Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Bence eski dùzen geri gelsin......birkaçkişi sakin olamayınca istisnalar hariç herkes saldı.....salmaması fizik kurallarına aykırı olurdu zaten ben de dahil
Eski kk yı çok özlüyorum

Valla herkes aslan kesildi,millet ban korkusuna susuyormuş.

Doğru aslinda .)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla wikipedia gibi konu :))))
Katıldığım bir yorumun oldu işte, ellerim titrese de hakkını veriyorum

iyi bir şey mi kötü bir şey mi dediniz anlayamadım
şaka bir yana teşekkür ederim taban tabana zıt olsakta yeri gelince anlaşmayı da bilmeliyiz

Bence eski dùzen geri gelsin......birkaçkişi sakin olamayınca istisnalar hariç herkes saldı.....salmaması fizik kurallarına aykırı olurdu zaten ben de dahil
Eski kk yı çok özlüyorum

karşılıklı atışmaya girince ister istemez kimse kendine hakim olamıyo bazen
eski sistem biraz esneyerek geri gelmeli artık
konuya giriyorum ne olduğu belli değil
bu topiğe başından beri yazdığım için takip ediyorum ama yeni girenler de birşey anlamıyo

gündemi en çok konuşmamız gereken zamanlarda sadece birbirimize saldırır hale geldik

Yok ben sınıfçıyım yöntemi seve seve alabilirim:)
Bana da 1 kere lazım oldu umarım bir daha olmaz çünkü ne kadar doğru karar verdiğini düşünsen de çocuk işte için sızlıyor:)

valla wikipedia gibi konu :))))

iyi bir şey mi kötü bir şey mi dediniz anlayamadım
şaka bir yana teşekkür ederim taban tabana zıt olsakta yeri gelince anlaşmayı da bilmeliyiz

Kendim için kötü bir şey, karşıt görüşteki birinin haklı bulduğum yorumuna + verirken zorlanıyormuşum

Yok ben sınıfçıyım yöntemi seve seve alabilirim:)
Bana da 1 kere lazım oldu umarım bir daha olmaz çünkü ne kadar doğru karar verdiğini düşünsen de çocuk işte için sızlıyor:)

Öğrenme Psıkolojisinde davranış şekillendirme no :1 ceza. Yöntem:mahrum bırak,mahrum bırak ve tekrardan mahrum bırak.
10 dakıkalık tenefüs için 40 dakıka sııfta huzursuzluk cıkaran cocuga naparsın tenefüse çıkmama cezası verirsin ki haraket tekrarlanmasın :))Önce davranışta artış sonra sönme. Kademeye göre 2 tenefüs 4tenefüs tam gün ya da 3 tam gün..Hepsinin ailesinin haberleri var tabii 1,5 haftada en kuduruk çocugu yola getirdim.Ikıncı safha tenefüslere cıkacak ama benim yanımda olacak dibimde.Sonra davranış yerleşince tenefüsünü yapabilecek.Denemeni tavsiye ederim.

bu yazdığın çok çok kırıcı ve yakışıksız.

Sen once kendi yazdiklarina bak... Daha once kimse beni dilimi kopratmakla tehdit etmedi bu forumda... Sanal kabadayiliga mi soyundun nedir? Ele verir talkini, kendi yutar salkimi..

Sen once kendi yazdiklarina bak... Daha once kimse beni dilimi kopratmakla tehdit etmedi bu forumda... Sanal kabadayiliga mi soyundun nedir? Ele verir talkini, kendi yutar salkimi..

kutsalıma uzanan dili koparırım dedim. bayrağım, vatanım, başörtüm.. uzatmayacaksın, küçümsemeyeceksin..

kutsalıma uzanan dili koparırım dedim. bayrağım, vatanım, başörtüm.. uzatmayacaksın, küçümsemeyeceksin..

ben basortusu kutsal degildir dedigime gore ve bunu da sen bana yazdigina gore bil bakalim kime demissin?

Efsa dalga gecmede seni örnek aldıysa demek

Ya hanımlar bu kızın yazdıkları niye bu kadar problem oldu. Her zaman kendine güldürecek şeyler yazıp cikiyor iste gormesden gelin pekiştirmeyin de yavrucaga bi faydamiz dokunsun. Yoksa bu gidişle hayat zor olur onun için.

ya ben ne zamandır siyasete yazıyorum efsa ne zamandır yazıyor ?

beni nasıl örnek alsın ki,
ay hep de beni suçlayın hep de beni aaaa ne kötü kızmışım ben yaaa
evet bende onu diyorum madem rahatsızlar pekiştirmeyip söndürecekler...

Evet var ve onlardan biri de sensin.

Ben bilmem kötü örnek olmayın dedin. Ben lafa da icraata da bakarım

Kötü olur musun canım.Olsa olsa senin yazdıkların kötü örnek olur hehehehhe:)

Son düzenleme:
Ben bilmem kötü örnek olmayın dedin. Ben lafa da icraata da bakarım

Kötü olur musun canım.Olsa olsa senin yazdıkların kötü örnek olur hehehehhe:)

hep aynı savunma mekanızmasını kullanıyorsunuz farkında mısınız ?
pekiştirmeyeceklerim arasına sizi de aldım , inanıyorum bilim kazanacak :)))))))

Türkiyede siyaset neden ilerleyemiyor simdi anladim.

Akilca tartismasini bile beceremiyoruz.

Biz kadinlar bile böyle konusabiliyorsak ohooo.

Sonucta gelecegin evlatlarini yetistiren biz analariz.

Hekres aslan kesiliyor herkes cephe aliyor.

Biz millet olarak böyleysek ben hic sasirmam ki tayyiple kilicdaroglu bir birini ötekilestirise.

Saygi da sevgi de terbiye de buyukten kucuge kucukten buyuge ogretilebilecek bir seydir.

Olgunlugun yasi olmaz.
50 yasinda birisi cocuktan beter olur.
20 yasinda ki birisi ermis gibi tam olur.
Yada tam tersi.

Burda ki konusmalar yazismalar hic hosuma gitmiyor.

Ne benim düsüncemi savunanlarin nede karsi tarafin görüslerini savunanlarin.

KK de siyaset konusu toptan kaldirilsin.

Cünkü tartismasini beceremiyoruz.

Pekiştirmedik ki zaten hep görmezden geldik bu zamana kadar.Bi baktık kendi kendine pekişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…