Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

Birincisi CHP hezimete ugratilmadi.
CHP+MHP+BDP+ Cemaat ittifaki hezimete ugratildi

Ikincisi evet yukardaki 31 Mart 2014 diye tarih atilan ve " Kisanak Kürdistani ilan etti" diye duyurulan haber yalan:))

Yalan haber yapmakta amaca ulasmak icin korku furyasi olusturmak demektir:)

Ayrica yillardir " seriat geliyor seriat geliyor" dediler dediler baktilar ki birseyin geldigi yok simdi yeni moda " Türkiye bölünüyor, Türkiye bölünüyor" korku furyasi olusturmaya basladilar:)

Yillardir Amerika ordusuda dahil öyle haritalar czer dururlar kendi kendilerine cokta tin yani:))

PKK ortaya ciktigindan beri yani 30 küsür yildirda " Kürdistan Kürdistan, Kürdistani kuruyoruz" der dururlar oda yeni degil, birakin kursunlar ne kuruyorlarsa:))) Hayal kurmak yasak degil zira:)))

Ayrica Kürt halkina, cözüm süreci ile PKK ya destek olmaktan koparilip, Türkiye Cumhuriyeti in bir parcasi oldugu hatirlatilacak, korku furyasi olusturulmaya devam ediledursun hedef acik ve yakin:)

Son düzenleme:

Biz de geçen bir arkadaş ile bunu konuşuyorduk...
Ciddi bir hakaret ve açık bir tehdit olan bu haritayı "konuşup dursunlar, bir şey yaptıkları yok" diyerek sineye çekmek mantıklı mıdır?
Türkiye sınırları içerisinde herhangi bir bölgeye başkaca isimler koymak, kendilerince sahip çıkmak ve bunu sindirebilen insanlar olması bana çok şaşırtıcı geliyor.
Şu duruma göz aşinalığı yaratmanın, normalleştirmenin bir anlamı yok. Başbakan kendisine hakaret edilince falan sosyal alemi yasaklayabiliyor ama ülkesinin sınırları tehdit edildiği halde bunlara bir son veremiyor. Hala bu haritanın ortalıklarda dolaşmasına hatta kimi yabancı kaynaklarda ciddi ciddi kabul görmesine nasıl müsaade ediliyor peki?

Son düzenleme:
Insanlar acaba gercekten yasi kücük bilmediginden mi böyle konusuyor yaksa biliyorda korku furyasi hosuna mi gidiyor analmadim..
Bu harita neredeyse PKK nin kurulus yilindan beri var yani sura bura 30 yildir ortalarda dolasir.
Hatta PKK yi destekleyen John amcanin askerleri Ortadogu yu incelerken, Ortadogu haritasi böyle cizilmistir.

Yani PKK yi destekleyen ve Türkiye nin bölünmesi isine gelen ülkelerde bu harita popülerdir.
PKK yi desteklerler cünkü PKK ülkeyi bölmek icin calisir.
PKK kendisinin sürekliligi saglayacak militanlari nerden bulur? Kürt halkindan.
Kürt halki neden evlatlarini militan yapar? Cünkü bugüne kadar ki Türk hükümetleri kendilerini yok saymislardir, " KArt, Kurt " diye hakaret etmislerdir.

Simdi ki hükümet ne yapiyor? Kürt halkina " sizde bu ülkenin bir parcasisiniz, evet kürtsünüz ama Türkiye Cumhuriyeti vatandasiniz ve bizim icin önemlisiniz" diyerek, dislanmadiklarini anlatmaya ve PKK nin Kürt halkinin cocuklarini militan olarak kullanmasina engel oluyor.

Nasil? Cözüm süreciyle..

Allah razi olsun mune yaaa
Gerci yalan-yok boyle bisey diyenler var ama simdi olmasada gidisat bu yonde ates olmayan yerden duman cikmaz
Bunlarin eline vermisler chp yi oynuyorlar
Hala bdp de hezimete ugradi deniyor
Ankara istanbul....zaten akp nindi sadece elinde tuttu baska partinin elinden falan aldigi yok yani
Ama iki ili bdp ye kaptirdi
Bunlara boyle yol verilirse yaptiklari gormezden gelinirse bolunmeyi ozaman gorecek turkiye
Akp buna musade etsede gormezden gelsede Turk halki,Ataturk un cocuklari buna musade etmeyecek

şimdi arkadaşlarla konuştum da bu haritalar çok eskiden beri varmış zaten
yeni mi gördün dediler bana

Son düzenleme:
Sorunda zaten bu; biz diyoruzki kurtlerde bu ulkenin vatandasidir sizde TC.vatandasisinz ama karsi taraf bunu kabul etmiyor bizde TC.vatandadiyiz demiyor,diyemiyor
Acaba neden??
*lafim TC.ni kabul etmeyenlere

Son düzenleme:
bir haberde de New York Times ve avrupadan bir harita daha geldi diye yazıyor . yani bu harita için öyle deniliyor.

Son düzenleme:
İyi de ilkokuldan beri biz de biliyoruz haritaların böyle olduğunu.Konu o değil zaten.

Türklügü degil Türkiye Cumhuriyet vatandasligini kabul ediyorlar.
Sadece yillardir " Kürt yok kart var kurt var" denile denile oradaki kürt halki PKK nin kucagina itildi bu hükümetde gecmis hükümetlerin yaptigi yanlislari düzeltmek icin cirpiniyor!

Yillardir kötümser baka baka adamlari devlet dümani yaptilar / yapildi.
Birakinda onlarinda Türkiye Cumhuriyeti vatandasi oldugunu, onlarinda Türkiye Cumhuriyetinin kurtulus savasinda savasan insanlar oldugunu, birakin o insanlarinda hakaret edilmeden yasama hakkinin oldugunu dile getirsin birileri.

Birilerinin Türkiye de istedigi zaman kaos cikarmak icin ortaya cikardigi PKK nin kökünün kesilmesi icin birakinda bu vatandaslara Türkiye Cumhuriyeti devletinin, onlarinda hakkinin savunucusu oldugu anlatilsin.

O insanlarda bir terör örgütüne bel baglamasin.
Silahlarla sandik basina giden insanlari tehdit ettikleri halde insanlar BDP ye %100 oy vermiyor.
Birakinda insanlarinda PKK dan kurtulma ve cocuklarini terör örgütü kölesi olmasindan kurtarma imkani verilsin!

Sorunda zaten bu; biz diyoruzki kurtlerde bu ulkenin vatandasidir sizde TC.vatandasisinz sma karsi taraf bunu kabul etmiyor bizde TURK vatamdadiyiz demiyor,diyemiyor
Acaba neden??
*lafim Turk lugu kabul etmeyenlere

ben onların bdp ve terörist yanlısı gruplarca kandırıldığını doldurulduğu düşünüyorum
onlar bu gerilimi isteseler azaltabilirler ama iyice artırmaya çalışıyolar
devlet yurdunda kalırken pek çoğuyla tanıştım ve sonradan oda arkadaşımın da bdp grup toplantılarına katıldığını öğrendim
benim gözlemlediğim çoğunda ciddi bi eziklik psikolojisi var
herşeye alınıp konuyu kürt oldukları için ayrımcılığa uğradıklarına getiriyolar
halbuki şu anda bizimle aynı haklara sahipler
bence küçüklükten itibaren birileri tarafından bu onlara aşılanıyo

bu sorun nasıl çözülür sizin bi fikriniz var mı
ve neden sadece akp bu konuyla uğraşıyo
neden diğer partiler oy toplamaya çalışmıyo
ben cidden anlamıyorum
madem çözecekler hepsi birleşip çözsün
tsk çözse çok önceden çözerdi bu sorunu ama çözülemedi
dış devletler destekliyo maalesef onları
çözümsüz kalsa da sorun
çözülünce de ne olacağı bizim açımızdan açıkça bilinmiyo
ve olabilecek ihtimallerden rahatsızız

sizin öneriniz nedir mesela bu konuda
nasıl çözülmeli bu olay

Son düzenleme:

İşaretlediğim yer konusunda çok haklısın.Bizim üniversitede bir çocuk hocayla ne biçim kavga etmişti.

Bırak aynısını,daha fazla hakkı var.

yok canımm neden edeplice siyaset yapsın ki bunlar, alışmışlar hileye montaja kavgaya...

İşaretlediğim yer konusunda çok haklısın.Bizim üniversitede bir çocuk hocayla ne biçim kavga etmişti.

Bırak aynısını,daha fazla hakkı var.

cidden zamanında ezilmiş olabilirler ama şu an hiçbir farkımız yok hatta dediğin gibi belki bazı konularda daha ayrıcıklılar
bu bilinçli olarak aşılanıyo onlara bence
bunun önlenmesi lazım ama nasıl bilemiyorum
görmezden de gelinemez çünkü nüfus olarak fazlalar
sorun bi şekilde çözülmeli
aslında türkleri seviyolar ama birileri akıllarını karıştırmaya çalışıyo bence
o odadaki arkadaşım o toplantılara katıldıktan sonra da baya değişmişti bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…