ve ben artık kadınım !

Kimse üstüne alinmasin gocunmasin. ortaya yazıyorum. BIR KIZIN EN DEĞERLİ CEYIZI IFFETIDIR. NAMUSUDUR. IFFETLI KADIN ELI OPULESI BASA TAC YAPILASI KADINDIR. VE ONUNLA DA ANCAK NAMUSLU BIR ADAM EVLENEBILIR.

Evlenmeden namus perdesini yirtmak ne Kültürümüzde ne dinimizde var. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Kahroluyorum resmen yazilanlari okudukca. Nasil iğrenç bi dunyada yasiyosunuz nasil iğrenç bi düşünce yapiniz var. Namusu onemsiz gorenler namusdan yoksun insanlardan baskasi degildir. Pisman olmaksa hatanin en guzel tarafidir.

Hayaiyetsizce piskin piskin kendini ezdirmeyenlere gelince sizin gibi musveddeler yüzünden çöp kutularindan bebek ceninleri cikiyor. Hesabini Allah a vereceklermis. Pehh.. yaptigi gunahdan pisman olmayani ve orda burda utanmadan anlatan lari Allah affetmez. Bu kadar kolay degil hesab vermek. Hem utanmaz hem cahiller.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çöp kutularındaki bebek cesetleri, vicdanı gelişmemiş bireyler yüzünden çıkıyor. Ha bir de cinsel eğitimsizlik yüzünden. Doğum kontrol yöntemleri konusundaki bilgisizlikten.

oda yanlış. o ailede yanlış yapıyor. herşey işte bilinçlenmekten geçiyor.

Tabiki yanlış evlenmeden cinsel ilişkinin doğru olmadığını anlatmak lazım usulünce dinimizdede yanlış olduğunu ama mesela ben yanlış olduğunu biliyorum ama canım istiyo erkek arkadaşımla bunu yapıcam diyen bi kıza ne denir bilmiyorum yani kimse karışamaz diye tamam git yap sonra hamile kaldın nolacak kimin bu sorumluluk neyine güveniyosun karşındakininde yapıyosun bunu evlenmeden herşeyi düşünme gerekiyor ama gençler serbest yaşam sevdasında gidiyo

Tabiki yanlış evlenmeden cinsel ilişkinin doğru olmadığını anlatmak lazım usulünce dinimizdede yanlış olduğunu ama mesela ben yanlış olduğunu biliyorum ama canım istiyo erkek arkadaşımla bunu yapıcam diyen bi kıza ne denir bilmiyorum yani kimse karışamaz diye tamam git yap sonra hamile kaldın nolacak kimin bu sorumluluk neyine güveniyosun karşındakininde yapıyosun bunu evlenmeden herşeyi düşünme gerekiyor ama gençler serbest yaşam sevdasında gidiyo

Dininize inanıp bunun yanlış olduğunu bilip ve dini değerlerine önem verip cinsellik yaşamak ardından pişmanım diye ağlaşmak bence de iki yüzlülüktür.

Ama yetişkin bir kadının dinini yaşayış şekli neye inandığı da seni beni anne babasını ilgilendirmez.

Prezervatif diye bir şey var öteki sorun için..

Kimse üstüne alinmasin gocunmasin. ortaya yazıyorum. BIR KIZIN EN DEĞERLİ CEYIZI IFFETIDIR. NAMUSUDUR. IFFETLI KADIN ELI OPULESI BASA TAC YAPILASI KADINDIR. VE ONUNLA DA ANCAK NAMUSLU BIR ADAM EVLENEBILIR.

Evlenmeden namus perdesini yirtmak ne Kültürümüzde ne dinimizde var. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Kahroluyorum resmen yazilanlari okudukca. Nasil iğrenç bi dunyada yasiyosunuz nasil iğrenç bi düşünce yapiniz var. Namusu onemsiz gorenler namusdan yoksun insanlardan baskasi degildir. Pisman olmaksa hatanin en guzel tarafidir.

Hayaiyetsizce piskin piskin kendini ezdirmeyenlere gelince sizin gibi musveddeler yüzünden çöp kutularindan bebek ceninleri cikiyor. Hesabini Allah a vereceklermis. Pehh.. yaptigi gunahdan pisman olmayani ve orda burda utanmadan anlatan lari Allah affetmez. Bu kadar kolay degil hesab vermek. Hem utanmaz hem cahiller.....

Doğru GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINIZ AİLELERİ DE BU DURUMA KARŞI AMA HALA GİDİP ERKEK ARKADAŞIYLA BU CİNSELLİĞİ YAŞAYANLAR VAR KALKIPTA HAMİLE KALDIĞIN ZAMAN FARZET Kİ OLDU O ZAMAN NE YAPACAKSIN ANNE BEN HAMİLEYİMMİ DİYECEKSİN ALLAH KORUSUN ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN EVLİLİK GARANTİDİR GARANTİ ALTINA ALMADAN KENDİNİ TESLİM ETMEMEK EN DOĞRUSU AMA ŞİMDİKİ KIZLARIN ÇOĞUNDA SERVEST YAŞAM SEVDASI ALMIŞ BAŞINI GİDİYO HELAL OLSUN VALLA SİZE EN DOĞRUSUNU DEMİŞSİNİZ EVLİLİK DIŞI İLİŞKİLERDE ÇOĞU KIZLARIN BAŞI YANIYO ÇÜNKÜ ZATEN HATAYI BİLMEK EN BÜYÜK ERDEMDİR doğru söylüyosunuz

Dininize inanıp bunun yanlış olduğunu bilip ve dini değerlerine önem verip cinsellik yaşamak ardından pişmanım diye ağlaşmak bence de iki yüzlülüktür.

Ama yetişkin bir kadının dinini yaşayış şekli neye inandığı da seni beni anne babasını ilgilendirmez.

Prezervatif diye bir şey var öteki sorun için..

Zaten yaşını başını almış maddi kazancı olan bir kadın bizi ilgilendirmez ailesiyle beraber yaşayan genç kızlarımızdan söz ettim

Zaten yaşını başını almış maddi kazancı olan bir kadın bizi ilgilendirmez ailesiyle beraber yaşayan genç kızlarımızdan söz ettim

Yetişkin bir kadın olmak için yaşını başını almaya gerek yok. Evlenene kadar ailesiyle birlikte yaşar genelde bizim ülkemizde kadınlar ;)

Olanla ölmüşe çare yok demişler :/
Olmuş bikere yapacak bişey yok geçmiş olsun
dünyayı başına yıkacak bi durumda değil
Ama o anda hemen kanama olması gerekmez sonra olmuş yani kızlık zarın yok artık üzgünüm
Benimde ilk gecemde aynı şey oldu ilk an olmadı kanama sonra bikaç gün ara ara oldu
jinekolog a gittim öyle söyledi :(

Son düzenleme:
Yetişkin bir kadın olmak için yaşını başını almaya gerek yok. Evlenene kadar ailesiyle birlikte yaşar genelde bizim ülkemizde kadınlar ;)

Ailesiyle yaşayan olduğu kadar kendi evinde yaşayan genç kadınlarda örneğin mesleğini eline almış 25-30 yaş arası falan ayrıca eşinden boşanmış veya eşini kaybetmiş bayanlarda bu sorun olmaz yani demek istediğim bu kategoride bayanlarda sorun olmaz genede nikahsız olması caiz değildir diye biliyorum ne olursa olsun

Ailesiyle yaşayan olduğu kadar kendi evinde yaşayan genç kadınlarda örneğin mesleğini eline almış 25-30 yaş arası falan ayrıca eşinden boşanmış veya eşini kaybetmiş bayanlarda bu sorun olmaz yani demek istediğim bu kategoride bayanlarda sorun olmaz genede nikahsız olması caiz değildir diye biliyorum ne olursa olsun

Dininizde zina haramsa bu herkes için haram. Şu an kendinizle çelişiyorsunuz.

Benim demek istediğim hem dini inançlarına bağlı olup hem ilişki yaşayıp sonra da pişmanlık gözyaşlarıdır. Hayır bir insan akıllı davranacak. Çizgileri olucak hayatta. İnançlıysa ve zinanın haram olduğuna inanıyorsa ilişki yaşamayacak. Bu farketmez 25-30 arası evlenmiş boşanmış falan.

Ama herkes kendinden sorumlu. 18 yaşını geçmiş bekar bir kadının yaşadığı ilişki yalnızca kendini bağlar. Ailesi dahi söz söyleyemez.

Son düzenleme:

Din ve namus hakkında atıp tutarken kul hakkına girmişsiniz nasıl bir ironidir bu
Kib lendiniz

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim demek istediğim hem dini inançlarına bağlı olup hem ilişki yaşayıp sonra da pişmanlık gözyaşlarıdır. Hayır bir insan akıllı davranacak. Çizgileri olucak hayatta. İnançlıysa ve zinanın haram olduğuna inanıyorsa ilişki yaşamayacak. Bu farketmez 25-30 arası evlenmiş boşanmış falan.

Ama herkes kendinden sorumlu. 18 yaşını geçmiş bekar bir kadının yaşadığı ilişki yalnızca kendini bağlar. Ailesi dahi söz söyleyemez.

Beni anlayamadınız heralde o kategoride sorun olmaz derken azından yalnız olduğu için karışacak bir kimsesi olmaz ve hamile kalsa bile gidip aldırabilir koskoca kadın yani bu konuda kimseden para almaz kazancıyla maddi imkanıyla gider alır ama örneğin ailesiyle yaşayan genç bir kız aldıracak parayı nereden bulabilir okuyan bir genç kız yani o kategoridekiler daha rahat onlar için ayrıca kendimle çelişmiyorum onlar daha bireysel kazançları oldukları için sorun yaşamazlar onu demek istedim ayrıca sonuna ne yazdığıma bakın genede nikahsız olması CAİZ DEĞİLDİR diye yazmışım :34:

Beni anlayamadınız heralde o kategoride sorun olmaz derken azından yalnız olduğu için karışacak bir kimsesi olmaz ve hamile kalsa bile gidip aldırabilir koskoca kadın yani bu konuda kimseden para almaz kazancıyla maddi imkanıyla gider alır ama örneğin ailesiyle yaşayan genç bir kız aldıracak parayı nereden bulabilir okuyan bir genç kız yani o kategoridekiler daha rahat onlar için ayrıca kendimle çelişmiyorum onlar daha bireysel kazançları oldukları için sorun yaşamazlar onu demek istedim ayrıca sonuna ne yazdığıma bakın genede nikahsız olması CAİZ DEĞİLDİR diye yazmışım :34:

Hamilelikse sorun onun çözümü var zaten. Doğum kontrol hapı, prezervatif, dışarı boşalma, ertesi gün hapı.. Cinsel ilişki yaşayan insan işini kürtaja bırakmayacak kadar da bilgili olmalıdır aynı zamanda.

aynen.sonuna kadar katılıyorum.

Hamilelikse sorun onun çözümü var zaten. Doğum kontrol hapı, prezervatif, dışarı boşalma, ertesi gün hapı.. Cinsel ilişki yaşayan insan işini kürtaja bırakmayacak kadar da bilgili olmalıdır aynı zamanda.

Canım nekadar kullanırsan kullan korun evet doğru bunlar var ama kullanan insanlardada hamile kalma olasılığı olabilir korunan ve hamile kalan çiftler görmedin mi hiç istemedikleri halde hamile kalan bayan falan bunlar var olası yani bu ne o hapları nekadar içersen iç o olasılık mutlaka vardır

Son düzenleme:

Valla bu yazının uslubu,tarzın sen de bana iğrenç geldin açıkçası
Lütfen yaşadığımız iğrenç dünyaya gelme
Kendi iğrenç dünyanda bizden uzak yaşa

ben elimden geleni yapacağım gerisi onun vicdanına kalmış. konuyu kapadık konuyu o kapattı bida açarsa yüzüne asla bakmam.

canımmm niytim asla seni üzmek değil. Ancak belliki çok çakal onun dr konusunu kapatması kırmamak incitmemekten ziyade sorumluluk almaktan kaçmak gibi geldi bana.O dr gittiğinizde dr herşeyi söyleyecek olmuş olmamış esnek sadece zedelenmiş vs hatta belirli bir zamana kadar cinsel ilişki zamanını bile söyleyebiliyorlar diye okudum.Sen zaten onun deneyimli biri olduğunu yazmıştın önceki yazında öküz değilya anlıyor muhtemelen bazı şeylerden buna rağmen önce eleştiri sorgulama sonra ispata karşı durma maalesefki bir müddet daha cinsel amaçlı bu ilişkiyi yürütme isteğinden.dr giderseniz sorumluluk alacak sonuçta senin tek başına gerçekleştirdiğin bir eylem değil onun inncını bilmem ama resmen kendindende kaçıosa vebale girdiği kesinleşecek yani rahatsız kaçma derdinde.Sana tavsiyem buradaki bir arkadaşında dediği gibi konuyu evliliğe getirmen zaten o yoldaydınız o zamanki tavrına görede karar vermen.Bilmeden tanımadan bizler ne kadar kızsakta bırak sakın o sana değer vermiyor desekte o kişiyi tanıyan ilişki yaşayan sensin.

offf offff millet anal oral her b..ku yer olmadı bir kaç kuruş biriktirir diktirir kırmızı kusagını takar belıne gıder evlenır ayyyy aıle kızı dıye pohpohlanır
bırı cıkar bı hata ettım yaşadım napıcam bır akıl verın der tü kaka rezil namussuz dinsiz imansız.
Çok acımasız insanlar oluşumuzu geçmişiz Allah korkumuzda kalmamış bizim valla...Hayır birde hoşgörü temsili olan dünyanın böyle tanıdığı bir Peygamberin (s.a.v) ümmetiyiz.Hoşgörün demiyorum lakin eleştirirken uslubada dikkat arkadaşlar fikir elbette beyan edilir ancak bazıları nasıl yazıyor öyle...
Ne diyelim rabbim size sizin evladınıza en sevdiğinize bu durumları yaşatmasın İşallah...
Sizlerrin başına gelmesin kınadığınız eleştirdiğiniz hor gördüğünüz diliniz ona ulaşmadan göklerden silinsin...

Valla bu yazının uslubu,tarzın sen de bana iğrenç geldin açıkçası
Lütfen yaşadığımız iğrenç dünyaya gelme
Kendi iğrenç dünyanda bizden uzak yaşa

Sizin gibilere iğrenç gelmek benim icin ayrica bir sereftir :))

Back