- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
Kardeşim Boğaziçi'nde yüksek lisans yapıyor .laf atmadan önce dönde aynaya bak
Bir insanla karşıt görüşten olman saygısızca davranmanı gerektirmiyor efsa. Kaldı ki senden en az 10 yaş büyüğüm kardeşim yaşındasın. Bizim kültürümüzde bu yoktur. Biz böyle yetiştirilmedik. Dinimiz, ırkımız ve siyasi görüşlerimiz farklı. Ancak bu topraklarda aynı kültürle büyüdük. Ben anca karşımdaki benden büyük kişi cani ve katilse falan saygımı bozarım heralde. Ecdadını iyi araştır.
büyüklere saygı diyorsunuz da ?
küçüklerin büyükleri örnek aldıklarını neden bilmiyor sunuz ?
madem büyüksünüz bir büyük gibi davranın ?
sen daha çocuksun, küçüksün, ergensin tarzı mı yaklaşmalı bir büyük ?
lütfen büyükseniz ,
dalga geçmek yerine örnek olmaya, yol göstermeye çalışın...
Gülüyorum kac gündür forumun geldigi noktaya:))
Simdi yeni sistem varya, herkes kendinin ne oldugunu bildigi icin, ceza alma kaygisi azalinca biliyor neler yazacagini onun icin forumda bir karsi tarafi saygisizlikla, uslupsuzlukla onla bunla suclama cabasi aldi basini gidiyor:)
Yani yapilan su " senin saygisiz ve uslupsuz oldugun ortaya cikmadan sen karsi tarafi yaftala" :)))))
Efsaa cevap verme gül gec, karsidaki insan iyi niyetli olsa, senin yasiyin kücük oldugunu düsünse bunlari güzel güzel anlatir.
Ardniyetli insan bir yandan yasiyin kücük oldugunu vurgularken bir yandanda sana hakaret etmeyi kendinde hak görür.
Sanal alem iste salla:)))
Simdi yeni sistem varya, herkes kendinin ne oldugunu bildigi icin, ceza alma kaygisi azalinca biliyor neler yazacagini onun icin forumda bir karsi tarafi saygisizlikla, uslupsuzlukla onla bunla suclama cabasi aldi basini gidiyor:)
Yani yapilan su " senin saygisiz ve uslupsuz oldugun ortaya cikmadan sen karsi tarafi yaftala" :)))))
Efsaa cevap verme gül gec, karsidaki insan iyi niyetli olsa, senin yasiyin kücük oldugunu düsünse bunlari güzel güzel anlatir.
Ardniyetli insan bir yandan yasiyin kücük oldugunu vurgularken bir yandanda sana hakaret etmeyi kendinde hak görür.
Benim kimseye örnek olmak gibi bir misyonum yok.Bu zamana kadar örnek olması gerekenler başaramadıysa benim yapabileceğim birşey de yok.büyüklere saygı diyorsunuz da ?
küçüklerin büyükleri örnek aldıklarını neden bilmiyor sunuz ?
madem büyüksünüz bir büyük gibi davranın ?
sen daha çocuksun, küçüksün, ergensin tarzı mı yaklaşmalı bir büyük ?
lütfen büyükseniz ,
dalga geçmek yerine örnek olmaya, yol göstermeye çalışın...
En üstteki alıntıya bakarsanız yeterince düzgün açıklamışım.
Kim yaptı bu dediğinizi?
Burada konu kürt hakları değil, Kürt halkı da T.C vatandaşıdır ve senin benim haklarıma sahiptirler.
Burada mevzu, "devlet abimi aldı, devlet babamı aldı" diyerek bebek katleden bir terör örgütünün kurulma ve yıllardır bu kinin, bu düşmanlığın, bu hainliğin sürdürülme iddiası.
Bu devlet kaç fidanı aldı, kaç ailenin ocağına ateş düştü, çıkalım hepimiz o vakit dağa, örgüt kuralım?
Benim kimseye örnek olmak gibi bir misyonum yok.Bu zamana kadar örnek olması gerekenler başaramadıysa benim yapabileceğim birşey de yok.
acaba ağabeyin bazen senin yerine yazıyormu burayaWeiss abla Abi'm yapay zeka dersi alıyor söz bu insanlardan daha Zeki robot yaptırcam.
weiss valla çok sinirlendim ben !!! ilk defa bu kadar çok sinirlendim !!
kendinden küçüklere nasıl böyle yapılır ya !!
onlar bizim geleceğimiz !
kimi doktorumuz olacak kimi öğretmenimiz kimi başbakanımız !
daha önce yapıldı sabır dedim efsa ya özelden yazdım sen ciddiye alma lütfen dedim !
soryorum herkese evladınızla, kardeşinizle böyle bir tarzda konuşulursa tepkiniz ne olurdu ?
lütfen biraz dikkatli olun senin yaşın kaç bilmem ne diye dalga geçilir mi yahu !!
Onun kimleri örnek aldığı belli zaten.Ben istesem de örnek olamam.Dediğim gibi çok uzun zamandır bu tarz davranışlarını görüp görmezden geliyorduk,muhatap olmuyorduk ama yetti gariiyi örnek olamıyorsanız
KÖTÜ örnekte olmayınız !!!!!!!!!!!
kardeşinmi.. sen efsamısın ağabeyimisin..Kardeşim Boğaziçi'nde yüksek lisans yapıyor .laf atmadan önce dönde aynaya bak
Bu kizcagiza dünden beri yapilan linc girisiminden haberdar misiniz?
Sanki burada yazan herkes kusursuzmuscasina, yasi dolayisi ile ezmeye calisip duranlar var..
Eger onlardan degilseniz üzerinize alinmayin.
Ama yapilanlari hos karsilamamak gerek.
Ona kalirsa bende burada ki bircok kisiden büyügüm ama karsimdaki kisi saygisiz bir insansa görmem olur biter..
weiss valla çok sinirlendim ben !!! ilk defa bu kadar çok sinirlendim !!
kendinden küçüklere nasıl böyle yapılır ya !!
onlar bizim geleceğimiz !
kimi doktorumuz olacak kimi öğretmenimiz kimi başbakanımız !
daha önce yapıldı sabır dedim efsa ya özelden yazdım sen ciddiye alma lütfen dedim !
soryorum herkese evladınızla, kardeşinizle böyle bir tarzda konuşulursa tepkiniz ne olurdu ?
lütfen biraz dikkatli olun senin yaşın kaç bilmem ne diye dalga geçilir mi yahu !!
Saygisizlik yapanlar zaten " ben saygisizim" diye bagiriyor, bakarsin saygisiz muhattab almazsin, birakirsin kendi haline.
acaba ağabeyin bazen senin yerine yazıyormu buraya
oncelikle o yorumu direkt senin yazdıklarını baz alarak yazmadım, oyle olsaydı alıntılardım.
genel dusunceye dair idi. o yorum yazıldıktan sonra tek alıntılayan sen olsan da farklı yorumlar goremedim...
ajitasyon diyip faili mechuldan anladıgımızı ugur mumcuyla sınırla tuttugumuzda ben küçümsemek-yok saymak olarak anlıyorum bunu, yanlıs anladıgımı/anlattıgını dusunuyorsan duzeltebilirsin. hayır aksine "haklı buluyorum" dersen o zaman tartısmanın konusu da degisir zaten.
abimi aldı babamı aldı denilmesinde de sorun gormuyorum, gercek buysa ne yapılsın soylenmesin mi?
yuzlerce binlerce T.C askerinin (BENCE) yok yere ölmesi sehit olması gibi...
kimse kusura bakmasın vatan topragı degerli diyip ben abimi komsumu evladımı baskalarının politik malzemesi ugruna kaybetmeyi haklı bulamam.
ayrıca pkk üyeligi olmadıgı halde mahallelinin gunluk yasantısında bunların olagan seyler gibi başlarına geldigini soyluyordu o uye.
tanımam etmem fakat okudugum kadarıyla da örgüt propagandası da yapmamıs, siz orada ne yasadınız niye öfkelisiniz diye soranlara yanıt vermiş.
son sorunun yanıtı olarak, ölenleri fidanlar icin susmayı tercih etmeyecegimi soyleyebilirim ve okudugum orneklere gore de her devlet kendi otoritesini korumak adına isyanları bastırmak icin elinden geleni ardına koymayıp kan da döküyor maalesef. ya sonrasında? daha demokratiklesen özelestiri yapan bir devlet mi goruyoruz yoksa gucu arttıkca zulmunu de mi arttırıyor...
yoo. bu benim fikrim... ben ayardır böyle düşünüyorum.bu yazdığın çok çok kırıcı ve yakışıksız.
bu yazdığın çok çok kırıcı ve yakışıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?