ve ben artık kadınım !

düne kadar burada yazılanlara hep başkası yaşamışta ben izliyormuşum gibi baktım. dün doktora gittim o an, o duygu, o yerlebir olunmuş his Rabbim bunu kimseye yaşatmasın. o masa, o masaya çıkışım ve muanem bida dünü yaşamak istemiyorum. doktor muane etti kesinlikle yeni olmuş bu olay hala zar kalıntıları var. ilk birleşmede kan gelemiyor olabilir, ne zaman oldu diye sordu dün 5. gündü söyledim bu olay 5 günlük değil en fazla iki günlük gibi görünüyor dedi. çok zorlanmış da dedi, hala yara orası dedi o an herşeyi idrak ettim. o an şimşekler çaktı beklediğim sonuçtu ama bunu duyana kadar bir olasılığım vardı belki esnekti belki bozulmamıştı diye. o masaya bu tarz şeyler için çıkmayı hiç istememiştim. bunu hiç düşünmemiştim bile.
hayallerim vardı benim tertemiz hayaller küçükken elimi tutacak kişi evleneceğim insan derdim. sonra yavaş yavaş büyümeye başlayınca bunun imkansız olacağını anladım. hayatıma girenler oldu masumane sadece el eleydik. ailem beni bekaretin ne kadar önemli olduğunu aşılayarak büyüttü ama abime bakirliğin öneminden hiç bahsetmediler bile. ellerinden geldiğince Allah inancını Allah sevgisini aşıladılar sonra hergün Rabbime secde ettim aralıksız bugüne kadar. hep dualar ettim hayırlısı olsun diye. beni bana bırakma, nefsimi şeytana uydurtma diye. şimdi de aynısını diyorum. neyse neden anlattım bunları; bazıları olaya dini açıdan bakmış, öyle bişeyki Allah korkusu olan bunu yapmaz tarzında cümleler bile kullanılmış. ben bunun günahının ne olduğunu bana ders vermeye çalışanlardan daha iyi biliyorum. bir an sadece bir an zevkine yenik düşüp kiminin tabiriyle 2 dklık zevk için evet kızlığımdan oldum. ben bunu yaşadım diye inançlı biri değil miyim? tabiki inançlıyım çok şükür hem de burda din adı altında konusan coğu kadından daha inançlıyım. şimdiye kadar cinsellik adına bişey bilmezdim eğer biliyor olsaydım korunurdum ki şuan gebelik riskide taşıyormuşum. bunları belitmek istedim sadece.
neyse konuma döneyim evet dün o masada yattığım an olayın gerçekliğini anladım. o masa da herşeyimi bırakarak toparlanmak istiyorum, düşünmemek bana böyle acımasız davranan adamı terketmek istiyorum ama yapamıyorum. hayallerim vardı benim de tertemizdi şimdi hayallerim benimle birlikte kirlendi. bundan sonra mutlu olabilir miyim Allah büyük. en acısı da hayatında en önem verdiğim şeyi değmeyecek birine verdim.
sevgilim ne mi yaptı? işten çıktığımı haber vermiştim her zamanki gibi doktora gittim, yürüdüm, düşündüm eve gidemedim bi. sonra merak etmiş beni yazdı napıyorsun diye umrunda mı dedim. aradı hemen neler oluyor diye anlattım durumu doktora gittiğimi bana ne söylediğini. o an kızdı benden habersiz nasıl gidersin insan haber verir. dün o konuyu kapamıştık. ben sana inanmıyor değilim eğer kesin inanmasaydım o gün bırakır giderdim. böyle yaparak kendinden soğutuyorsun senin amacın ne daha neler neler. dayanamadım ben de bağırdım çağırdım bu olayı ben yaşamadım sadece birlikte yaşadık ama sadece vebalini çeken benim. o günden sonra halimi sordun mu canın acıyor dedin mi sen böyle yaparak sadece vicdanını rahatlatıyorsun ve bi çok şey dedim. iyice sinirlendi 10 aydır tanıdığım sen diil karşımdaki, 10 aydır beni dinleyen bana sesini yükseltmeyen sevgilime ne oldu diye. her neyse ilgilendiği şeye bakar mısınız? peki neden kan gelmemiş diye sordu kılcal damarlarla ilgili bişey söylemişti doktor şimdi hatırlamıyorum onu söyledim ya da boyutunda bi problem varmış dedim şok oldu. yine ağzına geleni söyledi adamın derdi sözleştiğimiz gibi 3 yıl evlilik lafını açmamak ama bu olayla onu zorlayacağımı düşündü sanırım sürekli ne istiyorsun, derdin ne tarzında sorular sordu. senden bişey istemiyorum bu bi süreç ve yanımda ol beni telkin et acı çekiyorum dedim. nasıl acı fiziksel mi ruhsal mı diye sordu. ruhsal acı çekecek bişeyim yok sevdim yaptım pişman mıyım tabiki hayır( burda yalan söyledim sadece) benim acım fiziksel o günden sonra ben de olan acıları ağrıları anlattım bu sefer de bi ilgi bi ilgi anlatamam. hiç bişey olmamış gibi... çok sıktım farkındayım sadece anlatmak istedim yaşım 24 bu tutumumun normal gelmeyebilir. ama benim ruhum acı çekiyor.

kıyamam.... Zamanla geçicek inşallahh.....

sen hala bunu soran yanında olup elini tutup teselli vereceğine bağırıp çağıracak kadar sevgisiz ve acımasız olan biriyle devam etmek istiyorsan buyur et. her koyun kendi bacağından aslır. sana saygı ve sevgi duymayandan bir cacık olmaz bunuda bir kenara yaz yinede.:ssz:

devam etmek etmemek araftayım. bunu sadece benim zevkim için yaşamadık o da istedi birlikte yaşadık. şimdi alacağımı aldım ben çekileyim hayatıma bakayım tarzında düşünüyorsa eğer ve benimle olmak ona mutsuzluk veriyorsa bunu iliklerine kadar hisetsin. bu sorumluluğu sadece ben almayayım. sevgi mi? bilmiyorum aslında şuan kafam çok karışık diyorum ya hisedemiyorum artık bişey ne ağlıyorum ne gülüyorum bi ruhun içine hapsedilmiş bi bedenim.

devam etmek etmemek araftayım. bunu sadece benim zevkim için yaşamadık o da istedi birlikte yaşadık. şimdi alacağımı aldım ben çekileyim hayatıma bakayım tarzında düşünüyorsa eğer ve benimle olmak ona mutsuzluk veriyorsa bunu iliklerine kadar hisetsin. bu sorumluluğu sadece ben almayayım. sevgi mi? bilmiyorum aslında şuan kafam çok karışık diyorum ya hisedemiyorum artık bişey ne ağlıyorum ne gülüyorum bi ruhun içine hapsedilmiş bi bedenim.

Alacağını almak...
Öncelikle bu bakış açını değiştirirsen, o zaman ona ihtiyacın olup olmadığını O değil, sen belirleyebilirsin...
İstiyor musun istemiyor musun? Karar sana ait, onun tavırlarına değil. :34:

Alacağını almak...
Öncelikle bu bakış açını değiştirirsen, o zaman ona ihtiyacın olup olmadığını O değil, sen belirleyebilirsin...
İstiyor musun istemiyor musun? Karar sana ait, onun tavırlarına değil. :34:

şuan dediğim gibi çok karışığım. kırgınlıklar üzerine bu ilişki yürür mü orasını düşünüp ayrılmak istiyorum. sonra ben bu adamı sevdim seviyorum diye sürdürmek istiyorum. bana yaptıklarını asla tasvip etmiyorum. siz olsanız ne yaprdınız çok sevdiniz aşkı sevgiyi dürüslüğü sahiplenilme duygusunu hisettiğiniz biri var onunla birlikte oldunuz. o günden sonra herşey aynı sadece siz konuyu oraya getirince kapatmaya çalışan bir sevgili napardınız.

Allahım adamdaki rahat tavırlara bak ne gicik sen hata ediyorsun ondan birşey beklemekle..sen farkında değilsin ama evlenmesini bekliyorsun ondan ama o öyle düşünmüyor üç yıl sonra bile. Düşünüyorum eşimle böyle yapsaydim yanımda olurdu en azından söyleyeceği şeyleri tahmin edebiliyorum ama bu resmen off puff modunda

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allahım adamdaki rahat tavırlara bak ne gicik sen hata ediyorsun ondan birşey beklemekle..sen farkında değilsin ama evlenmesini bekliyorsun ondan ama o öyle düşünmüyor üç yıl sonra bile. Düşünüyorum eşimle böyle yapsaydim yanımda olurdu en azından söyleyeceği şeyleri tahmin edebiliyorum ama bu resmen off puff modunda

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ben ondan hiç bişey beklemiyorum bundan kesinlikle eminim evlilik deseniz ben artık soğudum evlilikten gerçekten. ondan istediğim yanımda olup bana destek olması. beni rahatlatması.

düne kadar burada yazılanlara hep başkası yaşamışta ben izliyormuşum gibi baktım. dün doktora gittim o an, o duygu, o yerlebir olunmuş his Rabbim bunu kimseye yaşatmasın. o masa, o masaya çıkışım ve muanem bida dünü yaşamak istemiyorum. doktor muane etti kesinlikle yeni olmuş bu olay hala zar kalıntıları var. ilk birleşmede kan gelemiyor olabilir, ne zaman oldu diye sordu dün 5. gündü söyledim bu olay 5 günlük değil en fazla iki günlük gibi görünüyor dedi. çok zorlanmış da dedi, hala yara orası dedi o an herşeyi idrak ettim. o an şimşekler çaktı beklediğim sonuçtu ama bunu duyana kadar bir olasılığım vardı belki esnekti belki bozulmamıştı diye. o masaya bu tarz şeyler için çıkmayı hiç istememiştim. bunu hiç düşünmemiştim bile.
hayallerim vardı benim tertemiz hayaller küçükken elimi tutacak kişi evleneceğim insan derdim. sonra yavaş yavaş büyümeye başlayınca bunun imkansız olacağını anladım. hayatıma girenler oldu masumane sadece el eleydik. ailem beni bekaretin ne kadar önemli olduğunu aşılayarak büyüttü ama abime bakirliğin öneminden hiç bahsetmediler bile. ellerinden geldiğince Allah inancını Allah sevgisini aşıladılar sonra hergün Rabbime secde ettim aralıksız bugüne kadar. hep dualar ettim hayırlısı olsun diye. beni bana bırakma, nefsimi şeytana uydurtma diye. şimdi de aynısını diyorum. neyse neden anlattım bunları; bazıları olaya dini açıdan bakmış, öyle bişeyki Allah korkusu olan bunu yapmaz tarzında cümleler bile kullanılmış. ben bunun günahının ne olduğunu bana ders vermeye çalışanlardan daha iyi biliyorum. bir an sadece bir an zevkine yenik düşüp kiminin tabiriyle 2 dklık zevk için evet kızlığımdan oldum. ben bunu yaşadım diye inançlı biri değil miyim? tabiki inançlıyım çok şükür hem de burda din adı altında konusan coğu kadından daha inançlıyım. şimdiye kadar cinsellik adına bişey bilmezdim eğer biliyor olsaydım korunurdum ki şuan gebelik riskide taşıyormuşum. bunları belitmek istedim sadece.
neyse konuma döneyim evet dün o masada yattığım an olayın gerçekliğini anladım. o masa da herşeyimi bırakarak toparlanmak istiyorum, düşünmemek bana böyle acımasız davranan adamı terketmek istiyorum ama yapamıyorum. hayallerim vardı benim de tertemizdi şimdi hayallerim benimle birlikte kirlendi. bundan sonra mutlu olabilir miyim Allah büyük. en acısı da hayatında en önem verdiğim şeyi değmeyecek birine verdim.
sevgilim ne mi yaptı? işten çıktığımı haber vermiştim her zamanki gibi doktora gittim, yürüdüm, düşündüm eve gidemedim bi. sonra merak etmiş beni yazdı napıyorsun diye umrunda mı dedim. aradı hemen neler oluyor diye anlattım durumu doktora gittiğimi bana ne söylediğini. o an kızdı benden habersiz nasıl gidersin insan haber verir. dün o konuyu kapamıştık. ben sana inanmıyor değilim eğer kesin inanmasaydım o gün bırakır giderdim. böyle yaparak kendinden soğutuyorsun senin amacın ne daha neler neler. dayanamadım ben de bağırdım çağırdım bu olayı ben yaşamadım sadece birlikte yaşadık ama sadece vebalini çeken benim. o günden sonra halimi sordun mu canın acıyor dedin mi sen böyle yaparak sadece vicdanını rahatlatıyorsun ve bi çok şey dedim. iyice sinirlendi 10 aydır tanıdığım sen diil karşımdaki, 10 aydır beni dinleyen bana sesini yükseltmeyen sevgilime ne oldu diye. her neyse ilgilendiği şeye bakar mısınız? peki neden kan gelmemiş diye sordu kılcal damarlarla ilgili bişey söylemişti doktor şimdi hatırlamıyorum onu söyledim ya da boyutunda bi problem varmış dedim şok oldu. yine ağzına geleni söyledi adamın derdi sözleştiğimiz gibi 3 yıl evlilik lafını açmamak ama bu olayla onu zorlayacağımı düşündü sanırım sürekli ne istiyorsun, derdin ne tarzında sorular sordu. senden bişey istemiyorum bu bi süreç ve yanımda ol beni telkin et acı çekiyorum dedim. nasıl acı fiziksel mi ruhsal mı diye sordu. ruhsal acı çekecek bişeyim yok sevdim yaptım pişman mıyım tabiki hayır( burda yalan söyledim sadece) benim acım fiziksel o günden sonra ben de olan acıları ağrıları anlattım bu sefer de bi ilgi bi ilgi anlatamam. hiç bişey olmamış gibi... çok sıktım farkındayım sadece anlatmak istedim yaşım 24 bu tutumumun normal gelmeyebilir. ama benim ruhum acı çekiyor.
bunca şeyden sorna hala nasıl kararsızım diyebiliyorsun ,kusura bakma ama sen hala yaşadıklarından ders almış görünmüyorsun .
bu gerizekalı sevgilin (kusura bakma ) bu kadar terbiyesizce davranıyor sana ,sen hala nasıl kararsızsın
hadi bu hatayı yaptın ,pişman olmuşsun ,ona üzüldük bizler de ama bundan sonra hala kararsızım diyorsan kusura bakma da kendin kaşınıyorsun ..
eğerki bu olaydan sonra gerçekten anladım ve ondan ayrılıyorum deseydin alnından öperdik ama bu olmamış şimdi.
sen böyle devam edersen karşında seni kullanmak isteyen çok insan olacaktır güzel kardeşim ..
lütfen biraz dik durmayı öğren artık .bunca yaşadıklarından pişman olduğunu söylüyorsun ama bu adamı affedersen biz senin pişman olduğuna nasıl inanalım söyler misin..

ayrıca ben de Müslümanlığa inanan birinin dini çerçevesine uyması gerektiğini ve cinsel ilişki yaşamaması gerektiğini düşünüyorum .
Fakat şu da var ki hepimiz nefisle yaratıldık ve Müslüman bir insan da nefsine uyabilir ,doğru mu elbetteki doğru değil ama yapamaz diye bir şey yok .
Müslüman olan insan çalmıyor mu ,kul hakkına girmiyor mu vs. Zaten yaratılış amacımız bir imtihan değil mi .İşlediğimiz hatalar vesevaplardan sorumlu tutulmayacak mıyız?Ha keşke herkes dört dörtlük olsa ama bu mümkün değil , ozaman insan olarak yaratılmamızın bir anlamı olmazdı ki.ALLAH bizi bu dünyaya neden gönderdi ? Günah ve sevaplarla neden donattı etrafımızı ? Sevapları seçelim günahlardan uzak duralım diye.Bizler de hepimiz farklı farklı günahlar işlemiyor muyuz ? Müslümanız ama yapıyoruz ,günah işleyen Müslüman değildir diyemeyiz,İslamın beş şartına inanan Müslümandır ,yaptığı günahların cezasını da çekecektir ama bu onun Müslüman olmadığını göstermez.Ancak KURANI,ALLAH'ı ve Peygamberi inkar ederseniz işte o zaman Müslümanlıktan çıkmış olursunuz..Bunları ayırt edelim lütfen.
Gerçekten üzülerek bir hata yapan ve tevbe eden insanı eminim ki YÜCE RABBİM affedecektir..
Hepimiz hayatta farklı şeylerle imtihan ediliriz ,kimimiz parayla ,kimimiz evlatla ,kimimiz kocayla ,kimimiz de böyle ..Konu sahibinin sınavı da bu olmuş .
Umarım çok tevbe eder ,ALLAHa sığınır ,RABBİM merhametlidir inş. affedecektir..
Ama hiçbir genç kızımızın böyle bir olay yaşamasını tasvip etmiyorum ,hangi dine inanırsa inansın ,hangi fikri benimserse benimsesin bana doğru gelmiyor ,bir çok açıdan zararı var çünkü bu meselenin ,sadece dini değil toplumsal sonuçları da var .
Bizler burda ne kadar bekareti dini tartışsak da bunun sonuçlarını yaşayacak olan konu sahibidir veya burayı okuyan bir başka genç kızımız.
O yüzden onları buna özendirecek kadar rahatça yorumlar yapılmasını ben de doğru bulmuyorum , olsun herkes cinsellik yaşasın ne varki tarzında konuşmalar genç kızlarımıza kötü örnek olabilir..
Bundan ziyade daha aklı başında ,çözüm sunmaya yönelik ama yaptığının da hata olduğunu anlatmaya yönelik yorumların daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Konu sahibi dün yaşadıklarına gerçekten üzüldüm ,hepimizin evladı var , bi an kendimi senin annen yerine koydum , RABBİM kimsenin başına vermesin .
Ama dediğim gibi gerçekten pişmansan bu adamı hayatından çıkarmalısın ,sana ben kendi adıma pişmanlığına ancak böyle inanabilirim.
RABBİM yardımcın olsun..

Son düzenleme:

Öyle bir anlatmışsın ki sanki ikinizin isteği değilmiş de tecavüze uğramışsın gibi :53:
Sonradan pişman olmanı anlıyorum ama şu tutumuna pek anlam veremedim.

Konu sahibesi kardeşim.
Şu kurban psikolojisinden ne zaman çıkacaksın cidden merak ediyorum.
Hala hayallerim kirlendi, ben de kirlendim filan demeye devam ediyorsun. Ne desek boş gibi.
Şu anda kafan karışık belki, o işe yaramaz adamdan ayrılmak zor geliyor, madem öyle bunu biraz ertele. Kendini toparlayınca da yol ver gitsin.
Kendine, varsa okuluna-kariyerine odaklan.Ayaklarının üzerinde dur, bekaretini yitirmen seni değersiz kılmıyor, kim ne derse desin...

şuan dediğim gibi çok karışığım. kırgınlıklar üzerine bu ilişki yürür mü orasını düşünüp ayrılmak istiyorum. sonra ben bu adamı sevdim seviyorum diye sürdürmek istiyorum. bana yaptıklarını asla tasvip etmiyorum. siz olsanız ne yaprdınız çok sevdiniz aşkı sevgiyi dürüslüğü sahiplenilme duygusunu hisettiğiniz biri var onunla birlikte oldunuz. o günden sonra herşey aynı sadece siz konuyu oraya getirince kapatmaya çalışan bir sevgili napardınız.

Eğer bu adamın evlenme niyeti yoksa ki öyle gözüküyor siz şimdi devam etme kararı alsanız bile gün gelecek sizi terk edecek ayrıca sizinle cinsel ilişki talebinde de bulunacak çünkü önü açıldı diye düşünüyor olabilir bir süre sonra gerçekten namuslu bir adam olsa size çok geçmeden evlilik teklif etmesi gerekir namuslu olan bir erkek sevdiği kıza bunu yaptıysa onu ortada gözü yaşlı bırakmaz
Onun haricinde eğer gerçekten pismansanız ve Allaha karşı mahcupsanız ruhunuzun rahat etmesi için tövbe etmenizi tavsiye ederim bir daha yapmamak üzere Allah tövbe eden kullarını adedeceğini mujdeliyor siz yeter ki yürekten pisman olun sadece Ona hesap verin kimseye değil ibadet ediyormuşsunuz sakın yüzüm yok diye bırakmayın herşeye sifirdan başlayın ruhunuz ancak böyle tamir olabilir kardeşim..

Back