Size hak veriyorum bir noktada. Yalnız söyleyeceğim farklı şeyler de var. Özelden bu konu hakkında birbirimize farklı noktalarda da hak vereceğimizi biliyorum. Ama açık açık fazla bir şey söylemek istemiyorum.
Efsanın terbiyesi hakkında söz söylemek bizlere düşmez. Lakin kendisine kardeş diye hitap ettiğimde ne bu samimiyet şeklinde verilen karşılığa şaşırdım ben. Sizler onu destekliyorsunuz çünkü siyaset topiğinde takılıyor bir şeyleri öğrenmeye çalışıyor falan.
Benden kendisine bir tavsiye biraz uslubunu yumuşatması olacaktır. Kısa, keskin ve kışkırtıcı cümleleri demek ki rahatsızlık verdi.
Her şeyi geçtim sen bile dememeli bence..
Size hak veriyorum bir noktada. Yalnız söyleyeceğim farklı şeyler de var. Özelden bu konu hakkında birbirimize farklı noktalarda da hak vereceğimizi biliyorum. Ama açık açık fazla bir şey söylemek istemiyorum.
Efsanın terbiyesi hakkında söz söylemek bizlere düşmez. Lakin kendisine kardeş diye hitap ettiğimde ne bu samimiyet şeklinde verilen karşılığa şaşırdım ben. Sizler onu destekliyorsunuz çünkü siyaset topiğinde takılıyor bir şeyleri öğrenmeye çalışıyor falan.
Benden kendisine bir tavsiye biraz uslubunu yumuşatması olacaktır. Kısa, keskin ve kışkırtıcı cümleleri demek ki rahatsızlık verdi.
Her şeyi geçtim sen bile dememeli bence..
weiss valla çok sinirlendim ben !!! ilk defa bu kadar çok sinirlendim !!
kendinden küçüklere nasıl böyle yapılır ya !!
onlar bizim geleceğimiz !
kimi doktorumuz olacak kimi öğretmenimiz kimi başbakanımız !
daha önce yapıldı sabır dedim efsa ya özelden yazdım sen ciddiye alma lütfen dedim !
soryorum herkese evladınızla, kardeşinizle böyle bir tarzda konuşulursa tepkiniz ne olurdu ?
lütfen biraz dikkatli olun senin yaşın kaç bilmem ne diye dalga geçilir mi yahu !!
Boşver abla cevap verme şunlara
Ya girmicem şu siyasete diyorum da dayanamıyorum.
peki şimdi böyle karşı gelenler dün ve önceki gün efsa burada saygısız saygısız alay ede ede yorum yaparken neden biriniz de yanlış yapıyorsun diye uyarmadınız da millet ona üsluplu ol diyince korumaya başladınız?
üstelik o seçim günü efsanın saygısız yazılarına kimse cevap bile vermedi, vermediği gibi onunla aynı görüştekiler helal olsun efsa iyi laf sokuyorsun diye sırt sıvazladılar. o zaman da b yanlış değil miydi? eeee dün de artık milletin canına tak etti.
ona dün düzgünce cevap verenler de oldu ama efsa sallamadı sallamadığı gibi alaylara devam etti
kimse kimsenin anası babası değil burada. küçük diye söylesin söylesin sussun mu milet? herkes haddini bilirse karşıdaki de saygılı olur.
daraldım valla.
OY HIRSIZLARI belli oldu YALOVA CHP nin
yalova chp nin sıra ankaradaaa :)))
peki şimdi böyle karşı gelenler dün ve önceki gün efsa burada saygısız saygısız alay ede ede yorum yaparken neden biriniz de yanlış yapıyorsun diye uyarmadınız da millet ona üsluplu ol diyince korumaya başladınız?
üstelik o seçim günü efsanın saygısız yazılarına kimse cevap bile vermedi, vermediği gibi onunla aynı görüştekiler helal olsun efsa iyi laf sokuyorsun diye sırt sıvazladılar. o zaman da b yanlış değil miydi? eeee dün de artık milletin canına tak etti.
ona dün düzgünce cevap verenler de oldu ama efsa sallamadı sallamadığı gibi alaylara devam etti
kimse kimsenin anası babası değil burada. küçük diye söylesin söylesin sussun mu milet? herkes haddini bilirse karşıdaki de saygılı olur.
daraldım valla.
Sadece seçim günü yapılan saygısızlık mı?
Efsayı uzun süredir biliyoruz, görüyoruz. Bilgisi olmayan yerde fikirlerini ne denli saygıyla dile getirdiğini.
İnsana zorla yazdırıyorlar.
üsluplu ol demek başka, alay etmek, küçümsemek başka..
hele ki bel altı vurmak..
daraldım valla.
En son aksam haberlerinde soyledi sonuc bu...gerçekten mi? sabahtır rapor yazmaktan cılkım çıktı tvye hiç bakmadım
gerçek mi bu ?
üsluplu ol demek başka, alay etmek, küçümsemek başka..
hele ki bel altı vurmak..
efsa benim öğrencim değil alarey. ben eğitimciyim diye herkese müsamaha gösteremem.ben özelden uyardım rengina...
özel mesaj yazdım efsa ' ya..
sen eğitimcisin bu konuda sen bazı şeyleri çok iyi bilirsin..
bir taraftan pekiştirilip diğer taraftan pekiştirilmediğin de pekiştirene farklı olur, pekiştirmeyene farklı..
tam hatırlayamadım ama davranışta kontrasmıydı neydi..
sizler daha iyi biliyorsunuz bunu...
ben istediğim kadar uyarayım diğerleri aynı hatayı yapmaya devam ederlerse bu durum hep yaşanır..
evet bunu biraz geç yaptık gerçekten haklısın bu konuda, zaten ben de kendime kızıyorum şu an daha önce neden yapmadım diye..
En son aksam haberlerinde soyledi sonuc bu...
Evet yani sanki bu bir seferlik birşey gibi hoşgörü bekliyorlar.Sen bu kişinin bütün saygısızlıklarını beğen,oh ne güzel yazmışsın de,ondan sonra hoşgörü bekle,oldu canım oldu.Bir değil iki değil,her mesajında alttan alttan bir hakaret inançlara değerlere dil uzatma,bu kadar hoşgörü gösterdiğimiz bile fazla.Açık açık herşeyi ortaya mı dökelim bu mu istenen yani?Sadece seçim günü yapılan saygısızlık mı?
Efsayı uzun süredir biliyoruz, görüyoruz. Bilgisi olmayan yerde fikirlerini ne denli saygıyla dile getirdiğini.
İnsana zorla yazdırıyorlar.
Biri benim kardeşime bu tarz konuşmadı hiç çünkü ben büyüklerine saygısız konuştuğunda ağzının üstüne çarptığım için saygılı olmayı öğrendi. Böylece problem kalmadı...
bu şimdiki olay değil yolcu
öncekileri mazur görsek bile seçim günü efsanın söylediği saygısız sözlere kimse abacım yanlış yapıyorsun demedi
eee artık kimse çekmek zorunda değil alaycılıkları bir yerden sonra. sabır sabır bir yere kadar.
neticede 18 yaşında insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?