ya ben böyle bir yanlış anlaşılmaya nasıl imza attım anlamadım ama, efsanın abisinin zekasıyla alay edilmiş, ben de çocuğu zihinsel engelli sandım. o yüzden sahiplendim, savundum ama öyle birşey yokmuş.ben gidip bir çay koyayım
tamam ne diyorum işte hakareti sıvazlayan herkes suçludur.
ama insanlar hakareti onaylıyor diye biz de aynı şeyi yapmak zorunda değiliz.
ben yapmıyorum mesela bunu. eğer çok sinirlenmezsem üslubumu da bozmam ben
ama efsa eminim tekrar gelse yine alaycı 3 kelime yazıp çıkar gider buradan. ee daha fazla nereye kadar sabretsin insanlar kücük diye?
buna sevindim. git çayını iç. fazlada gerilme. bebeğin hissetmesinya ben böyle bir yanlış anlaşılmaya nasıl imza attım anlamadım ama, efsanın abisinin zekasıyla alay edilmiş, ben de çocuğu zihinsel engelli sandım. o yüzden sahiplendim, savundum ama öyle birşey yokmuş.ben gidip bir çay koyayım
Ayni soklari bende yasiyorum Alaraey.
Demek ki hersey laftaymis.
Dayak hala terbiye etme yöntemiymis ki, hala karisini döven adamlar var.
biz öyle değildikte ne oldu rengina...
bak şimdi cinayet işleyenlerin , karısını dövenlerin , karısını öldürenlerin, eşlerini aldatanların, çocuklarını öldürenlerin, hırsızlık yapanların, doktor dövenlerin yaşlarına...
geleneksel eğitim işe yarasaydı bugün bu haberlere çok az rastlardık...
yani dövelim öyle mi ?
inanmıyorum gerçekten inanmıyorum ?
dövmek, kaba kuvvet hangi çağda kaldı hanfendi !!
ve bir bayan bunu diyor ya şoktayım şu an !!!
valla kocanızdan dayak yerseniz felan hiç sızlanmayın olur mu !!
çünkü eşinizi de zamanında biri uslanması için dövmüştür, sizi de aynı mantıkla dövebilir..
kadına şiddetin sebebi kadınmış meğer .......
yolcu bebeyim ben de tuvalete gideyim altıma kaçırıcam
sonra da gel çay içelim, .. hayat bundan ibaret zaten. ye, iç, zıç
ya ben böyle bir yanlış anlaşılmaya nasıl imza attım anlamadım ama, efsanın abisinin zekasıyla alay edilmiş, ben de çocuğu zihinsel engelli sandım. o yüzden sahiplendim, savundum ama öyle birşey yokmuş.ben gidip bir çay koyayım
Weiss abla Abi'm yapay zeka dersi alıyor söz bu insanlardan daha Zeki robot yaptırcam.
Bende onu diyorum, efsadan önce yasi artik akliselim(!) denecek yasta olan ama saygidan bi haber olan, üstelik antipatik ve saygisiz bulundugu halde sirti sivazlananlar var.
Simdi onlar ortada dururken herkesin bir olup Efsayi linc etmesi dogru mu?
Saygisizlik sadece karsit görüs yapin cami saygisizlik.
NEden saygisizligin dibine vurmus insanlar özelden elestiriliyor ama genele gelince ayni görüstteyiz diye alkislaniyor.
Yani o kadar artik saygisizlikta doktora yapmis insan demeyim yaratilmislar varki.
Onlara önce dur diyelimde, Efsa gibi yasi kücük olanlari linc etmedende uyarabiliriz.
ben geleneksel eğitimi tercih ediyorum,gençlerdeki bu üsluptan dolayı
:)))))
Hayatin biraret oldugu durumlardan birini fiile döküp herkese bir cay verseydinya:))
Canim cay cekti resmen.
İnanılamayacak ne var bunda...Bu sözden dayak atalım mı anlaşıldı? Hadi ağzını burnunu kıralım falan? Kocanın dayak atmasıyla bu konunun ne ilgisi var ikidir bunu söylüyorsunuz?
Kaldı ki siz bütün mesajlarınızda küçüklere örnek olmuş ve gereken arkadaşları uyarmış biri misiniz ki burada ders verme çabasındasınız?
Herkes herkesin yeterince saygısız mesajlarını gördüğü için (kendimi de dahil ediyorum elbette) burada kimse kimseye saygı dersi vermeye kalkmamalı.
Efsa burada kimsenin bir şeyi değil ki insanlar onun şımarık tavırlarını çeksin. Yahut kiminkiler görmezden gelindi de onunki görmezden gelinsin?
Saygısızlık saygısızlıktır ve çocuklar bu kavramı 3-5 yaşında dahi algılarlar. Kaldı ki 17 yaşında bir kızın bu tarz bir yönlendirmeye ihtiyacı yoktur, saygı veya saygısızlık artık onda yerleşmeye başlamıştır.
Yapay zeka dersi alıyor diyince öyle bir algı oluştu sende galiba. Açıkçası abisiyle dalga da geçilmedi. Neyse ben de şaşırmıştım neden abi mevzusuna takıldın diye
weis 2 sefer oldu aynı şeyleri yazıyoruz birbirimize.
ben kimsenin hakaretini sıvazlamıyorum. çoğu arkadaşımı uyardım özelden hatta hakareti geç kötü üslup kullansalar bile uyardım.
onlar da beni uyardı. bunları yapabildiğim için efsayı da eleştirme hakkını kendimde görürüm.
onun dısında saygısızlıktan bahsedeceksek eğer gercekten zararlı çıkacak cok insan olur. o konuda hiçbirimiz de temiz değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?