Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

İnşallah böyle olur.

bu ne ya böyle
ilk defa gördüm bunu

Haritayı mı ilk defa görüyorsun yoksa haberleri mi simon?
Harita yıllardır var, hatta yurtdışında Almanya olabilir, çok geçti üstünden tam hatırlamıyorum, bu harita yurtdışında komutanlarımızın önüne kondu da komutanlarımız o toplantıyı terk etti, haberler bakınız ben size haberleri bir güzel yorumlayayım.

Ki şunu da belirteyim burda Kürtlerden bahsetmiyoruz, hele ben hiç edemem zira benim ailem zaten doğulu, o haritada kürdistan denen bölgenin içinde yaşıyorlar.
Nerde kalmıştım, siz kabul edin etmeyin, özerklik ilan edildi, orda yapılanma başladı, çözüm süreci vs derken yapılacak yasal düzenlemeler, odur budur derken bdp referandum yapalım der mi der, bakınız Kırım ne oldu ? Referanduma gittiler ve sonuç?
Ki Ukrayna yasalarına aykırı dendiği halde, sonra ne olur referandumdan Türkiye'den ayrılma çıkar, siz istediğiniz kadar yasalara aykırı deyin hükümet olarak, hatırlayın Nevruz'da ne pankartı vardı Ya Müzakere Ya Savaş, kısaca müzakereyle kendilerine açılmış yolun artık kapatılmasına müsade etmezler, kendilerininde dediği gibi o parti bu parti artık kim iktidar olursa olsun sonuç bu, yalnız şu var şimdiki siyasi iktidar ola ki iktidar olmazsa birgün ve başlayan bu dönüşüm başka bir partinin elinde patlarsa aynen şu denecek kaydedin:)))
X parti ülkeyi böldü

mune anlamadım ya doğu da kürdistan için özerklik ilan edildi mi yani
yanlış anladım seni değil mi hızlı okudum galiba:44:

harita çok önceden varmış
ben duymuştum ama böyle hazırlayıp gösterdiklerini filan hiç bilmiyodum
haberleri görmedim ama zaten kendi kanalları yayın organları filan hep bu yönde şeyler söylüyo
şu an herkes herşeyden rahatsız zaten
sonumuz dediğin gibi olmaz umarım

Son düzenleme:

O kadar katılıyorum ki bu yazınıza; seçim akşamından beri kafamı kurcalayan, aslında nelere takılıyorsak bırakıp asıl neye odaklanmamız gerektiğini gösteren bir yazı bu. Bdp genelde çok güçlü adaylar gösterdi aldığı illerde, aslında kimi gösterse alabilecek gibiydi. Neden diye sorguladım kendimce, cevabı da üstteki yazı gayet net anlatıyor...

Müdürüm bugün bende aynı seyi düşünmüştüm ......akp yolun sonunda yoldan ayrılmamalı.......arpalıklarda bitti......krizin arkasından özerklik ilan edilebilir...........akp tarihe adını altın harflerle yazdırması gerekiyor.....ben seçim sonuçlarından memnunum.....olması gerektiği gibi

O haritada sivas yok değil mi ya
lütfen olmasın

Bakın ben geçen gün yani nevruzun ertesi günü bir yazı yazdım ama maalesef birbirimize çatla da patla ohhh canıma değsin demekten kendimizi alamadığımız için satır aralarını okumuyoruz.

Bundan sonra pandoranın kutusu açıldı, istesenizde kapatamazsınız ama ısrarla başka şeylerden dem vuruluyor.
Sadece bu da değil, ekonomi içinde yazarım ama onu başka arkadaşın konusuna rezerve ettim:)))

Ya Pepe ilan edildi, okudunu mu verdiğim linkleri? Bugün Egem ablamızın paylaştığı Suriye'yle alakalıydı, bak bakalım benim verdiğim haritaya Suriye'de özerklik tamam, burda da tamam, Kışanak ne demiş zaten ilan ettiğimiz şeyi tekrar ilan etmeye gerek yok inşaya devam demiş

2005 ya da 2006 da Avrupa turuna çıkmıştık ailecek. Almanya'da metroya bindiğimizde metorda bir afiş vardı. Afişte bu harita. Haritanın önünde esmer güzel bir kız resmi miss kurdistan yazıyordu afişte kocaman. :26: Yani insanların beyinlerine öyle bir ülke varmış da güzellik kraliçesi bile seçiliyormuş izlenimi yaratıyorlar. Herkes de bakıyordur aa türkiyenin güneydoğusunda böyle bir ülke varmış bilmiyorduk öğrenmiş olduk falan diyorlardır. Utanmasalar turist çekmek için reklamlarını yapıcaklar. Halfetiyi falan koyup Kürdistanda turizm dicekler

Bu ülkenin insanı ayakkabı kutularında yolsuzluk yaptığı, Egemen gibilerin inancına küfrettiği ya da RTE'nin otoriter uygulamalarını onayladığı için AKP'ye oy vermemiştir. Aksine tüm bu rezilliklere rağmen AKP'ye oy vermiştir. Bunu görmemek "beyaz körlüğü"dür. Öte yandan RTE'nin başarısı, bir diktatör olmasına rağmen, halkın onlarca yıldır benliklerinde biriken dürtü, duygu ve sistemin onlarda neden olduğu dışlanmışlığa hitap edebilmeyi başarmasında saklıdır. O nedenle önümüzdeki dönemde ben yine insanın-barışın yanında; yine diktatörün ve hep birlikte deneyimleyeceğimiz halk destekli faşizmin karşısında olacağım. Bu insanlık koşusunda halkına küfretmeyen ve onu aşağılamayan herkesle elbette yan yana duracağım. Ancak bugün sosyal medyada sıkça şahit olduğum nefret dilini kullanan hiç kimse ile tek bir adım atmayacağım. Az olabilirim, yenilmiş de olabilirim ama bu durum beni insanlığın dışına taşıyamayacaktır.

alııntıdır..

Adamlar kendi güvenlik güçlerini oluşturdu, daha biz nelerden bahsediyoruz, hala yenilen pehlivan güreşe doymazmış diyelim kıh kıh gülelim, seçimden biz çıktık beğenemedin mi cicim diyelim, yurtdışındakiler korkmasın, onlara birşey olmaz, biz düşünelim biz

Onu ben de kaçırmışım, o yazınızı da okumak isterim. Evet, seçim coşkusunu anlıyorum ama gerçekten daha önemli şeyler var, farkedip anlamamız gereken.

Sizin yazınızı okumadan önce tesadüfen eşimle tartışıyordum bu konuyu, ben de hemen hemen aynı şekilde ifade ettim sizin gibi, ama Kırım örneği çok çarpıcı olmuş...

Ilan edildiğini okumuştum.......kimsenin haberi yok........sanki özerkliğin biraz daha olgunlaşması gerekiyor
Mune abla ekonomiyle ilgili yazılarını nereye yazdın.....okumak isterdim

Bu seçimin kazananı BDP oldu zaten önümüzde ki günler de özerklik konusundaki baskılarını göreceğiz Gülten Kışanak: Kürdistanlılar, seçimlerde Kürt Halk Önderi Öcalan'a ve Özerkliğe evet dediğini söyledi.

Son düzenleme:
Powel ve gül'ün anlaşması diye googleda araştırın bakalım karşınıza neler çıkacak
Bu iş o kadar basit değil ve kökleri çook derinde
Olay biteli çok oldu , artık sadece malumun ilanı kaldı
Niye gerine gerine geziyorlar sanıyorsunuz

Mune çok haklısın bunun planları çok önceden yapıldı, tavizler verildi, harita belli
Ve malesef artık geri dönülemeyecek noktada

Özerklik isterken beklentileriniz nedir?
Yazacaklarımı üzerinize alınmayın , bu benim genel kanaatimdir.
Güneydoğuda neden yatırım yok?
Neden işsizlik var?
Bu onların işine geliyor olmasın?
Kolay yoldan kaçakçılıkla, uyuşturucu tüccarlığıyla para kazanmak varken çalışmak istemeyen bazı işgüzarların ortalığı karıştırmasından dolayımı özerklik ilan edilsin?
Özerklik ilan edilsin ki yanıbaşımızda uyuşturucu, silah kaçakçılığını rahat yapsınlar.
Gençlerimizi zehirleyip, terörü beslesinler.
Onların derdi gerçekten ezilmek mi sizce?

Ilan edildiğini okumuştum.......kimsenin haberi yok........sanki özerkliğin biraz daha olgunlaşması gerekiyor
Mune abla ekonomiyle ilgili yazılarını nereye yazdın.....okumak isterdim

Henüz fırsat bulup yazamadım, Angry konu açmış, ona yazacağım ama önce bildirimlere bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…