• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ve benim gelinligim..yorumlarinizi bekliyorum

Bende oradan aldım. İlk provam da 23 Mart'ta. Bende dantelden kol ve hakim yaka yaptırıyorum.Provaya gittiğimde çekerim fotoğrafını görürsün, sana da fikir olur belki :)

:)) hADI YAA benim prova 12 martta:) gelinlik kod numarasi ne int bakiyim gelinligin modeline :) bide kim ilgileniyor seninle ?

Bak yazmazsan öbür dünyada iki elim yakanda bilmiş ol tatlım... İlerde evlenemezsem tek sorumlu seni tutcam.. Zaten kritik bi dönemdeyim.. :D

Ayakkabının ortasına yaz çok küçük harflerle yaz hemen silinsin.. :D Yeşim ismim.. :D

O kadar mutlu olursun ki inşallah her günün böyle mutluluktan gözlerinin dolmasıyla geçer.. Aman ağlamayalım makyaj falan akar... :D

:))))))))))))))))) yazip resimini koyucam tatlimmm :) insallah hakkinda hayirlisi olurr... hersey gonlunce olur :)

:)) hADI YAA benim prova 12 martta:) gelinlik kod numarasi ne int bakiyim gelinligin modeline :) bide kim ilgileniyor seninle ?
İnternette çıkmıyor benimkinin modeli :) 1044 kodu söyleyeyim yine de :) Prenses etek modeli, etek ucunda dantel var büstiyer kısmı full dantel ve kollar dantel, Sena hanım ilgileniyor, seninle?

İnternette çıkmıyor benimkinin modeli :) 1044 kodu söyleyeyim yine de :) Prenses etek modeli, etek ucunda dantel var büstiyer kısmı full dantel ve kollar dantel, Sena hanım ilgileniyor, seninle?

benimlede sena hanim ilgileniyor :) hee baktimda bulamadimm ... bende dantel kol eklettirdimm duvagimda turkan soray duvagi :) ismi oleymis tepeden seninki nasil

tatlım yeni gördüm gelinliğini :)
eminim ki sana çok yakışacak canım benim, allah mutluluğunuzu hiçbir zaman bozmasın inş. canım

tebrik ederim cnmm ilk başta... :46: gerçekten çok güsel gelinliğin bayılldımmmmm :) içinde harika olucana eminim allah ömürboyu mutlu ettsin inş cnmm ... prenses modeller gerçekten çok güsel 14 harinda benimde düğünüm var bende döle bişey istiyorum... Allah herkese istetiği gibi bi gelin olmayı nasip etsin kızlar inşş :)))

tebrik ederim cnmm ilk başta... :46: gerçekten çok güsel gelinliğin bayılldımmmmm :) içinde harika olucana eminim allah ömürboyu mutlu ettsin inş cnmm ... prenses modeller gerçekten çok güsel 14 harinda benimde düğünüm var bende döle bişey istiyorum... Allah herkese istetiği gibi bi gelin olmayı nasip etsin kızlar inşş :)))

cok tesekkur ederimm canim benim cok saol... aynen olee benimde bu tarz gelinlikler cok hosuma gidiyor:) sanada simdiden mutluluklarr hersey gonlunce olsun tatlimm

canimm cok tesekkur ederimmm.... cumlemizin insallahh mutlulugu omur boyu surer... nasilsin nerelerdesinn..
iyiyim canım ya iş güç koşturmaca,çok oğunum herzamanki gibi işlerden fırsat bulamıyorum inan yoksa sizi takip edicemde inan fırsat olmuyor...sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor gördüğüm kadarıyla herşey yolunda :)

iyiyim canım ya iş güç koşturmaca,çok oğunum herzamanki gibi işlerden fırsat bulamıyorum inan yoksa sizi takip edicemde inan fırsat olmuyor...sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor gördüğüm kadarıyla herşey yolunda :)

anladim canimm ... aynen ole tatlimmm hersey yolunda hazirliklae devam ediyo cogu seyyi hallettik.. ufak tefek seyler kaldi hayirlisi ilee ... sen napiyosun dugun tarihiniz kesinlestimi ? neye karar verdiniz ?

anladim canimm ... aynen ole tatlimmm hersey yolunda hazirliklae devam ediyo cogu seyyi hallettik.. ufak tefek seyler kaldi hayirlisi ilee ... sen napiyosun dugun tarihiniz kesinlestimi ? neye karar verdiniz ?

oo canım sen erkencisin ne güzel herşeyi halletmişsin çok sevindim senin adına :)
biz biliyorsun baya kötü dönemler atlattık o yüzden bakacağız duruma göre inş. aksilik çıkmazsa birşeyler yaparız bizde :)

ben beğendim canım sade ve şık ..... mutlulukla giymeni dilerim...duvağını nasıl düşünüyorsun....

Back