• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Benim lafim zaten kurtlere degil,TC.kabul etmeyenlere yani kurt adi altinda pkk icin calisanlara
Tabiki bunu ben cozemem bunu cozecek olan bastakiler
Inanin benimde kurtlerle sorunum yok ama kanima dokunan pkk ile yanyana olan insanlar benim ulkemde parti kuruyor "kurdistan"in planini yapiyor
Cumhuriyet uzerine cumhuriyet olmaz
Ocalani destekleyenede benim saygim olmaz
Yasadigi ulkeyi kabul edene niye bir lafim olsun ,biz bu ulkede hangi haklara sahipsek onlarda en az hakka sahip
Benimde cevremde dogulu insanlar oldu ana onlar kurt yada arapti pkk yandasi degildi

cidden zamanında ezilmiş olabilirler ama şu an hiçbir farkımız yok hatta dediğin gibi belki bazı konularda daha ayrıcıklılar
bu bilinçli olarak aşılanıyo onlara bence
bunun önlenmesi lazım ama nasıl bilemiyorum
görmezden de gelinemez çünkü nüfus olarak fazlalar
sorun bi şekilde çözülmeli
aslında türkleri seviyolar ama birileri akıllarını karıştırmaya çalışıyo bence
o odadaki arkadaşım o toplantılara katıldıktan sonra da baya değişmişti bu arada

Ya herkesin Kürt arkadaşı,komşusu var ama gidip de bunlar gibi ayrışmaya çalışmıyor hiçbiri.Kasıtlı elbette ve adam yerine konmama meselesi falan da değil bu.

Bin bilsen de bir bilene danış demişler ama bazıları "boş teneke çok ses çıkartır" atasözümüzü benimsemişler :31:

Yillardir kötümser baka baka adamlari devlet dümani yaptilar / yapildi.
Birakinda onlarinda Türkiye Cumhuriyeti vatandasi oldugunu, onlarinda Türkiye Cumhuriyetinin kurtulus savasinda savasan insanlar oldugunu, birakin o insanlarinda hakaret edilmeden yasama hakkinin oldugunu dile getirsin birileri.

Birilerinin Türkiye de istedigi zaman kaos cikarmak icin ortaya cikardigi PKK nin kökünün kesilmesi icin birakinda bu vatandaslara Türkiye Cumhuriyeti devletinin, onlarinda hakkinin savunucusu oldugu anlatilsin.

O insanlarda bir terör örgütüne bel baglamasin.
Silahlarla sandik basina giden insanlari tehdit ettikleri halde insanlar BDP ye %100 oy vermiyor.
Birakinda insanlarinda PKK dan kurtulma ve cocuklarini terör örgütü kölesi olmasindan kurtarma imkani verilsin!

Aynen valla millet gerçeten 'kürt' ile 'pkk' kavramını özdeşleştirdi. Küçük çocuk bile aa kürt bu pkklı yani diyor. Belkide biz kürt-pkk diye biz ötekileştirdik onları. Dün sadece demirtaş adam gibi çıktı çıkan sonuçlara 'hayırlı olsun devlet bize ne destek oldu nede köstek oldu biz alamadığımız yerlere niye alamadık nerde yanlış yaptık acaba diye konuşacağız' dedi. Helal olsun dedim... diğerleri de anca hükümeti suçlasa.. yenilen pehivan güreşe doymazmış

hiç anlamıyorum ben bu pkk nın derdini bağımsız devlet kursa ne olacak,
sanki doğudan çil çil altın çıkıyor, sanki her yerinden petrol fışıkırıyor, sanki iklimleri yer şekilleri müsaitte tarım yapıyorlar,
aç kalacaklar haberleri yok ya hayret bişey !!

Aynen valla millet gerçeten 'kürt' ile 'pkk' kavramını özdeşleştirdi. Küçük çocuk bile aa kürt bu pkklı yani diyor. Belkide biz kürt-pkk diye biz ötekileştirdik onları. Dün sadece demirtaş adam gibi çıktı çıkan sonuçlara 'hayırlı olsun devlet bize ne destek oldu nede köstek oldu biz alamadığımız yerlere niye alamadık nerde yanlış yaptık acaba diye konuşacağız' dedi. Helal olsun dedim... diğerleri de anca hükümeti suçlasa.. yenilen pehivan güreşe doymazmış

Ne alakası var siz her Kürt için terörist diyorsunuz herhalde.Herkesin var Kürt arkadaşı,akrabası.Sizin görüşünüze göre hepsi terörist olmalı.

Bizim dedidklerimiz kendini zorla ayrıştırmaya çalışanlar.

Ya herkesin Kürt arkadaşı,komşusu var ama gidip de bunlar gibi ayrışmaya çalışmıyor hiçbiri.Kasıtlı elbette ve adam yerine konmama meselesi falan da değil bu.

hepsi böyle değil ki
çoğu normal türk gibi ve bölünme vs savunmuyo
bazı bölgeler böyle zaten
oradakilere de farklı şeyler aşılanıyo sebep bu
o yüzden o bölgelere yönelik birşeyler yapılmalı
oradaki halkı toptan ülkeden atamayacaklarına göre birşeyler yapılması gerekiyo
ki çözülmese bile hep sorun olarak kalacak bu mesele

ama bu bdplilerin tavırları söylemleri cidden kabak tadı verdi
hükümetin artık birşeyler yapması gerekiyo
cidden çok kızgınım bu konuda

Son düzenleme:
Ne alakası var siz her Kürt için terörist diyorsunuz herhalde.Herkesin var Kürt arkadaşı,akrabası.Sizin görüşünüze göre hepsi terörist olmalı.

Bizim dedidklerimiz kendini zorla ayrıştırmaya çalışanlar.

Hayır yanlış anlama beni ben öyle diyenlere karşıyım onu dile getirdim, elbette çevremde kürt arkadaşlarım var ben zaten onlara ayrımcılık yapanlara kızıyorum... lütfen yanlış anlaşılmasın tekrar okuyun!!!

hepsi böyle değil ki

ama bu bdplelerin tavırları söylemleri cidden kabak tadı verdi

Bak ben Batı'nın göbeğindeyim burada da ciddi bir sayıdalar.Şehrin girişinde de çıkışında da onlar oturuyor ve bu zararlı tiptekiler.Ellerinde bayrakları gezerler,sünnetlerinde açarlar,düğünlerinde açarlar.Ağzını açıp tek laf edemiyorsun.

Hayır yanlış anlama beni ben öyle diyenlere karşıyım onu dile getirdim, elbette çevremde kürt arkadaşlarım var ben zaten onlara ayrımcılık yapanlara kızıyorum... lütfen yanlış anlaşılmasın tekrar okuyun!!!

Okudum,sorun yok.Ama çok can sıkıcı şeyler de var malesef.:6:

hepsi böyle değil ki

ama bu bdplilerin tavırları söylemleri cidden kabak tadı verdi

Simon,
Onlarin öyle konusmasinin sebebi zaten hükümeti hataya zorlamak.
Hani bir atasözü varya " söyleyecek cok sözüm var ama bogaz kirk bogum" diye.
Söyleyecek cok söz varda, söylenecek en ufak olumsuz bir söz onlarin ekmegine yag sürecek, kullanacaklar.
Hükümette sabredemeyecek cikip saldiracak sonra Kürt halkina bakin bakin yine disliyorlar diyecekler.
Cünkü PKK cözüm istemez, cözümsüzlükten besleniyorlar nasil cözüm isteyecekler.

Hükümetin getirdigi affi, PKK lilari davul zurna ile karsilarkende yaptiklari sabir zorlamakti.
Amaclarinada ulastilar hükümet o zaman cözümden vazgecmisti.
Bugünde " yok kürdistan yok özerklik" zirvalayip duruyorlar iste.
Insallah su cözüm süreci basarili olurda görürüz o zaman Demirtaslarin, Kisanaklarin cüssesi kac cekiyor.

Son düzenleme:
Bak ben Batı'nın göbeğindeyim burada da ciddi bir sayıdalar.Şehrin girişinde de çıkışında da onlar oturuyor ve bu zararlı tiptekiler.Ellerinde bayrakları gezerler,sünnetlerinde açarlar,düğünlerinde açarlar.Ağzını açıp tek laf edemiyorsun.

heryerde varlar işte
o yüzden diyorum ya öyle yokmuş davranamazsın diye
ve tehlikeli olanlar çok
istanbulda bi sürü kürt var mesela

keşke bu mesele çözülse
gerçekten istiyorum ama bdpnin bu süreci kötüye kullanacağını düşünüyorum
söylemlerinden öyle görünüyo
her yerde de adım atılmazsa süreç tıkanır diyolar
cidden sıkıldım artık sinirlerim tepeme çıkıyo onları görünce

umarım hükümet artık birşeyler yapar bu konuda
başka ne diyebiliriz ki
keşke diğer partiler de bu süreçler birşeyler yapsa
en azından hepsi ortak davransa daha kontrollü olurdu diye düşünüyorum ama bilemiyorum da
ülkemiz için hayırlısı olur umarım

4 nisanda aponun doğum günü, inşallah olay felan çıkartmazlar, gerginlik yaratmazlar :50:

Simon,
Onlarin öyle konusmasinin sebebi zaten hükümeti hataya zorlamak.
Hani bir atasözü varya " söyleyecek cok sözüm var ama bogaz kirk bogum" diye.
Söyleyecek cok söz varda, söylenecek en ufak olumsuz bir söz onlarin ekmegine yag sürecek, kullanacaklar.
Hükümette sabredemeyecek cikip saldiracak sonra Kürt halkina bakin bakin yine disliyorlar diyecekler.
Cünkü PKK cözüm istemez, cözümsüzlükten besleniyorlar nasil cözüm isteyecekler.

Hükümetin getirdigi affi, PKK lilari davul zurna ile karsilarkende yaptiklari sabir zorlamakti.
Amaclarinada ulastilar hükümet o zaman cözümden vazgecmisti.
Bugünde " yok kürdistan yok özerklik" zirvalayip duruyorlar iste.
Insallah su cözüm süreci basarili olurda görürüz o zaman Demirtaslarin, Kisanaklarin cüssesi kac cekiyor.

ben de onu söylüyorum işte
bdpliler resmen kötüye kullanıyo bu durumu
amaçları da belli
ve artık herkesin sabrı taştı
çözülecekse hemen adım atılıp çözülsün
yoksa da vazgeçilsin
umarım çözülür ne diyebiliriz ki

Son düzenleme:
ben de onu söylüyorum işte
bdpliler resmen kötüye kullanıyo bu durumu
amaçları da belli
ve artık herkesin sabrı taştı
çözülecekse hemen adım atılıp çözülsün
yoksa da vazgeçilsin
umarım çözülür ne diyebiliriz ki

Yok iste onu öyle hemence yaptirmazlar gerek icerdekiler gerek disardakiler.
Bak son bir, bir bucuk senedir hükümetin basina 3 ay arayla corap örmeye calisiyorlar.
Bu yerel secim sonuclari Almanya da resmen sok yaratti:)
Adamlar sanki kendileri kaybetmis gibi öyle sinirli öyle sinirli anlatamam.
Nerdeyse gidip Türkiye secmenini linc edecekler:)
Neden?
Ukrayna nin Rusyaya baglanmasina az kaldi 1-2 ay icinde Ukrayna tekrar Rusya ya baglanmis olur cünkü Rusya nin plani bu.
Almanlar kadar PKK nyi destekleyen yoktur cünkü Avrupanin enerji damari Türkiye den geciyor.
ISterler mi cözüm olsun, Türkiye güclensin, Önlerinde Rusya gibi Güslü bir Türkiye olsun ve yollari kesilsin:)

Yani bunlar cokk uzun mesele ama olacak insallah dualarimiz bu yönde Türkiye kurtulacak yüz yillik boyunduruklarindan, artik oynatamayacaklar ellerinde Türkiye yi.

Ben acikcasi bir Kürt d bakir li olarak özerklik gelmesi taraftariyim.evet keske olmasa ama maalesef ortada olmasi gerekenler var ortada gercekler var.uzaktan oturup yok olmasin demek gibi olmuyor.guneydogu zaten uvey evlat muamelesi goruyor .yatirim yok is yok.cunku burasi terör bolgesi ha akp hukumeti ciddi anlamda kurtleri kucakladi ama oylesine acilar yasadi ki buralar insanlar canice katledildi bir mezarlari bile olmadi...kiminin abisi babasi dedesi amcasi..herkesn bir acisi var.onun icin devlete ofkeli bu halk hangi hukumet olursa olsun bu yargi degsmiyor..mesela van da hukumet yeni bir il insa etti resmen.deprem yaralarni hizlica sardi.en cok merak ettgm yerdi van kime oy vericek.yok olmadi insanlar bu kadar canla calisan hukumete degil ideolojilerine oy verdi vefaszlk etti.cok elestrdm bu acilari size bu hukumet yasatmadi gecmiste oldu ama yok kin dolular ne yasadklarni bilemiyorz cok ofkeliler haklilar da...zamninda cok aci cektler..ben pazar gunu oyumu akp ye verip geldgmde icmden inşallah bdp kazanir dedim...cünkü biliyorm burasi savaş alanina doneckti...bircok kisi bu korkudan verdler oyunu bdp ye..demk istedgm burda yasamak cok zor ikilemde olmak korkuyla yasamak..hicbirsey gorundugu gibi degil..kan akmasn artk ozerklik olsun...

Back