Bende oradan aldım. İlk provam da 23 Mart'ta. Bende dantelden kol ve hakim yaka yaptırıyorum.Provaya gittiğimde çekerim fotoğrafını görürsün, sana da fikir olur belki :)
Bak yazmazsan öbür dünyada iki elim yakanda bilmiş ol tatlım... İlerde evlenemezsem tek sorumlu seni tutcam.. Zaten kritik bi dönemdeyim..
Ayakkabının ortasına yaz çok küçük harflerle yaz hemen silinsin..Yeşim ismim..
O kadar mutlu olursun ki inşallah her günün böyle mutluluktan gözlerinin dolmasıyla geçer.. Aman ağlamayalım makyaj falan akar...
İnternette çıkmıyor benimkinin modeli :) 1044 kodu söyleyeyim yine de :) Prenses etek modeli, etek ucunda dantel var büstiyer kısmı full dantel ve kollar dantel, Sena hanım ilgileniyor, seninle?:)) hADI YAA benim prova 12 martta:) gelinlik kod numarasi ne int bakiyim gelinligin modeline :) bide kim ilgileniyor seninle ?
İnternette çıkmıyor benimkinin modeli :) 1044 kodu söyleyeyim yine de :) Prenses etek modeli, etek ucunda dantel var büstiyer kısmı full dantel ve kollar dantel, Sena hanım ilgileniyor, seninle?
çok sade cok şık cok begendım ben
coooooooooooooooooookkk güzellllll
tatlım yeni gördüm gelinliğini :)
eminim ki sana çok yakışacak canım benim, allah mutluluğunuzu hiçbir zaman bozmasın inş. canım
tebrik ederim cnmm ilk başta...gerçekten çok güsel gelinliğin bayılldımmmmm :) içinde harika olucana eminim allah ömürboyu mutlu ettsin inş cnmm ... prenses modeller gerçekten çok güsel 14 harinda benimde düğünüm var bende döle bişey istiyorum... Allah herkese istetiği gibi bi gelin olmayı nasip etsin kızlar inşş :)))
çok güzelmiş canım,çok beğendim :))
iyiyim canım ya iş güç koşturmaca,çok oğunum herzamanki gibi işlerden fırsat bulamıyorum inan yoksa sizi takip edicemde inan fırsat olmuyor...sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor gördüğüm kadarıyla herşey yolunda :)canimm cok tesekkur ederimmm.... cumlemizin insallahh mutlulugu omur boyu surer... nasilsin nerelerdesinn..
Hem şık, hem sade, ba-yıl-dımm. :)
Mutluluklar dilerim.
iyiyim canım ya iş güç koşturmaca,çok oğunum herzamanki gibi işlerden fırsat bulamıyorum inan yoksa sizi takip edicemde inan fırsat olmuyor...sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor gördüğüm kadarıyla herşey yolunda :)
anladim canimm ... aynen ole tatlimmm hersey yolunda hazirliklae devam ediyo cogu seyyi hallettik.. ufak tefek seyler kaldi hayirlisi ilee ... sen napiyosun dugun tarihiniz kesinlestimi ? neye karar verdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?