• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Gnn Ak sz...

kucukken aqzıımıza surulen acı bıberle ask acısı ne cok benzıyormus meger. bıberın bıberın agzımıza suruleceqını bıldıqımız halde yaramazlık yapardık sımdıde ask acısının canımızı acıtacaqını bıldıqımız halde vaz qecemıyoruz asık olmaktan.Meqer bızbız hala cocukmusuz yada cocukken buyumusuzz...

ÇoK SeVdA YaSaDıM SaNıYoRDuM SeNdEn OnCE aMa HeP KaNdIrMıSım kEnDıMı HeR DeFa BU SfEr bAsKa dIyE SeVdIM BıR UMıTlE aMa yOk KeNdImI BuLaMaDım hIc bIrINdE kAbUl eTmIsTıM asK YaLaN AsK HaRaM dUnYaDa yOk AsKtAn MuTlU OLAn Ne zAmAn kI SeNı gOrDuGum o aN ılK DeFa aSkA InAnDım.. ŞiMdİ SeN Ne olUr BıAkIP gItMee BeN SeVdAYı sEnDe TaTtIM gItMe KaLbIMı CıkArıp vErEYım eLınE bu cAn sENsIz yAsAMaSadA olUrrr...........

qıtmek kolaydır bazıları ıcın ardında bıraktıklarını dusunmeyenler ıcın kolaydır cunku uzmek uzulmek ıstermı ınsan bır deger gormeyınce gıderken arkama bıle bakmadan gıtmeyı ogrettı hayat bana ama hayat dedıqımız ne dır kı 1 sanıye ıcın mı bunca caba. Ölmek bukadar mıı yakısır bır ınsana olum olmek nedır kı?.. ınsan... yasarken oluyorsa yasamayı goze alıyorsa... sen yasamana bak ne yasadıysan o kÂr bu dunyada kefenın cebı yokkı yaptıklarını qoturemessın ama yasadıqın her anıyı qoturebılırsın ıste ozaman onları hatırlarr GULUMSERSINN:)

Mahkumdur insan yaşamaya...Herşeyin ilacı zaman derler ya benim hiç zamanım olmadı aslında...Zamansız tanıdım,zamansız sevdim...Zaman hep sorunum oldu hayatımda...Senin için şiir yazdım karanlık odamda,yine zamanım yoktu aslında...Uykumdan çaldığım zamanlarda sen döküldün dilimden o anda...Yine zamansız olacak ya,belkide umrunda olmayan iki kelimeyi söyliceğim sana SENİ SEVİYORUM ne kadar İMKANSIZZ olsanda.....

8r7sevgi029mp3yo9.jpg

Çözdüm artık senin için bağladığım karaları
Gözyaşımda yıkadım kalbimdeki yaraları

Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir
O yüzden sevgiliye “yar” denilir
Bir damla gözyaşımın hakkı ödenmez
Öldürmeyen her acı beni diriltir.

Fotoğrafın karşımda duruyor.
Öyle masum öyle güzel ki seni yaşamak bu kendini tanımayan

cümlelerin ardında senin gözlerinde aşk gibi çoğalmak.
Anlatmak çok zor. Ben anlatamıyorum yaşıyorum. Herşeye
katlanmak dedikleri bu olsa gerek. Günün bütün tükenen saatlerinin
peşisıra bir ekranın karşısında seni bana gülümsüyormuş gibi hissedebilmek.
Öyle güzel ki saatlerce seninle hayatı paylaşabilmek.

Oysa şimdi yalnızlığım yanımda,sensizliğin şarkısını dinliyorum.
Seni sevmek yazılmış bana,dokunamasamda sana,
SENİ ÇOK SEVİYORUM

Bi şarkı sözü aslında ama yazmak istedim
Öyle bir içten sarılırım ki selama durur tüm geçmişin olabilirliğine şaşarsın böyle sevilmenin...

Back