• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ve benim gelinligim..yorumlarinizi bekliyorum

çok güzel çok şık canım ben normalde kabarık gelinlik sevmem ama buna prenses model mi diyorlar sanki? buna bayıldım gerçekten,mutluluklar :)

Çok sık ve sade.. Bence dantel kol yakışacaktır..Hep straplez model giyiliyor artık, bir ayrıcalığı kalmadı.

İnşaallah çok mutlu olursunuz.. :16:

Çok sık ve sade.. Bence dantel kol yakışacaktır..Hep straplez model giyiliyor artık, bir ayrıcalığı kalmadı.

İnşaallah çok mutlu olursunuz.. :16:

cok saol canimm... zaten sttraplez kendime yakistirmiyorum kollarim kalin oldugu icin ..cok kalin ddeil ama yinede ben rahatsiz oluyorum.. daantel kol hos durur diye dusunuorum

çok güzel çok şık canım ben normalde kabarık gelinlik sevmem ama buna prenses model mi diyorlar sanki? buna bayıldım gerçekten,mutluluklar :)

cok tesekkur ederim cnmm.. aslinda bende asiri derecede kabarigi sevmem ama bu gelinlikk cok hosuma gitti prenses model galiba :) ama asirii bi kabarikligi yok ortasi yani

canım gelinliğini çok beğendim.bence hiç ekstradan bişey yaptırmaya gerek yok ama tabi gende kendin bilrsin.ALLAH Mutlu etsin inşallah canım.:54:

cok tesekkur ederim cnmm.. aslinda bende asiri derecede kabarigi sevmem ama bu gelinlikk cok hosuma gitti prenses model galiba :) ama asirii bi kabarikligi yok ortasi yani

aynen canım öyle çok kabarık değil benim tercihim hep düz gelinlik olduğu için öyle dedim,cidden gelinliğin modeli çok hoş güle güle giy :)

çok beğendim arkadaşım gelinliğini mutlulukla giy en gzel muhteşem günün olsun o gün :)çok iyi seçim yapmışsın memnun kalıcaksında bnde gelinliğimi akaydan aldım ve çok memnun kaldım new luxury koleksiyonundanki benimkide çok severek aldım ve giydim :)

Son düzenleme:
Back