• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ve benim gelinligim..yorumlarinizi bekliyorum

çok beğendim arkadaşım gelinliğini mutlulukla giy en gzel muhteşem günün olsun o gün :)çok iyi seçim yapmışsın memnun kalıcaksında bnde gelinliğimi akaydan aldım ve çok memnun kaldım new luxury koleksiyonundanki benimkide çok severek aldım ve giydim :)

:)) cok tesekkur ederim tatlimm... icinde o kdar mutluyimkii o an dunya duruyo rsmen :))) mutluluklar sanada canimm

Model güzel, kesimi hoş duruyor. Bacaklarınızı uzun gösterecektir. Beğendim.

Gel gelelim, Akay markasını sevmiyorum. Fuarda da baktım, internette de modellerini görmüşlüğüm var, aldığı paraya göre çok kalitesiz malzeme kullanıyor. Sanki tüm parayı yeni model geliştirme ve şubelerini geçindirmeye harcıyor. Yoksa gelinliklerdeki malzeme ve işçiliğe tekil olarak bakarsak aldıkları ücretleri hak etmeyen ürünler sunduklarını düşünüyorum. Benim tercihim olmayacak bir marka. Akaya verilecek fiyatlara Pronovias, San Patrick, La Sposa gibi çok daha iyi kumaş kullanan markalardan gelinlik alınabilir...

Son düzenleme:
Model güzel, kesimi hoş duruyor. Bacaklarınızı uzun gösterecektir. Beğendim.

Gel gelelim, Akay markasını sevmiyorum. Fuarda da baktım, internette de modellerini görmüşlüğüm var, aldığı paraya göre çok kalitesiz malzeme kullanıyor. Sanki tüm parayı yeni model geliştirme ve şubelerini geçindirmeye harcıyor. Yoksa gelinliklerdeki malzeme ve işçiliğe tekil olarak bakarsak aldıkları ücretleri hak etmeyen ürünler sunduklarını düşünüyorum. Benim tercihim olmayacak bir marka. Akaya verilecek fiyatlara Pronovias, San Patrick, La Sposa gibi çok daha iyi kumaş kullanan markalardan gelinlik alınabilir...

saol tesekkur ederim canim.. pronovias da iki model denedimm yine bu tarzlarda ve bana verdikleri fiyat 3000 euro duvakla birlikte 3500 euro , la sposa da denedim yine bu gelinlik modeline yakin 4500 tl. idi .. biraz ucuk geldi fiyat akaya gittigimde beyendigim model fiyati cazip geldi bana kumas kalitesi bana gore gayet guzel ve orjinaldi tabiki gorusune ve fikrine saygi duyarim .tesekkurler tatlim

çok güzel bir gelinlik bayıldım..sade ve şık..

akayın tarzını, malzeme kalitesini çok beğeniyorum bende...marka diye uçuk fiyatlar ödeyip almak bence de gereksiz..sonuçta bir kere giyiliyor..

şimdiden hayırlı olsun...mutluluklar...

çok güzel bir gelinlik bayıldım..sade ve şık..

akayın tarzını, malzeme kalitesini çok beğeniyorum bende...marka diye uçuk fiyatlar ödeyip almak bence de gereksiz..sonuçta bir kere giyiliyor..

şimdiden hayırlı olsun...mutluluklar...

cok tesekkurr ederiimm canimm..... cok sukur icime sinen bir gelinlik icinde cok mutluuyumm:))

ay çok güzelmiş yaaa.. Allah mutluluğunu daim etsin.. Ayakkabının altına benimde ismimi yaz bacı.. :D

:))))))))))) cokk tesekkur ederim cnmm.. amin insallahh:) ismin ne soz yazicamm:)

Bak yazmazsan öbür dünyada iki elim yakanda bilmiş ol tatlım... İlerde evlenemezsem tek sorumlu seni tutcam.. Zaten kritik bi dönemdeyim.. :D

Ayakkabının ortasına yaz çok küçük harflerle yaz hemen silinsin.. :D Yeşim ismim.. :D

O kadar mutlu olursun ki inşallah her günün böyle mutluluktan gözlerinin dolmasıyla geçer.. Aman ağlamayalım makyaj falan akar... :D

Güzel şık bir gelinlik hayırlı olsun, dantel kol bence de dene mutlaka provalarda.

Bu arada fiyatı bana biraz pahalı geldi sanki modele göre. Gerçi gelinlikçileri daha gezmedim ama inşallah uygun ve güzel bir gelinlik bulabilirim Ankara'da.

Mutluluklar dilerim.

tesekkur ederim tatlimm sanada hayirli olsunn :) kuyumcukent subesinden aldim cnm sen ?
Bende oradan aldım. İlk provam da 23 Mart'ta. Bende dantelden kol ve hakim yaka yaptırıyorum.Provaya gittiğimde çekerim fotoğrafını görürsün, sana da fikir olur belki :)

Back