Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Kardeş derken me bu samimiyet ? Kardeşin falan değilim senin.

Bir insanla karşıt görüşten olman saygısızca davranmanı gerektirmiyor efsa. Kaldı ki senden en az 10 yaş büyüğüm kardeşim yaşındasın. Bizim kültürümüzde bu yoktur. Biz böyle yetiştirilmedik. Dinimiz, ırkımız ve siyasi görüşlerimiz farklı. Ancak bu topraklarda aynı kültürle büyüdük. Ben anca karşımdaki benden büyük kişi cani ve katilse falan saygımı bozarım heralde. Ecdadını iyi araştır.

Birileri de kılıçdaroğluyla kafayı bozdu.

Sanki memleketin bu halde olmasının baş sorumlusu sadece kılıçdaroğlu.

La havle ve la kuvvet.

Her kelimesine katılıyorum Med
Ben de Çerkezim ama şurada Türk'üm diyen bir çok insandan daha Türk'üm...

Yaklaşık bir yıldır şu siyaset bölümünde takılıyorum,şu kızın bir tane bile aklı başında,usturuplu bir cümlesini görmedim.Sürekli birilerine sataşma ve hakaret çabasında.O yüzden hiç öyle güzellikle laf anlatmakla filan yorulmayın.Anlamaz çünkü.

Her kelimesine katılıyorum Med
Ben de Çerkezim ama şurada Türk'üm diyen bir çok insandan daha Türk'üm...

ben de lazım kökte ama Türk 'üm bu vatan bizim hepimizin. ayrımcılık ayrımcılık diye yakınanlar asıl ayrımcılığı nasıl yaptığınızın farkında değil misiniz? Lanet olsun ülkeyi bu hale getirenlere... eskiden subay olmak isteyen tanıdıklarım şimdi askere dahi gitmemeyi düşünüyor birilerinin keyfine ölmemek için... kan dökülmüyormuş artık... ya giden canlar? apo da çıkar yakında... Allah bu ülkeye evlatlarını vermiş ana babalara sabır versin... kan dökerek hak kazanmaya çalışıp bir de artık kanlar dursun bu işkenceye son verin demiyorlar mı fitil oluyorum bu çelişki..

inşallah banlanmam:) kendimi tutamadım. kimseye hakarette etmedim :)

Ben bu kızı yeni yeni farkettim ya. Ergen kardeşim var facebooka böyle atarlı siyasi cümleler yazıyorlar capslerden falan çalıp. Aynı öyle davranıyor. Kılıçdaroğluna bir şey demişti emanet etmezmiş bir şeyini falan ve abisinin söylediğini iddia etmişti ya. Onu internette caps olarak gördüm Facebookta takılması daha hayırlı olacaktır heralde. Bir beklentim yok da ne biliyim susamadım yine.

Abi de mi arak çıktı?Ahahaha

Birileri de kılıçdaroğluyla kafayı bozdu.

Sanki memleketin bu halde olmasının baş sorumlusu sadece kılıçdaroğlu.

La havle ve la kuvvet.

CHP, olmasa ne olurdu acaba, nereye yönelecekti sağcının solcunun, türkün kürdün, akademisyenin, laik'in muhafazakarın, iktidarın muhalefetin hışmı... bu kadar aleni yolsuzluğun pişkinliğin, hukuksuzluğun körlüğün, yoksulluğun ötekileştirmelerin, bilinçsizliğin eğitimsizliğin tek sorumlusu var: CUMHURİYET HALK PARTİSİ... gerçekten.... kimlik siyasetinin bu kadar aktif olarak rol oynadığı bir siyasal iklimde hukuksuzluğun hukuk olarak lanse edilmesi ne kadar doğallaşmış ve meşru olarak görülüyor ve zımnen baş üstüne koyularak normalleştiriliyorsa bir ülkede, CHP suçlu olmuş çok mu? neyse ki ülke olarak zevk almasını bilen bir topluma sahibiz yediden yetmişe ki, bakara makaramız bile CHP....

özerklik vb. seylerin sorunları cozecegine inanmadıgım icin destekleyen biri degilim,
fakat beyaz renoyla tek tek toplarlardı denildiginde bu durumu kucumsemek de neyin nesi anlayamıyorum, onların evine de ates dustugunu gormek empati yapmak bu kadar mı zor?

yani sivasta sırf alevi diye insanları yakmaktan ne farkı kalıyor zorla türk'sünüz demenin?
azınlık haklarını savunmadıgımız surece demokrasiden ne beklebiliriz ki...
kendi cocugumuz iyi guzel okusun ickimize karısılmasın kurtajımızı olalımdan ibaret degil demokrasi dedigimiz sey.
turkiye cumhuriyeti vatandası nı tekrarlamadıgımız surece, birileri abartıp bunlar yunan tohumu da diyecektir, kart kurt diye baska etnik kokenlerle de dalga gecmeye devam edecektir.

Türklüğün tanımının ne olduğunu biliyor musunuz? hangimiz beyaz Türklerdeniz ki burada?

Türklüğün tanımının ne olduğunu biliyor musunuz? hangimiz beyaz Türklerdeniz ki burada?

türklügün tanımını genisletip birilerine dayatmaktansa saf-öz haliyle kullanıp türkü, lazı, çerkezi, kürdü bir aradayız demeyi daha dogru buluyorum.

beyaz türk diye bir kavramın olması bile kusura bakmayın ama itici geliyor bana.

simdi sırf bu yazdıklarımdan ötürü kürt ve alevi oldugumu düşünenler olacaktır :)) gocunmam. türk ve sunni kökenli bir aileye mensup olmama ragmen birileri bu nedenle ölüme mahkum edilmeye calısıldıgı surece çerkez de olurum laz da, alevi de, kürt de.

Son düzenleme:

Kim yaptı bu dediğinizi?

Burada konu kürt hakları değil, Kürt halkı da T.C vatandaşıdır ve senin benim haklarıma sahiptirler.

Burada mevzu, "devlet abimi aldı, devlet babamı aldı" diyerek bebek katleden bir terör örgütünün kurulma ve yıllardır bu kinin, bu düşmanlığın, bu hainliğin sürdürülme iddiası.

Bu devlet kaç fidanı aldı, kaç ailenin ocağına ateş düştü, çıkalım hepimiz o vakit dağa, örgüt kuralım?

Boz boz,daha ne kadar bozabileceksin bakalımAileni karıştırmak mı?Kızım senin Türkçe öğretmenin kimdi ya?

büyüklere saygı diyorsunuz da ?
küçüklerin büyükleri örnek aldıklarını neden bilmiyor sunuz ?
madem büyüksünüz bir büyük gibi davranın ?
sen daha çocuksun, küçüksün, ergensin tarzı mı yaklaşmalı bir büyük ?
lütfen büyükseniz ,
dalga geçmek yerine örnek olmaya, yol göstermeye çalışın...

Son düzenleme:

Gülüyorum kac gündür forumun geldigi noktaya:))
Simdi yeni sistem varya, herkes kendinin ne oldugunu bildigi icin, ceza alma kaygisi azalinca biliyor neler yazacagini onun icin forumda bir karsi tarafi saygisizlikla, uslupsuzlukla onla bunla suclama cabasi aldi basini gidiyor:)

Yani yapilan su " senin saygisiz ve uslupsuz oldugun ortaya cikmadan sen karsi tarafi yaftala" :)))))

Efsaa cevap verme gül gec, karsidaki insan iyi niyetli olsa, senin yasiyin kücük oldugunu düsünse bunlari güzel güzel anlatir.
Ardniyetli insan bir yandan yasiyin kücük oldugunu vurgularken bir yandanda sana hakaret etmeyi kendinde hak görür.

Sanal alem iste salla:)))

Son düzenleme:
Kardeşim Boğaziçi'nde yüksek lisans yapıyor .laf atmadan önce dönde aynaya bak

canım lütfen sen ağzını bozma,
önce büyükler küçüklerle iletişim kurmayı öğrenmeli !!!
küçüklere yorum yazarken veya konuşurken daha dikkatli olmalı !!
ben aslında şimdi korktum gelecekten !!!
daha kendimizden küçüklerle sağlıklı iletişim kuramıyoruz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…