Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben beğendim canım sade ve şık ..... mutlulukla giymeni dilerim...duvağını nasıl düşünüyorsun....
güzelmiş cnm Allah mesut etsin bence kol yaptırma böle gayet şık duruyo
oo canım sen erkencisin ne güzel herşeyi halletmişsin çok sevindim senin adına :)
biz biliyorsun baya kötü dönemler atlattık o yüzden bakacağız duruma göre inş. aksilik çıkmazsa birşeyler yaparız bizde :)
inş. cnm ilk size duyurucam tabikide:) sizin topiğe geçicem tekrardan :)baya bi erkenceyim canim :) son 1 ay kala hic biseyy kalmasin istioruzz,, hayirlisi bakalim... hakkinda hayirlisi olsun cnm en yakin zamanda dugun gunu paylasmani bekliyorum :)
cok güzelmiş ama cok sade.bence kollarına dökümlü gümüş yaptır cnm daha hoş durur veya tek omuza dökümlü gümüş zincir
çok güzelmiş allah bir yastıkda kocatsın kol kısmına bence bir tarafdan dökülen zincir taşlar konulursa o kısımda göz alıcılık olur ve dahada orjinal olur bence bi deneyin provada
sade ve şık..
ben de çok beğendim
mutlulukla giy
güle gülee giyinn
çok ciciymiş
çok hoş sade bir model eminim içinde prensesler gibi olursunuz bu gelinliğe ek kolun çok yakışacağını düşünüyorum mutluluklarınızın daimi olmasını dilerim...
çok zarif ben burdayım dıyor gelınlık gule gule gıy canım
güzelmiş canım sade ve şık, abartı kabarıklığı da yok bence, omzun altında tülden askı olur ya hani oyle bişeyde yaptırabilrsin bence
cok tesekkur ederim canimm... sadeligi seviyorumm .. hmmm anladim ne demek istediginii onuda dusunebilirim deniyebilirimm tesekkur ederimm