cidden zamanında ezilmiş olabilirler ama şu an hiçbir farkımız yok hatta dediğin gibi belki bazı konularda daha ayrıcıklılar
bu bilinçli olarak aşılanıyo onlara bence
bunun önlenmesi lazım ama nasıl bilemiyorum
görmezden de gelinemez çünkü nüfus olarak fazlalar
sorun bi şekilde çözülmeli
aslında türkleri seviyolar ama birileri akıllarını karıştırmaya çalışıyo bence
o odadaki arkadaşım o toplantılara katıldıktan sonra da baya değişmişti bu arada
Yillardir kötümser baka baka adamlari devlet dümani yaptilar / yapildi.
Birakinda onlarinda Türkiye Cumhuriyeti vatandasi oldugunu, onlarinda Türkiye Cumhuriyetinin kurtulus savasinda savasan insanlar oldugunu, birakin o insanlarinda hakaret edilmeden yasama hakkinin oldugunu dile getirsin birileri.
Birilerinin Türkiye de istedigi zaman kaos cikarmak icin ortaya cikardigi PKK nin kökünün kesilmesi icin birakinda bu vatandaslara Türkiye Cumhuriyeti devletinin, onlarinda hakkinin savunucusu oldugu anlatilsin.
O insanlarda bir terör örgütüne bel baglamasin.
Silahlarla sandik basina giden insanlari tehdit ettikleri halde insanlar BDP ye %100 oy vermiyor.
Birakinda insanlarinda PKK dan kurtulma ve cocuklarini terör örgütü kölesi olmasindan kurtarma imkani verilsin!
Aynen valla millet gerçeten 'kürt' ile 'pkk' kavramını özdeşleştirdi. Küçük çocuk bile aa kürt bu pkklı yani diyor. Belkide biz kürt-pkk diye biz ötekileştirdik onları. Dün sadece demirtaş adam gibi çıktı çıkan sonuçlara 'hayırlı olsun devlet bize ne destek oldu nede köstek oldu biz alamadığımız yerlere niye alamadık nerde yanlış yaptık acaba diye konuşacağız' dedi. Helal olsun dedim... diğerleri de anca hükümeti suçlasa.. yenilen pehivan güreşe doymazmış
Ya herkesin Kürt arkadaşı,komşusu var ama gidip de bunlar gibi ayrışmaya çalışmıyor hiçbiri.Kasıtlı elbette ve adam yerine konmama meselesi falan da değil bu.
Ne alakası var siz her Kürt için terörist diyorsunuz herhalde.Herkesin var Kürt arkadaşı,akrabası.Sizin görüşünüze göre hepsi terörist olmalı.
Bizim dedidklerimiz kendini zorla ayrıştırmaya çalışanlar.
hepsi böyle değil ki
çoğu normal türk gibi ve bölünme vs savunmuyo
bazı bölgeler böyle zaten
oradakilere de farklı şeyler aşılanıyo sebep bu
o yüzden o bölgelere yönelik birşeyler yapılmalı
oradaki halkı toptan ülkeden atamayacaklarına göre birşeyler yapılması gerekiyo
ki çözülmese bile hep sorun olarak kalacak bu mesele
ama bu bdplelerin tavırları söylemleri cidden kabak tadı verdi
hükümetin artık birşeyler yapması gerekiyo
cidden çok kızgınım bu konuda
Hayır yanlış anlama beni ben öyle diyenlere karşıyım onu dile getirdim, elbette çevremde kürt arkadaşlarım var ben zaten onlara ayrımcılık yapanlara kızıyorum... lütfen yanlış anlaşılmasın tekrar okuyun!!!
Okudum,sorun yok.Ama çok can sıkıcı şeyler de var malesef.
hepsi böyle değil ki
çoğu normal türk gibi ve bölünme vs savunmuyo
bazı bölgeler böyle zaten
oradakilere de farklı şeyler aşılanıyo sebep bu
o yüzden o bölgelere yönelik birşeyler yapılmalı
oradaki halkı toptan ülkeden atamayacaklarına göre birşeyler yapılması gerekiyo
ki çözülmese bile hep sorun olarak kalacak bu mesele
ama bu bdplilerin tavırları söylemleri cidden kabak tadı verdi
hükümetin artık birşeyler yapması gerekiyo
cidden çok kızgınım bu konuda
Bak ben Batı'nın göbeğindeyim burada da ciddi bir sayıdalar.Şehrin girişinde de çıkışında da onlar oturuyor ve bu zararlı tiptekiler.Ellerinde bayrakları gezerler,sünnetlerinde açarlar,düğünlerinde açarlar.Ağzını açıp tek laf edemiyorsun.
4 nisanda aponun doğum günü, inşallah olay felan çıkartmazlar, gerginlik yaratmazlar
Buna inanıyor musun ?
Simon,
Onlarin öyle konusmasinin sebebi zaten hükümeti hataya zorlamak.
Hani bir atasözü varya " söyleyecek cok sözüm var ama bogaz kirk bogum" diye.
Söyleyecek cok söz varda, söylenecek en ufak olumsuz bir söz onlarin ekmegine yag sürecek, kullanacaklar.
Hükümette sabredemeyecek cikip saldiracak sonra Kürt halkina bakin bakin yine disliyorlar diyecekler.
Cünkü PKK cözüm istemez, cözümsüzlükten besleniyorlar nasil cözüm isteyecekler.
Hükümetin getirdigi affi, PKK lilari davul zurna ile karsilarkende yaptiklari sabir zorlamakti.
Amaclarinada ulastilar hükümet o zaman cözümden vazgecmisti.
Bugünde " yok kürdistan yok özerklik" zirvalayip duruyorlar iste.
Insallah su cözüm süreci basarili olurda görürüz o zaman Demirtaslarin, Kisanaklarin cüssesi kac cekiyor.
Ne alakası var siz her Kürt için terörist diyorsunuz herhalde.Herkesin var Kürt arkadaşı,akrabası.Sizin görüşünüze göre hepsi terörist olmalı.
Bizim dedidklerimiz kendini zorla ayrıştırmaya çalışanlar.
ben de onu söylüyorum işte
bdpliler resmen kötüye kullanıyo bu durumu
amaçları da belli
ve artık herkesin sabrı taştı
çözülecekse hemen adım atılıp çözülsün
yoksa da vazgeçilsin
umarım çözülür ne diyebiliriz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?