• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ve benim gelinligim..yorumlarinizi bekliyorum

oo canım sen erkencisin ne güzel herşeyi halletmişsin çok sevindim senin adına :)
biz biliyorsun baya kötü dönemler atlattık o yüzden bakacağız duruma göre inş. aksilik çıkmazsa birşeyler yaparız bizde :)

baya bi erkenceyim canim :) son 1 ay kala hic biseyy kalmasin istioruzz,, hayirlisi bakalim... hakkinda hayirlisi olsun cnm en yakin zamanda dugun gunu paylasmani bekliyorum :)

cok güzelmiş ama cok sade.bence kollarına dökümlü gümüş yaptır cnm daha hoş durur veya tek omuza dökümlü gümüş zincir

çok güzelmiş allah bir yastıkda kocatsın kol kısmına bence bir tarafdan dökülen zincir taşlar konulursa o kısımda göz alıcılık olur ve dahada orjinal olur bence bi deneyin provada

çok güzelmiş allah bir yastıkda kocatsın kol kısmına bence bir tarafdan dökülen zincir taşlar konulursa o kısımda göz alıcılık olur ve dahada orjinal olur bence bi deneyin provada

cok tesekkur ederim cnm amin insallajj... dokumlulerden hhoslanmiyorum canim yaa:( taslarlada aram yok olursa tul dantel kol olmazsa hic bisey :)

çok hoş sade bir model :31::31: eminim içinde prensesler gibi olursunuz bu gelinliğe ek kolun çok yakışacağını düşünüyorum mutluluklarınızın daimi olmasını dilerim...

çok hoş sade bir model :31::31: eminim içinde prensesler gibi olursunuz bu gelinliğe ek kolun çok yakışacağını düşünüyorum mutluluklarınızın daimi olmasını dilerim...

cok tesekur ederim canimm.... insallah giyinmeye nasip olurr ..ek kol provalarimda denicemm bende guzel olur die duunuyorumm guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :)

güzelmiş canım sade ve şık, abartı kabarıklığı da yok bence, omzun altında tülden askı olur ya hani oyle bişeyde yaptırabilrsin bence

Son düzenleme:
güzelmiş canım sade ve şık, abartı kabarıklığı da yok bence, omzun altında tülden askı olur ya hani oyle bişeyde yaptırabilrsin bence

cok tesekkur ederim canimm... sadeligi seviyorumm .. hmmm anladim ne demek istediginii onuda dusunebilirim deniyebilirimm tesekkur ederimm

Back