• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve biz...

Herkes mutluluğu hak eder. Ama siz yaşadıklarınızdan ötürü fazlasıyla hak etmektesiniz. Allah ayırmasın, aşkınızın bir ömür sürmesini dilerim.

Son düzenleme:
Merhaba True,
Ablam yaşındasın, yazılarını ilk geldiğin günlerden beri takip etmeye çalıştım hep..birkaç aydır göremiyordum seni, bende çok fazla giremedim
O kadar yakın gördüm ki seni kendime, yaşadıklarım yaşadıkların kadar zor olmasa da, çok benzer..
Mutluluğu sonuna kadar hakediyorsun, mutluluk hep seninle olsun...

Merhaba True,
Ablam yaşındasın, yazılarını ilk geldiğin günlerden beri takip etmeye çalıştım hep..birkaç aydır göremiyordum seni, bende çok fazla giremedim
O kadar yakın gördüm ki seni kendime, yaşadıklarım yaşadıkların kadar zor olmasa da, çok benzer..
Mutluluğu sonuna kadar hakediyorsun, mutluluk hep seninle olsun...
Sana da merhaba ablacım,
Herkesin hayatı zorluklardan geçmiştir mutlaka..
Önemli olan tüm olumsuzluklara rağmen,hayata sıkı sıkıya bağlanmak.
Asla pes etmemek,asla umutsuzluğa düşmemek...
Evet bir sınavdan geçtik,geçiyoruz ama bu sınavı sabırla geçmek Allah'ın izniyle çok önemli.
Herkes mutluluğu hak ediyor ablacım ve dilerim herkes yuvasın da huzurla yaşasın.
Umarım senin de tüm dileklerin gerçekleşir.

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana da merhaba ablacım,
Herkesin hayatı zorluklardan geçmiştir mutlaka..
Önemli olan tüm olumsuzluklara rağmen,hayata sıkı sıkıya bağlanmak.
Asla pes etmemek,asla umutsuzluğa düşmemek...
Evet bir sınavdan geçtik,geçiyoruz ama bu sınavı sabırla geçmek Allah'ın izniyle çok önemli.
Herkes mutluluğu hak ediyor ablacım ve dilerim herkes yuvasın da huzurla yaşasın.
Umarım senin de tüm dileklerin gerçekleşir.

inş ablacım, iyi dileklerin için çok teşekkürler :17:

Çok ilginçmiş, sonunun mutlu bitmesi de güzelmiş.
Kısmet işte nereden, nasıl, en zaman geleceği belli olmayabiliyor.
Allah hayırlı kılsın.

Çok güzel bir hikaye Allah daim etsin mutluluğunuzu
İmkansız gibi görülen bir olayın sonradan aşk olması evlilik olması harika :16:

maşallah ne kadar samimi bir hikaye:nazar:
mutluluğunuzun ömür boyu sürmesi dileğiyle:16:

sizin hikayeniz çok güzel gerçekten umudu kaybettiğin anda bambaşka ve mutlu bi hayata sürüklenişin öyküsü :16::16: dilerim bebeğiniz de olur:49:

Back