- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi MissisHippi
-
Aminnn yasemincim,çok teşekkür ederim.
Allah ayırmasın, mutluluğun daim olsun
Aminn,teşekkür ederim kitty.Mutluluğunuz daim olsun
Ebru bu tür şeyleri yazmayaydın iyiydi,cidden utanıyorum ben.True senin ve kalbinin güzelliğini hepimiz biliyoruz.Ne güzel bir hikayeniz varmış.Senin masumiyetin farkın şuradan belli:millet paralı erkek bulunca kaçırmamak için elinden geleni yapar sense elinin tersiyle itmişsin ilk başta,helal olsun .İnşallah bir gün tanışırız bende sana bizim tanışma hikayemizi anlatırım.bizimkisi pek karışıkNe olaylar ne olaylar...
Müsait olduğun da yaz bana özelden arkadaşım.sizin kadar maceralı değil ama
özelden anlatırım
Teşekkür ederim kırmızıçilek,aminnn inşallah.true çok değişik bi tanışma hikayesi filmlerdeki gibi çok güzel
Rabbim mutlu etsin hayırlı zamanda bir bebekle taçlandırsın inşallah
Tanışma hikayemi mesajla özelden yazarım sana canım utanıyorum bi sen oku :26:Ebru bu tür şeyleri yazmayaydın iyiydi,cidden utanıyorum ben.
Tanışma hikayenizi bekliyorum,albümden yazarsın müsait olunca,bekliyorum.
Peki canım,utanmanı yerim.Tanışma hikayemi mesajla özelden yazarım sana canım utanıyorum bi sen oku :26:
Falkonumm abasının gülü..trucuğum canım benim abamm
iç geçirerek okudum hikayenizi ne kadar güzel ve masumdu rabbim yüreğine göre bir evlilik bir eş nasip etmiş sana
herşeyin en iyisine hakediyosun buna inanıyorum
sevgililer gününde yaptırdığın karikatürüde şimdi anladım
Aminn çok sağolun.maşallah... sevginiz daim olsun..
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..sizi ne kadar tanımasamda hayatınızda ne kadar zorluk yaşasanızda mücadelenize hayran kaldım inşallah hep mutlu mesud olursunuzz
Canımmmm affedilecek birşey yokki..Kuzum yeni gördüğümü söylesem beni affeder misin?
Hikayeni az çok biliyordum ama bu kadar detaylı bilmiyordum,film gibi gerçekten.
Hayatının geri kalanı hep mutlu ve huzurlu geçsin,sen her şeyin en iyisine layıksın.
Neden olmasın..ayyyyyydarısı başıma inşallah olurmu acaba:44:
amin canım Allah razı olsunNeden olmasın..
Sen yeter ki iyi niyetinle,tüm kalbinle iste.
Allah'ım tüm dileklerini kabul etsin inşallah(amin).
Arkadasim sen daha gecen hafta nisanlinla ilgili konu acmistin :s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?