• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Gnn Ak sz...

Anlatma istemem, korkarım ben aşktan
Adını bile andığımda içim ürperir

Beni değiştirir
Kendimi tanıyamam aşkla tanıştığımda

Ne olur daha fazla yaklaşma
Bağladım kendimi kördüğüm çözmene izin veremem

Çözülürsem inanırım sizin aşklarınıza
Daha doğrusu aşk adı altında toplanmış sevişmelerinize

Bakma öyle gözlerimin içine
Yalvarırcasına

Ben senin gözlerinde aşkı görmüyorum
İsteklerin, arzuların beklide ihtiyaçların

Ama aşk yok
Yok senin gözlerinde aşk

Dokunma bana sevgime tutunup girme yüreğime

Sinsice
Hadi git

Git artık ve aşk için gelme sakın bir daha kapıma
Dedim ya

Korkarım ben aşktan...

Gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de..Bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O'nun yüzü suyu hürmetine..Uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa... Dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim... Gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa..Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla.....0 halde bugün sizin gününüz!.."Çok yaşa"yın ve de "Siz de görün"üz..

Gamze gamze tebessüm de onun içinse, alev alev öfke de..Bunca tavır, onca sabır ve nihayetsiz kahır hep O'nun yüzü suyu hürmetine..Uğruna ödenmeyecek bedel, gidilmeyecek yol, vazgeçilmeyecek konfor yoksa... Dışarıda yer yerinden oynuyor ve "içeri"de bu sizi zerrece ilgilendirmiyorsa, nedensiz küsüyor, sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız kaybetme korkusu, kavuşma sevincinden ağır basıyorsa ve aşk, gurura baskın çıkıyorsa bu yüzden her daim... Gece yarısı kadim bir dost gibi kucaklayan tanıdık bir şarkı, bütün acı sözleri unutturmaya yetiyorsa..Her gidişte ayaklarınız "Geri dön" diye yalpalıyorsa ve siz kendinize rağmen dönüyorsanız, sınırsız, sabırsız, doyumsuz bir tutkuyla.....0 halde bugün sizin gününüz!.."Çok yaşa"yın ve de "Siz de görün"üz..

opuyorumnanaktan

Seviyorum sensizliği
Sensizliğin içindeki bensizliği
Seviyorum gidişini
Sensizliğimin aynadaki duruşuna gururla bakıyorum
Her halimden belli sensizliğim
Belli ki sen vurup gitmişsin
Belli ki sağımdaki solumdaki yaralardan
Sen geçmişsin benden
Seviyorum sensizliğimi
Sensizliğin kelimesi bile sen'le başlıyor çünkü
Sensizlik.
Ama sen hiç bilmedin ve bilmeyeceksin ki.
Sensizliğin beş dakika öncesini.

02vw4.png

Susmak hapsetmektir aşamadığın çaresizliği;
Bazen geleceği beklemektir,
Hatıralar uğruna sineye çekmektir,
Yüreğinin hatırına ,aşk adına çiğnemektir gururunu…

Susmak ölmektir yaşamak adına hayatı;
Bazen kaçıp gitmektir,
Hayatla kaderi birleştirmektir,
Teslim olup kaybetmektir...

AŞKIN CENAZESİ VAR...

Hayata sevda ya dair herşeyi yaşıyor insan,olumlu olumsuz.
Yürek yangınlarına çeşitli adlar takılıyor bazen,seni üzen derinden yaralayan,

o bana yapmaz ,beni incitmez dediğin
gelip can evinde talanlar ,bozgunlar yaratıyor.

Ne kadar acımasız,keskin bıçak oluveriyor dili,söylediğinde akıp giden
ama senin içini ezen,yüreğini beş para etmez bir duruma düşüren dili..

Anlıyorsun,dinlerken donup kalıyorsun,gözünün önünde kanlı canlı duygularına,
kefen biçmelerini öylece izliyorsun.

Kendimden nefret mi etmeliyim,yoksa yeni bir ben mi yaratmalıyım?
Ben ki..Sevda Sokağı..Yürek Bar..sakini,artık taşınmalımıyım buralardan?
Sevda sokağında yıllarımı tükettim,aşkı mey bildim bağımlısı oldum,
içtim sabahlara kadar hiç şarhoşluğundan çıkmamacısına.

Ayılma vaktim acı oldu,hemde çok acı,başın sağolsun cümleleriyle.

Duydum ki..Sevda ölmüş.

Ve AŞK..kendi tabudunu taşıyormuş omuzlarında.
Bir el veren çıkmamış aşkın omuzuna, yazıklar olsun size yazıklar.

Gün gelir devran döner,sevdanın ahı yerde kalmaz,
Gün gelir AŞK öder hesabı yarım bırakmaz.
Gün gelir sahipsiz yürekler,çalacak kapı bulamaz.
AŞK isyanda gelecek gün nelere gebe anlaşılmaz..

küçük bi masal bu küçük bi rüya büyük kahramanların yaşadığı
mürekkebi hiç bitmesin yazanın
uykudan uyanılmasın huzur bozulmasın
prenses ölmesin prens ölmesin
her güzel şeyin aksine bu rüya hiç bitmesin bu masalda son olmasın..

Seni sevdim sevgilerin en güzelini vermek için
Seni düşündüm gecelerce
En güzel düşlerimde yaşattım seni
Ne varsa sana adadım elimdekileri
Sana adadım yüreğimin her zerresini
Yalnız sen sev sen sar istedim
Yüreğimin her köşesini

10emsnc.png

Bir kalp çizdim gökyüzüne
Yıldızlarla yazdım isminin baş harfini

34gmwzt.png

Bir aşk şarkısı dilimde
Uçursam sevgimi sana nağmelerle

10fnxi1.jpg

Seviyorum seni seviyorum
Özlüyorum gizlemeden söylüyorum

x1pIjpkUX-8gH9c4vJlHteKpmk5iECNsgB9S0eSDECTKGcnLQUwqf44v3Doe1Q154FZ6kfRY1oBD1XP-ZkP_xS0lMY_pL5o0Juy6VyESQQquII

küçük bi masal bu küçük bi rüya büyük kahramanların yaşadığı
mürekkebi hiç bitmesin yazanın
uykudan uyanılmasın huzur bozulmasın
prenses ölmesin prens ölmesin
her güzel şeyin aksine bu rüya hiç bitmesin bu masalda son olmasın..

2007120409120627wd6.gif

2007120409120627wd6.gif

Rüzgarın sesi anlatır seni bana.

Sabahın sessizliği, kimseler yok koca dünya ortasında sen kalmışsın ne gidecek yerin var nede duyabilecek birisi. Çaba gostermek istersin olmayacağını bildigi için yorulmak istemezsin düşüncelere kapılırsın saatlerce seni en güzel anlatan saatlerin korkusu sarar bir anda bir kıpırtı hissedersin, hayatın varlığını yasanacakların duygularını getirir sana aynı heycanı bedeninin olmadık yerlerinde hissedersin bu rüzgarın sesidir. Seni bana anlatacak olan bu rüzgar bana yeniden doğmayı, yeniden herseye baslamayı öğretecek olan rüzgardır. Anlatıp geçti seni bana, rüzgarları bılırsın cabuk ve ürkütücüdür etrafına ne bıraktıgını anlamazsın oda oyle gitti, bana bıraktıgı şeylerde aradım seni belki bir ipucu belki yeni bir bekleyiş

Ve sonunda buldum Bana anlatmak istedigi şeyin sırrı senin kalbinin sesiymiş cabuk geçmesine rağmen en önemli yeri atlamadan bana bırakıp gitmiş dinledim saatlerce varlığını hissettim, yaşadım ve gelmeni bekled, kocaman dünyanın sessiz kalan kısmında sende varmışsın sessizliği paylaşırken simdi sensizliği paylasıyorum onunla diyorum bu sefer sesi ile kendisinide getir özlüyorum. Bu zamana kadar getirdiğin sesinde ruhunu hissettim, bir sonraki getirdigin kokusunda bedenini hissettim, bana bu sefer kendini getir kendimin ben olduğunu hissedeyim. Beni birkez daha hayata bağlayacak herseyi ile yeni bir dünya kuracak olan sensin.
Bu kadar sessizlikte sensiz bırakma beni....

Yara ne denli büyükse çevresinde oluşturduğu zırhta o kadar güçlü olur

Sağa sola sataşırken cümlelerimin ara sokaklarında
Her sözünü yemin saymıştım senin

iкiчє вöłünмüş вυ dünчα ..
вiя чαяıѕı нüzün öвüя чαяıѕı нαzαn

------------------------------------------------------------------------

vzgtm9db3unft8.gif

Back