Ve Kılıçdaroğlu ortaya çıktı! İLK AÇIKLAMA

off offf dün nete girememiştim şimdi gördüm

Eki Görüntüle 1047588

Bende iki gundur bundan bahsediyorum :/ burda kilictaroglunu hezimete ugrattik diyenler doguyu gormuyor,istanbul ankara zaten senindi busey kazanmadinki bu kadar neyi kutluyorsun? Ama dogu her gecen gun bir bir elden gidiyor bu secimde iki sehir daha aldilar ( bunu gorun zamanka Turkiye Cumhuriyeti icinde kurdistan eyaleti kuracaklar boyle giderse...ama buna kimse dur demiyor aksibe yollarindaki engelleri kaldirip yol aciyorlar(
Zaten sahip olduklarini ellerinde tutankar buna sevinecegine kaybettiklerine bir baksinlar
Birazda onlar kendilerini sorgulasinlar

bdp'liler,teröristler eylem yapar polisler bir köşede bekleşir,ama halk bir protesto yapmaya kalkar,tomalarla,fişeklerle saldırırlar

yazık çok yazık

bdp'liler,teröristler eylem yapar polisler bir köşede bekleşir,ama halk bir protesto yapmaya kalkar,tomalarla,fişeklerle saldırırlar

yazık çok yazık

İşte buradan anlayabilirsin hükümet ve pkk arasındaki ilişkiyi. Bu millet hükmetin umrunda değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu haberi aradim aradim hicbiryerde yok nedense artik:))

Insanlara korku salmaya calismaktan bikmadi bu bazi odaklar..

Son düzenleme:

evet evet yapıldı ebedi o yuzden 2 gundur banlı darısı başına weiss

Bu haberi aradim aradim hicbiryerde yok nedense artik:))

Insanlara korku salmaya calismaktan bikmadi bu bazi odaklar..

Haberi bulamadiniz ya hersey duzeldi,bdp yok,kurdistan kurulmak istenmiyor,yavas yavas doguyu ele gecirmiyorlar,istediklerini yaptirmiyorlar
Bu haber yalan cikti ya bunlarin hepsi ortadan kalkti,zaten boyle sorunlar yoktu da...
Siz hala 3maymunu oynamaya devam edin,chp yi takinti yapin chp yi hezimete ugrattik diye sevinin, mutlu olmak sizinde hakkiniz ama
Ama biraz doguya dogru bakin orda"mutlulugun resmi" var tokat gibi duruyor orda

yazık çok yazık

Türkiye'ye hoş geldin ablacım

bundan sonra daha kötüsü ne olabilir diyordum ama hayal dünyam bile çok sınırlı kalmış bunu anladım.

Galiba ıssız adaya düşse yanına alacağı 3 şeyden biri chp olurdu

Kucuk insanlarin kucucuk esprileri bitiriyor beni kopuyorum gulmekten

Galiba ıssız adaya düşse yanına alacağı 3 şeyden biri chp olurdu

Insan sevdigini yerden yere vururmus
Butun bunlar iclerindeki chp sevgisinden kaynaklaniyor
Uc seyden biri degil uc seyden ucude chp olur baksaniza dillerinden dusuremiyorlar chp de chp :)))

Kime güldüğünü söyleyeydin iyiydi

Bir onceki sayfadaki iki resim varya esprili bir arkadas paylasmis bide nasil mutluluk ifadeleri koymus :))
Espri anlayisi herkedin farkli tabii bunlara gulenler bana daha komik geliyor kopuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…