.

weis 2 sefer oldu aynı şeyleri yazıyoruz birbirimize.
ben kimsenin hakaretini sıvazlamıyorum. çoğu arkadaşımı uyardım özelden hatta hakareti geç kötü üslup kullansalar bile uyardım.
onlar da beni uyardı. bunları yapabildiğim için efsayı da eleştirme hakkını kendimde görürüm.

onun dısında saygısızlıktan bahsedeceksek eğer gercekten zararlı çıkacak cok insan olur. o konuda hiçbirimiz de temiz değiliz.

Bence hepimiz onu hoşgörmeliyiz.Tecrübe ve yaş kaynaklı henüz kısıtlı kapasiteyle bu kadar olabiliyor.Geliştirebilir kendini.Ama iş terbiye kısmına gelince ki ben sadece siyaset bölümünde belaltı mesajlarına denk gelmedim ki bir tanesi de paylaşılmış.Kısa cümlerle lafı gediğine koyarımla terbiyesizliğin ayrımını tam yapamıyor.Öğrenecektir.
Rehberliğini yaptıgım sınıfta sorunlu bir çocuk var derste alakasız ani çıkışlar yapıp dikkat çekmeye çalışır birkç defa da öğretmenlerine şahsına laf etmişliği vardır.Ya görmezden geliyorum ya da aferin oğlum sen öyle yap emi deyip devam ediyorum derse.
Görmezden geldik olmadı o yuzden yürü efsa aynen bildiğin yoldan şaşma aynen devam diyelim belki davranış söner.

ben geleneksel eğitimi tercih ediyorum,gençlerdeki bu üsluptan dolayı:ssz:

Valla abla ben de böyle düşünüyorum.Geleneksel eşittir dayak demek değil sonuçta.

Arada bir mesafenin olduğu,saygılı,güzel günler...

Ben öyle yetiştim.:31:

:)))))
Hayatin biraret oldugu durumlardan birini fiile döküp herkese bir cay verseydinya:))
Canim cay cekti resmen.

istediğin çay olsun weiss. hemen kargoya şeyediyorum.:10::10: ama dur daha kolay bir yol var. mutfağa girip bir demlik çay demle. afiyetle iç. bana dua et:68::68::68:

Ben weisi seviyorum .))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
İnanılamayacak ne var bunda...Bu sözden dayak atalım mı anlaşıldı? Hadi ağzını burnunu kıralım falan? Kocanın dayak atmasıyla bu konunun ne ilgisi var ikidir bunu söylüyorsunuz?
Kaldı ki siz bütün mesajlarınızda küçüklere örnek olmuş ve gereken arkadaşları uyarmış biri misiniz ki burada ders verme çabasındasınız?
Herkes herkesin yeterince saygısız mesajlarını gördüğü için (kendimi de dahil ediyorum elbette) burada kimse kimseye saygı dersi vermeye kalkmamalı.
Efsa burada kimsenin bir şeyi değil ki insanlar onun şımarık tavırlarını çeksin. Yahut kiminkiler görmezden gelindi de onunki görmezden gelinsin?
Saygısızlık saygısızlıktır ve çocuklar bu kavramı 3-5 yaşında dahi algılarlar. Kaldı ki 17 yaşında bir kızın bu tarz bir yönlendirmeye ihtiyacı yoktur, saygı veya saygısızlık artık onda yerleşmeye başlamıştır.

ağzına vurmak dayaktan sayılmıyorsa size diyecek hiç bir şeyim yok,

evet 17 yaş küçük bir yaş değil ama kritik bir yaş , içlerinin kıpır kıpır olduğu bir yaş

rahatlıkla kandırılabilecek bir yaş , sosyalliğe arkadaşlığa , sosyal ortamlarda kabul görmeye önem veren bir yaş,

çok çabuk etkilenip, çok çabuk kandırılabilecek bir yaş ...

neyse ya ben daha fazla size yazmayacağım diyecek söz bulamıyorum çünkü...

Yapay zeka dersi alıyor diyince öyle bir algı oluştu sende galiba. Açıkçası abisiyle dalga da geçilmedi. Neyse ben de şaşırmıştım neden abi mevzusuna takıldın diye :1:

sorma ya. ben de olayı anlayınca açıklama gereği hissettim.:28: işte bunlar hep hamilelikten:27::27::27:

Son düzenleme:

weis 2 sefer oldu aynı şeyleri yazıyoruz birbirimize.
ben kimsenin hakaretini sıvazlamıyorum. çoğu arkadaşımı uyardım özelden hatta hakareti geç kötü üslup kullansalar bile uyardım.
onlar da beni uyardı. bunları yapabildiğim için efsayı da eleştirme hakkını kendimde görürüm.

onun dısında saygısızlıktan bahsedeceksek eğer gercekten zararlı çıkacak cok insan olur. o konuda hiçbirimiz de temiz değiliz.

Zaten senin sahsina " elestirme" demiyorum.
Sen kendine alarak cevap veriyorun.
Ben ortadaki zitligi dile getiriyorum.
Yani saygisizlik konusunda efsayi solda sifir birakacak insanlar var ve alkislaniyorlar diyorum.
O halde efsa neden linc edilsin diyorum.

Neyse yolcu cay dedi, canim bitki cayi cekti, ben cay alacagim. Hos sohbetler..

Back