Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Kardeşim Boğaziçi'nde yüksek lisans yapıyor .laf atmadan önce dönde aynaya bak

Senin anlattığın kadarıyla bilirim.

Dur bir bakiyim. İtü'de doktora yapıyorum. Kaldı ki profesörler bile intihal yapıyor. Bu bir kriter değil.

En üstteki alıntıya bakarsanız yeterince düzgün açıklamışım.

Weiss abla Abi'm yapay zeka dersi alıyor söz bu insanlardan daha Zeki robot yaptırcam.

Benim kimseye örnek olmak gibi bir misyonum yok.Bu zamana kadar örnek olması gerekenler başaramadıysa benim yapabileceğim birşey de yok.

En üstteki alıntıya bakarsanız yeterince düzgün açıklamışım.

Bu kizcagiza dünden beri yapilan linc girisiminden haberdar misiniz?

Sanki burada yazan herkes kusursuzmuscasina, yasi dolayisi ile ezmeye calisip duranlar var..

Eger onlardan degilseniz üzerinize alinmayin.

Ama yapilanlari hos karsilamamak gerek.

Ona kalirsa bende burada ki bircok kisiden büyügüm ama karsimdaki kisi saygisiz bir insansa görmem olur biter..

Son düzenleme:

weiss valla çok sinirlendim ben !!! ilk defa bu kadar çok sinirlendim !!
kendinden küçüklere nasıl böyle yapılır ya !!
onlar bizim geleceğimiz !
kimi doktorumuz olacak kimi öğretmenimiz kimi başbakanımız !
daha önce yapıldı sabır dedim efsa ya özelden yazdım sen ciddiye alma lütfen dedim !
soryorum herkese evladınızla, kardeşinizle böyle bir tarzda konuşulursa tepkiniz ne olurdu ?
lütfen biraz dikkatli olun senin yaşın kaç bilmem ne diye dalga geçilir mi yahu !!

Laf etti bal kabağı koy tabağa ye sabaha.

Son düzenleme:

oncelikle o yorumu direkt senin yazdıklarını baz alarak yazmadım, oyle olsaydı alıntılardım.
genel dusunceye dair idi. o yorum yazıldıktan sonra tek alıntılayan sen olsan da farklı yorumlar goremedim...

ajitasyon diyip faili mechuldan anladıgımızı ugur mumcuyla sınırla tuttugumuzda ben küçümsemek-yok saymak olarak anlıyorum bunu, yanlıs anladıgımı/anlattıgını dusunuyorsan duzeltebilirsin. hayır aksine "haklı buluyorum" dersen o zaman tartısmanın konusu da degisir zaten.

abimi aldı babamı aldı denilmesinde de sorun gormuyorum, gercek buysa ne yapılsın soylenmesin mi?
yuzlerce binlerce T.C askerinin (BENCE) yok yere ölmesi sehit olması gibi...
kimse kusura bakmasın vatan topragı degerli diyip ben abimi komsumu evladımı baskalarının politik malzemesi ugruna kaybetmeyi haklı bulamam.

ayrıca pkk üyeligi olmadıgı halde mahallelinin gunluk yasantısında bunların olagan seyler gibi başlarına geldigini soyluyordu o uye.
tanımam etmem fakat okudugum kadarıyla da örgüt propagandası da yapmamıs, siz orada ne yasadınız niye öfkelisiniz diye soranlara yanıt vermiş.

son sorunun yanıtı olarak, ölenleri fidanlar icin susmayı tercih etmeyecegimi soyleyebilirim ve okudugum orneklere gore de her devlet kendi otoritesini korumak adına isyanları bastırmak icin elinden geleni ardına koymayıp kan da döküyor maalesef. ya sonrasında? daha demokratiklesen özelestiri yapan bir devlet mi goruyoruz yoksa gucu arttıkca zulmunu de mi arttırıyor...

Saygisizlik yapanlar zaten " ben saygisizim" diye bagiriyor, bakarsin saygisiz muhattab almazsin, birakirsin kendi haline.

iyi örnek olamıyorsanız
KÖTÜ örnekte olmayınız !!!!!!!!!!!
Onun kimleri örnek aldığı belli zaten.Ben istesem de örnek olamam.Dediğim gibi çok uzun zamandır bu tarz davranışlarını görüp görmezden geliyorduk,muhatap olmuyorduk ama yetti gari

Birden aslan kesildiniz de sevgili hatunlar, 14 yaşındaki bir kızın, burada kendinden 10-20-hatta 30 yaş büyük insanlara yaptığı saygısızlıkların getirisi bunlar.

Benim yeğenim de 14 yaşında. Büyüklerine daha "sensin" dememiştir.

14 yaşındaki Berkinin katli için türlü bahaneler üreten zihniyet, efsaya toz kondurmuyor..Peh..

Size hak veriyorum bir noktada. Yalnız söyleyeceğim farklı şeyler de var. Özelden bu konu hakkında birbirimize farklı noktalarda da hak vereceğimizi biliyorum. Ama açık açık fazla bir şey söylemek istemiyorum.

Efsanın terbiyesi hakkında söz söylemek bizlere düşmez. Lakin kendisine kardeş diye hitap ettiğimde ne bu samimiyet şeklinde verilen karşılığa şaşırdım ben. Sizler onu destekliyorsunuz çünkü siyaset topiğinde takılıyor bir şeyleri öğrenmeye çalışıyor falan.

Benden kendisine bir tavsiye biraz uslubunu yumuşatması olacaktır. Kısa, keskin ve kışkırtıcı cümleleri demek ki rahatsızlık verdi.

Her şeyi geçtim sen bile dememeli bence..

Son düzenleme:
Saygisizlik yapanlar zaten " ben saygisizim" diye bagiriyor, bakarsin saygisiz muhattab almazsin, birakirsin kendi haline.

evet weiss haklısın ama,
biz belki saygısızlığa göz yumarız, görmezden geliriz !
ama bir genç görmezden gelmezse eğer işte o zaman vahim olur !

Bakın farklı noktalardan ele alıyoruz. Ölümleri küçümsemek benim yapacağım en son şeydir. Veya devlet terörüyle alınan abileri, babaları, kardeşleri.
Söylediklerinizde bir sorun yok, çoğunda hem fikirim.

Benim tepki gösterdiğim şey, bunların bahane edilerek, sivilleri kana bulayan terör örgütünün kurulmasına haklı gerekçeler yaratılmadıdır.

O zaman ben de elbet uğur mumcuyu, alevileri örnek gösteririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…