- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Bence eski dùzen geri gelsin......birkaçkişi sakin olamayınca istisnalar hariç herkes saldı.....salmaması fizik kurallarına aykırı olurdu zaten ben de dahil
Eski kk yı çok özlüyorum
Doğru aslinda .)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Katıldığım bir yorumun oldu işte, ellerim titrese de hakkını veriyorum
Bence eski dùzen geri gelsin......birkaçkişi sakin olamayınca istisnalar hariç herkes saldı.....salmaması fizik kurallarına aykırı olurdu zaten ben de dahil
Eski kk yı çok özlüyorum
Ben seni anlayabiliyorum
Dayak,tokat en son başvurulacak yöntemdir ama en zor durumda karşındaki yüzü kızaran bir çocuksa(bu çok önemli) bir yöntemdir.
Dogru zamanda dogru yerde dogru kısıye ve ölçülü olarak..Bunların hepsini tutturmak güç o yuzden vurmaya karar vermek çok zor.
6 sene olacak hiç başvurmadım bu yonteme bir fiske bile inşallah ta hiç gerek kalmaz.
Sen anasınıfcıydın tenefüsünüz olsaydı ultra super otesı bı yontem tavsıye edecektim şu sıralar uyguluyorum ama tenefüs diye bir kavram yok sizde.
valla wikipedia gibi konu :))))
iyi bir şey mi kötü bir şey mi dediniz anlayamadım
şaka bir yana teşekkür ederim taban tabana zıt olsakta yeri gelince anlaşmayı da bilmeliyiz
Yok ben sınıfçıyım yöntemi seve seve alabilirim:)
Bana da 1 kere lazım oldu umarım bir daha olmaz çünkü ne kadar doğru karar verdiğini düşünsen de çocuk işte için sızlıyor:)
bu yazdığın çok çok kırıcı ve yakışıksız.
Sen once kendi yazdiklarina bak... Daha once kimse beni dilimi kopratmakla tehdit etmedi bu forumda...Sanal kabadayiliga mi soyundun nedir? Ele verir talkini, kendi yutar salkimi..
kutsalıma uzanan dili koparırım dedim. bayrağım, vatanım, başörtüm.. uzatmayacaksın, küçümsemeyeceksin..
ben basortusu kutsal degildir dedigime gore ve bunu da sen bana yazdigina gore bil bakalim kime demissin?
valla weiiss inanılmaz şoktayım şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum !
dayakla terbiye etmenin artık kalmadığını düşünüyordum, yanılmışım...
biz uzaya felan çıkamayız, özgürlükte asla gelmez bu ülkeye...
çağdaş olamamışız ki ne özgürlüğü ...
Weiss abla Abi'm yapay zeka dersi alıyor söz bu insanlardan daha Zeki robot yaptırcam.
Efsa dalga gecmede seni örnek aldıysa demek
Ya hanımlar bu kızın yazdıkları niye bu kadar problem oldu. Her zaman kendine güldürecek şeyler yazıp cikiyor iste gormesden gelin pekiştirmeyin de yavrucaga bi faydamiz dokunsun. Yoksa bu gidişle hayat zor olur onun için.
Zaten senin sahsina " elestirme" demiyorum.
Sen kendine alarak cevap veriyorun.
Ben ortadaki zitligi dile getiriyorum.
Yani saygisizlik konusunda efsayi solda sifir birakacak insanlar var ve alkislaniyorlar diyorum.
O halde efsa neden linc edilsin diyorum.
Neyse yolcu cay dedi, canim bitki cayi cekti, ben cay alacagim. Hos sohbetler..
ya ben ne zamandır siyasete yazıyorum efsa ne zamandır yazıyor ?
beni nasıl örnek alsın ki,
ay hep de beni suçlayın hep de beni aaaa ne kötü kızmışım ben yaaa
evet bende onu diyorum madem rahatsızlar pekiştirmeyip söndürecekler...
Ben bilmem kötü örnek olmayın dedin. Ben lafa da icraata da bakarım
Kötü olur musun canım.Olsa olsa senin yazdıkların kötü örnek olur hehehehhe:)
hep aynı savunma mekanızmasını kullanıyorsunuz farkında mısınız ?
pekiştirmeyeceklerim arasına sizi de aldım , inanıyorum bilim kazanacak :)))))))
Pekiştirmedik ki zaten hep görmezden geldik bu zamana kadar.Bi baktık kendi kendine pekişmişEfsa dalga gecmede seni örnek aldıysa demek
Ya hanımlar bu kızın yazdıkları niye bu kadar problem oldu. Her zaman kendine güldürecek şeyler yazıp cikiyor iste gormesden gelin pekiştirmeyin de yavrucaga bi faydamiz dokunsun. Yoksa bu gidişle hayat zor olur onun için.
önce kendine bi yaptır sende çalışırsa herkeste çalışır zaten
Pekiştirmedik ki zaten hep görmezden geldik bu zamana kadar.Bi baktık kendi kendine pekişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?