Merhaba arkadaşlar sizden başka dertlesecek gerçekten kimsem yok yorumlarınıza ihtiyacım var. Mayıs'ta on yılımız dolacak eşimle defalarca tartışmalar oldu affettim ona son bir şans vermiştim ama yine kullanamadı hiç bir zaman beni bana karşı haksızlık yapanlara karşı korumadi tutumlariyla bı nevi ekmeklerine yağ sürdü ... Bardağı taşıran son damla bir eltim var sürekli bana iftira attı eşime dahi bir kez attı ben düzelir umuduyla hep affettim eltimi en ki yaptığını yutamadim ve ömür boyu yüzüne bakmam dedim eltime neyse eşimde önce destek olur gibiydi taki düne kadar dün bana defalarca iftira atan eltim ve eşini yemeye çağıralim dedi bağırdım hayır dedim büyüklük bizde kalsın dedi susturdum hayır dedim sustu sabah geleceklermi dedim sen istemiyorsun cagirmicam dedi bende eşim beni anladı düşüncesiyle nasılsa artık cagirmaz diye sen bilirsin dedim hani kötü gibi görülen olmim ara bozuyormus gibi bana değer veriyor nasılsa cagirmaz dedim bundan emindim oda akşam beni arayıp yapmamı istediği yemek menüsünü soyluyo delirdim sesimden anlayıp bir saat sonra misafir yok dedi ama birkez niyetlenmisti bana bu kadar iftira atan eltimleri yemeğe cagiracakti demekki benim duygum düşüncem bu kadar degersizdi yine yıktı beni hemde tümden zaten sorunlar vardı... Buda tuz biber oldu boşanma kararı aldım iki çocuğum var kararım kesin yoruldum ama iki çocukla nasıl olacak korkuyorum iki çocuklu yada bir çocuklu boşanıp hayatına devam edebilen bayanlar lütfen destek istiyorum nasıl bir süreç geçti