• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Gnn Ak sz...

:nazar::nazar::nazar::nazar:En Büyük Bedduam ALLAH'A HAVALE ETMEK OLUR... Şüphesiz ki, ALLAH'IN Adaleti En Güzelidir, ÇOK ŞÜKÜR:nazar::nazar::nazar::nazar: $409200_270704232992827_265703853492865_789132_1840554471_n.jpg

Ask bence o delilik hali gectikten sonra geriye kalandir... Kalan seni heycanlandiriyosa Asktir!

Göz kaptırdığım renkten,kulak verdiğim sesten
Affet,senden habersiz aldığım her nefesten.

Seviyorum seni gizlice... Sessizce... Çığlık çığlığa!
Seviyorum seni delice... Çaresizce... Sevinçle... Hüzünle... Neşeyle!
Seviyorum seni içtenlikle... Tüm kalbimle... Samimiyetle...
Seviyorum seni cesaretle... Korkarak... İnanarak... Ruhuma kazıyarak... Dostça... Hayranlıkla...
Seviyorum işte konuşturma...
bu da benden olsun bugün sevgilime göndermiştim bunu çok duygulanmıştı :D

Ben asla yapmazdım demeyin AŞK insana yapmam dediğiniz şeyleri yaptırtır, konu AŞKSA büyük konuşmayın..! ♥

Mutlu bi çift gördüğünüzde Allah bozmasın dmeyn çünkü Rabbim bozmaz insanlar bozmasın yeter..!

Bana Bi Kıyak Yapsana Lan Dünya, Tam O'na SarıLırken Dursana ! ♥

Bizi çekemeyenlere inat sevgilimle çok mutluyuz biz güldükçe siz kudurun ;)

Senin tarafından sevilmeyi seviyorum senin tarafından özlenmeyi seviyorum bizi biz yapan aşk'a teşekkür ediyorum ♥

Bir rüya idi farzet gördüklerimiz ben unuttum sende unut gözlerim.
Sevseydi terk edermiydi hiç; değmezmis uğrunda döktüğüm yaşa, değmezmiş sevmeye, aşık olmaya, değmezmis ismini bile anmaya... ben unuttum sende unut gözlerim...!

‎"Seven sevdiğine sevdiğini söylesin.."

* Hz. Muhammed (S.a.v)

Son düzenleme:
açma pencereni, perdeleri çek:
monna rosa, seni görmemeliyim.
bir bakışın ölmem için yetecek

git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
günahıma girmeden, katilim olmadan git...

Ben senin yaşadığın gizli bir macerayım, anlatılmaz bir roman, kapanmaz bir yarayım. Sığındığın limanlar unutturamaz beni, ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM!

"hiç özlemedim seni
özlemek dostluktandır
dostluğundan öte bulmalıyım seni"

sana rastladığım gün
susuzdum , yalnızdım
bi çırpıda içtim gözlerini ..

Back