ve ben artık kadınım !

Konuyu örtbas etmiş siz de canımız sıkılmasın diye buna müsade etmişsiniz.
Ama siz görmezden gelseniz de o sorun, soru işareti orada öylece duruyor.. Bugün olmasa yarın zihniyetini belli edecek..

ben elimden geleni yapacağım gerisi onun vicdanına kalmış. konuyu kapadık konuyu o kapattı bida açarsa yüzüne asla bakmam.

ben elimden geleni yapacağım gerisi onun vicdanına kalmış. konuyu kapadık konuyu o kapattı bida açarsa yüzüne asla bakmam.

umarım onun nazarında da konu kapanmıştır bir zaman sonra evlilikten bahset bak ne ediyecek sana daha toysun farkında değilsin

Direkt senin için yazdığım bir cevap değildi, ama madem karşılık vermişsin sana yazayım....
Toplum değerleri dediğin nedir sayın hllacarr?
Sırf toplum baskısı yüzünden bir erkekle evlilik öncesi birlikte olmam diyorsan sana birkaç örnek;
İran'da Müslüman bir kadın Hristiyan bir erkekle evlendiği için idam edilecek. (toplum değeri)
Yine İran'da rock müzik yasak diye gizli saklı odalarda rock müzik dinleyen gençler cezalandırılacak. (toplum değeri)
İran'da kadınların başı açık gezmesi, pantolon giymesi yasak. Bunları yapan kadınlar; 40 kırbaçla meydan yerinde dövülecek. (toplum değeri)
Toplum değerlerini yaratan bizleriz... İnsanlar...
Şimdi bunlar toplum değeri diye günah mı sayılmış oluyor?
Örneğin; Hristiyan bir erkekle evlenmem??? Yanlış mı? Günah mı? Ayıp mı?
Toplum değeri diye tüm bunlar doğrudur anlamına gelmiyor.....
Zira Türkiye'de de böyle...
Gencecik kızlar bir zar yüzünden öldürülüyor patır patır....
Mini etek giyince, erkekleri tahrik ediyor oluyoruz, kahkaha atınca şuh bayan......
Ayrıca Amerika'da yaşamıyorum, Türkiye'de canım memleketimde yaşıyorum, ille bunları düşünmem için Amerika'da yaşıyor olmam gerekmez.
Edirne'de yaşıyorum....
Ve; tüm bunları düşünüyorum diye burası açık (!) bir şehir değil... Aksine taşradır, Trakya'dır ama batıdır yine..
Dediğin gibi bir sınır kentinde yaşıyorum buralıyım ama burası Türkiye...
Yine kızlarımızın beline kırmızı kuşak bağlayıp gönderiyoruz erkek evine....
Burası Türkiye....
Ve böyle düşünüldüğü müddetçe de böyle kalacak.....

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben etrafımdakilere hep Türk erkeğini savunurum,yalnız burada ve gerçek hayatta gördüklerimden sonra bir kızım olursa zor Türke zor veririm.

Son düzenleme:

Canım üzgünüm ama kapatmış.gibi davranır sadece zira sorun etmeseydi tartışma vs olmazdı. Şimdi yine alacağına bakar belli bir zaman sonra kaldıramıyorum der gider bu ihtimalde var. Bana kalsa yüzüne bakma o insanın ama sende kendini mecbur hissediyormuş gibi bir haldesin sevgiyi geçtim ayrıca ben bile acaba kandırmaya mı çalıştı beceremedin diye düşünmekteyim.

Sen adımlarına dikkat et ve asla ezdirme kendini

Ben diğer toplum değerlini yazmadım onlar hakkındada hiçbişey demedim sadece evlnemeden önce cinsel ilişkinin toplumuza karşı yanlış olduğunu belirttim Türkiyede buna yanlış gözle bakılıyo dedim sadece başkada bişey demedim sende buna karşı geliyosan o zaman kısacası burada yaşama dedim kurallarına uymayacağın bir yerde yaşamak sana zor gelebilir çünkü

Ben nerde yaşamam gerektiğini iyi biliyorum canım, teşekkür ederim tavsiyen için...
Sana diğer toplum örneklerini de örnek gösterdim ki; toplum değerlerini bu kadar önemli tutma diye...
Her neyse yaa, sana cevap yazmadığım halde üzerine alındın diyaloğa geçtin benimle. Ben sana yazmayacağıma dair kendi kendime söz vermişken yine konuşur olduk
Ben sizle daha fazla bu konuyu tartışmak istemiyorum, lütfen.
Hayat standartlarımız farklı, birbirimizi anlamıyoruz, niye boş yere klavyelerimizi yoruyoruz ki...
Pehh...

Universiteyi ic anadoluda okudum. 5 yil kiyi egede izmire cok yakin bir yerde gorev yaptim. Yurtdisinda bulundum. Turkiyenin her yerinden cevre edindim. Her gorusten arkadasim oldu.

O zaman yadığın yazıda benim kurduğum cümleleri almayacaksın aldığın zaman tabiki kendime çekerim hayat standartlarımız farklı derken neyi kastettin anlamadım onuda açıkçası kendi annene görüşünü söylemeye kalktığında senin ağzını kapatmış insan namusu için yaşar sinirimi bozma kapat konuyu demişti sana öyle bişey yazmıştın hayat standartlarımız farklı oluyosa aile standardınında farklı olması gerekir her konuda ailede kendi görüşünü kabul ettiremediğin için gelip burda serbest kız tavırları yaratıyosun sanırım o şekildesin neyse canım sana pehh :)

Son düzenleme:
işte bizde diyoruzki bekaret bekaret dediikçe halen gencecik kızlarımız aile kararıyla öldürülüp mezaraa atılıyor. bizler bunu dedikçe bu düşünceleri besliyoruz. besledikçe bir can daha gidiyor. daha geçen aylarda bir konu paylaştım siyasette. bizler demeyelimki bu haberler zamanla hiç olmasın.

Son düzenleme:
Universiteyi ic anadoluda okudum. 5 yil kiyi egede izmire cok yakin bir yerde gorev yaptim. Yurtdisinda bulundum. Turkiyenin her yerinden cevre edindim. Her gorusten arkadasim oldu.

hmmm,size denk gelmemiş o zaman,kendi adıma konuşayım diğerlerini bilemem arkadaş ortamında erkeklerin bizzat suratlarına söylediklerimle burada yazdıklarım arasında bir fark yok,ama söylediklerinizle bir başkasını kastetmiş de olabilirsiniz tabi.

Bende kalkıp kötü bişey demedim zaten bekaretini kaybeden evden atılıyo dayak yiyo dışlanıyo hatta asılıyo öldürüyo evet bu duruma düşmemek için bekaretimizi korusak kötümü yapmış oluruz bir hatadır arkadaşımızın olmuş ona bişey demiyorum zaten herkes gaflete düşer olan hep kadınlarımıza oluyo o yüzden aklımızı başımıza devşirip yanlış birşey yapmamalıyız diyorum yani :)

Kimse üstüne alinmasin gocunmasin. ortaya yazıyorum. BIR KIZIN EN DEĞERLİ CEYIZI IFFETIDIR. NAMUSUDUR. IFFETLI KADIN ELI OPULESI BASA TAC YAPILASI KADINDIR. VE ONUNLA DA ANCAK NAMUSLU BIR ADAM EVLENEBILIR.

Evlenmeden namus perdesini yirtmak ne Kültürümüzde ne dinimizde var. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Kahroluyorum resmen yazilanlari okudukca. Nasil iğrenç bi dunyada yasiyosunuz nasil iğrenç bi düşünce yapiniz var. Namusu onemsiz gorenler namusdan yoksun insanlardan baskasi degildir. Pisman olmaksa hatanin en guzel tarafidir.

Hayaiyetsizce piskin piskin kendini ezdirmeyenlere gelince sizin gibi musveddeler yüzünden çöp kutularindan bebek ceninleri cikiyor. Hesabini Allah a vereceklermis. Pehh.. yaptigi gunahdan pisman olmayani ve orda burda utanmadan anlatan lari Allah affetmez. Bu kadar kolay degil hesab vermek. Hem utanmaz hem cahiller.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama işte koruyamamış kızlar öldürülüyor. bunu bizler savunmazsak bunu tabu olmaktan çıkarırsak belki şimdi değil ama gelecekte o kızlar öldürülmez. bir hata yapma canlarına sebep oluyor çünkü.

kelimelerinize dikkat edin. hakaret edemezsiniz. neyse kibliyorum sizi.

Tabikide bunun cezası ölüm değildir olmamalıda herkes kendi yaptığından sorumlu ama mesela günümüzde bir aile kızı bekaretini kaybetse evden atılır dayaktan odasından çıkamaz bu tür şeyler yani mesela bile bilede hata yapmak kötü asıl olan

oda yanlış. o ailede yanlış yapıyor. herşey işte bilinçlenmekten geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…