ve ben artık kadınım !

Bazi yorumlar cok acimasiz gercekten herkesin dogrusu kendine bize yargilamak dusmez karsit goruslude olsak bu kadar agir yorum yapilmamali bende evlilik oncesi cinsellige karsiyim bana gore dogru degil cunku ozel bisey o ve evlendigim sevdigim insanla yasamak isterim ama sizi kesinlikle kinamiyorum ne yasadiginizi bilemem o anki durumu bilemem bir genc kiz olarak cok uzuldum sizin durumunuza erkek arkadasinizin tavrina erkeklerin cogu boyle maalesef sizi uzmek istemem ama size inanmayan birinin bundan sonra da sizinle ciddi dusunecegini sanmiyorum ben bundan sonra arada birliktelik isteyecektir bence buna izin vermeyin sonunda uzulen siz olursunuz atlatmasi daha zor olur tabi siz daha iyi tanirsiniz belki o an o da sok oldu ve oyle bir sey soyledi size sonra pisman olmus olabilir mi ama konuyu kapatiyor konusmuyor diyorsunuz o yuzden iyi dusunemiyorm maalesef yoksa ne kadar kirildiginizi anlayip sizinle konusurdu. Cinsel birliktelik yasadiniz diye ona mecbur degilsiniz size inanmayan biriyle bir omur geciremezsiniz yani ben geciremem ama soyle de bir durum var turkler olarak bu konularda cok katiyiz ilerde baskasini seversiniz bu konuda cok kati olur ve bu durumu kabul etmeyebilir gercekten cok zor bir durum allah yardimciniz olsun umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ama size tavsiyem guven yoksa kendinizi mecbur hissedip devam etmeyin.
 
Kimse üstüne alinmasin gocunmasin. ortaya yazıyorum. BIR KIZIN EN DEĞERLİ CEYIZI IFFETIDIR. NAMUSUDUR. IFFETLI KADIN ELI OPULESI BASA TAC YAPILASI KADINDIR. VE ONUNLA DA ANCAK NAMUSLU BIR ADAM EVLENEBILIR.

Evlenmeden namus perdesini yirtmak ne Kültürümüzde ne dinimizde var. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Kahroluyorum resmen yazilanlari okudukca. Nasil iğrenç bi dunyada yasiyosunuz nasil iğrenç bi düşünce yapiniz var. Namusu onemsiz gorenler namusdan yoksun insanlardan baskasi degildir. Pisman olmaksa hatanin en guzel tarafidir.

Hayaiyetsizce piskin piskin kendini ezdirmeyenlere gelince sizin gibi musveddeler yüzünden çöp kutularindan bebek ceninleri cikiyor. Hesabini Allah a vereceklermis. Pehh.. yaptigi gunahdan pisman olmayani ve orda burda utanmadan anlatan lari Allah affetmez. Bu kadar kolay degil hesab vermek. Hem utanmaz hem cahiller.....


Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.



vereceksede hesabini ALLAHA verecek sanane,kim oluyorsunda ALLAHin yarattigi kullari asagiliyorsun,birde dinden bahs ediyorsun :19::19:
ALLAH kimi af eder etmez bunu ne sen nede ben bilerbilirim

topluma göre yasayacak olsa ölelim daha iyi, hic yasatmazlar cünkü senin gibiler
insanlarin yasantisina hayatina karismayi bir birakin artik
 
biz küsmedik hiç bazı şeyler konuşuldu ve sabah uyandığımızda o şeyler konusulmamış bana o iğrenç sözleri sarfetmemiş gibi devam ettik. o günden sonra da o konu hiç açılmadı ta ki ben dün açıncaya kadar durum böyle ..

Yanitini ancak okuyabildim.
Bence bu adamla hic gorusmemen gerekiyor da... en azindan senden ozur dilemdikce devam etme.

Yani onun gozunde sen daha once yasamissin da, o da hadi neyse simdilik gun geciriyorum daha iyisini bulana kadar yalniz kalmayayim kafasini yasiyor.
Daha ne kadar acik yazabilirim bilmiyorum.

Herkesin kalbine soz geciremedigi zamanlar olur fakat mantiken tum artilari bi hamlede eksiye donusuyor diye yazan sendin... sevgi kalpte falan diyoruz ana yok oyle birsey, hersey beyinde! Ve mantigina guvenip aklini o yonde kullan lutfen.

Konuyu actiginda gecistirip kapatan degil ya acma o konuyu bi hata yaptim yanlis bir tepki gosterdim utaniyorum derse bir ihtimal gorusulur.
Bu cumleler haricinde bu kisinin de iliskinin de oluru yok, sen de biliyorsun,
buna ragmen geleceksizligi ve kendine eziyet etmeyi seciyorsan diyecek birsey kalmiyor geriye.
 
canımmm niytim asla seni üzmek değil. Ancak belliki çok çakal onun dr konusunu kapatması kırmamak incitmemekten ziyade sorumluluk almaktan kaçmak gibi geldi bana.O dr gittiğinizde dr herşeyi söyleyecek olmuş olmamış esnek sadece zedelenmiş vs hatta belirli bir zamana kadar cinsel ilişki zamanını bile söyleyebiliyorlar diye okudum.Sen zaten onun deneyimli biri olduğunu yazmıştın önceki yazında öküz değilya anlıyor muhtemelen bazı şeylerden buna rağmen önce eleştiri sorgulama sonra ispata karşı durma maalesefki bir müddet daha cinsel amaçlı bu ilişkiyi yürütme isteğinden.dr giderseniz sorumluluk alacak sonuçta senin tek başına gerçekleştirdiğin bir eylem değil onun inncını bilmem ama resmen kendindende kaçıosa vebale girdiği kesinleşecek yani rahatsız kaçma derdinde.Sana tavsiyem buradaki bir arkadaşında dediği gibi konuyu evliliğe getirmen zaten o yoldaydınız o zamanki tavrına görede karar vermen.Bilmeden tanımadan bizler ne kadar kızsakta bırak sakın o sana değer vermiyor desekte o kişiyi tanıyan ilişki yaşayan sensin.

Fetvalar arasinda doktor konusunu kacirmisim,
Aynen katiliyorum,

Dr gidelime "saglik icinse elbette fakat beni ikna etmek icin gerek yok seni 2.kez incitmis olmak istemiyorum sanavinaniyorum zaten" dese hadi neyse,
adam gerek yok diyip o konuyu da kapatmis, sorumluluk almaktan mi korkuyor olay ne bilemem ama bu iliskiyi ve senin duygularini hassasiyetini onrmsemedigi kesin.
Kendine yazik ediyorsun... ayrilamiyorsan dahi bi haddini bildir, onun maskesi 2.kez dussun bakalim, sonrasinda sevgi ne kelime bizim gibi tiksinmeye baslayacaksin ondan.
 
Sen alıntılayınca farkettim cevabı ama bana da kaçamak geldi :) Neden sanal hayatta bekarete inanmıyormuş gibi yapsın ki genel olarak kadınlar. Sanal kimliğe gizlenip sinsi sinsi bakire kadın sayısını azaltarak piyasa değeri yükseltmek gibi planları yoktur herhalde kimsenin :1:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D hiç güleceğım yoktu çok güzel bir yorum olmuş :):):)
 
Hastayım bu sitedeki namus abidelerine,sütten çıkma ak kaşıklara.
Ne çok seviyorsunuz insanları yargılamayı.
Sadece Allah'a mahsustur bu görev.
 
Son düzenleme:
Kimse üstüne alinmasin gocunmasin. ortaya yazıyorum. BIR KIZIN EN DEĞERLİ CEYIZI IFFETIDIR. NAMUSUDUR. IFFETLI KADIN ELI OPULESI BASA TAC YAPILASI KADINDIR. VE ONUNLA DA ANCAK NAMUSLU BIR ADAM EVLENEBILIR.

Evlenmeden namus perdesini yirtmak ne Kültürümüzde ne dinimizde var. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Kahroluyorum resmen yazilanlari okudukca. Nasil iğrenç bi dunyada yasiyosunuz nasil iğrenç bi düşünce yapiniz var. Namusu onemsiz gorenler namusdan yoksun insanlardan baskasi degildir. Pisman olmaksa hatanin en guzel tarafidir.

Hayaiyetsizce piskin piskin kendini ezdirmeyenlere gelince sizin gibi musveddeler yüzünden çöp kutularindan bebek ceninleri cikiyor. Hesabini Allah a vereceklermis. Pehh.. yaptigi gunahdan pisman olmayani ve orda burda utanmadan anlatan lari Allah affetmez. Bu kadar kolay degil hesab vermek. Hem utanmaz hem cahiller.....


Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilgin var mi bilmiyorum ama bu toplumda islam dinine inanmayan,kizlik zarinin sadece enfeksiyonlardan korumasi islevi olduguna inanan,sevdigi erkekle birlikteligi yasam tarzi olarak goren,ailesi ve cevresi de dahil boyle dusunen,hatta bekareti yobaz bir inanc olarak goren ve buna gore yasayan bircok kadin ve erkek var.onlar da cikip sana "nasil benim gibi dusunmezsin,bu ne yobazlik bu ne orumcek kafalilik bu ne cahillik" deseler sana hakaret etseler hos olur mu ? sana gore senin dediklerin dogru olabilir ama onlara gore de onlarin dedikleri dogru.peki kim hakli o zaman ? neyin dogru oldugunu yargilama hakkini sana kim verdi ? bu ne kibir ? (Dip not:kibirin mi zinanin mi daha buyuk gunah oldugunu sen benden daha iyi bilirsin )
 
Daha geçen aylarda bekar olduğunu yazmıştın demekki Bu durumu yeni yaşadın.bence iyi olmamış insan böyle özel bir durumu yalnız eşiyle yaşamalı sen tercihini yalnış yapmışsın .peki şimdi ne olucak neden bukadar rahatsın anlamadım?amacım seni yermek değil sadece bundan sonra hayatına giren erkekler bunu sorun yapacak evlensende başına kakacaktır neticede burası Türkiye .umarım hamile kalmamışsındır bide o sorun olmasın
 
ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.
bak kızım ben senin gibi bu şekil yapan kız veya erkeğe çok karşıyım ama mevlam muhafaza buyursun insan oğlunun başına ne geleceği belli olmaz .hiç düşünmedin mi bununla ola ki evlenemedin bir başkasıyla evlendin deseki zamanında ben onunla yattım dese eşine böyle bir söz olsa ne olur ne derler insana hiç yakışır mı eğer bu haltı yiyeni seviyorsan konuyu konuş ve evlen :47:
 
Yil olmus 2014 hala bekaret tartisiliyor tirttiripirttan bi zar yahu bu kadar anlam yuklenmesi komik buna bazi yorumlara koptum
 
Ayrica bu kadar siddetli tepki gosterenlerin cogunun tepkilerinin de bastirilmis cinsellik duygularina yogun superego baskisi altindaki egolarinin cozum bulamamasindan kaynakli oldugunu dusunuyorum dusunmuyorum eminim

Hadi gece gece freuda baglattiniz beni :)

:1:
 
Son düzenleme:
offf offff millet anal oral her b..ku yer olmadı bir kaç kuruş biriktirir diktirir kırmızı kusagını takar belıne gıder evlenır ayyyy aıle kızı dıye pohpohlanır
bırı cıkar bı hata ettım yaşadım napıcam bır akıl verın der tü kaka rezil namussuz dinsiz imansız.
Çok acımasız insanlar oluşumuzu geçmişiz Allah korkumuzda kalmamış bizim valla...Hayır birde hoşgörü temsili olan dünyanın böyle tanıdığı bir Peygamberin (s.a.v) ümmetiyiz.Hoşgörün demiyorum lakin eleştirirken uslubada dikkat arkadaşlar fikir elbette beyan edilir ancak bazıları nasıl yazıyor öyle...
Ne diyelim rabbim size sizin evladınıza en sevdiğinize bu durumları yaşatmasın İşallah...
Sizlerrin başına gelmesin kınadığınız eleştirdiğiniz hor gördüğünüz diliniz ona ulaşmadan göklerden silinsin...

Tebrikler 👏


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Üşenmedim her yorumu tek tek okudum, bazılarına çok takıldım. Alıntılamadan kendi hayatımdan örnekler vererek cevaplayacağım.

Evlilik öncesi cinsel ilişkiyi savunanlar iyi ailelerde yetişmemişlerdir ya da ailelerine karşı bunu savunamazlar denmiş. İyi bir ailede yetiştim. Babam üst düzey bir devlet memuruydu, annem de memurdu. Bakire olarak evlenmiş bir kadın annem. İki ablam var, onlar da evlendiklerinde bakireydi, abim de bakire bir kadınla evlendi. Çok dindar olmasalar da namazında niyazında insanlar. Böyle bir ailede büyüdüm ben. Ama doğrularımı onların da yüzüne söylemekten çekinmedim hiç bir zaman.

Birlikte olduktan sonra ayrılınca ne yapacaksın demiş birileri. 20 yaşımda 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım. İlk ilişkimdi, ben muhtemelen onun için ilk değildim. Kan gelmedi, sorun etmedik.pişmanlık da duymadım açıkçası. Çünkü isteyerek yaşadım. 4 yıl sonra ayrıldık. Aldatılmadım, namuzsuz, ahlaksız biri de değildi. Sadece anlaşamadık ve bitti. Ben ne yaparım diye düşünmedim.

Evlendiğin adama temiz gitmelisin, sana ilk dokunan evlendiğin adam olmalı demiş bazıları. Evlendim. Temiz olduğuma inanıyorum. Eşim de beni öyle görüyor. İlişkimizin ilk gününden beri böyle bir konu geçmedi aramızda. Bakire olup olmadığımı sormadı, ben de söyleme gereği duymadım. Yine evlenmeden önce birlikte olduk. Tatillere gittik, gezdik eğlendik. Ailemin de haberi oldu bunlardan, gizli saklı hiç bir şey yapmadım.Gelinliğimi de giydim bembeyaz, düğünüm de oldu. Kendimi hiç eksik, kirli hissetmedim. Kırmızı kuşak bile taktı abim, 5 dk sonra çıkardım. Gelinliğin üstüne yakıştırmıyorum görsel olarak. İlk gecemiz yine çok özeldi. Hiç bir şey eksik değildi.

Çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın denmiş. Henüz çocuğum yok. Ama olursa eminim burda namuslu geçinen, dindar geçinen bir çok insandan daha güzel yetiştireceğim onu. Kızım da olsa oğlum da fark gözetmeyeceğim, ikisine de aynı değerleri öğretmeye çalışacağım. Hayattan zevk almalarını, yaşamak istedikleri her şeyi ertelemeden yaşamalarını tembihleyeceğim. Benim çocuğum bilecek ki anne babası her zaman arkasında. Gururla bakacağım yüzüne, ben yetiştirdim bunu diye.

Sanalda böyle konuşanlar gerçek hayatta kendilerini gizliyor denmiş. Hiç öyle bir niyetim olmadı. Ben neysem oyum, burda da sokakta da. Aileme karşı da savunurum düşüncelerimi, arkadaşlarıma da, hiç tanımadığım insanlara da.

Ben de toplum değerlerine uygun yetiştirildim ama bu değerler için kendimi ezdirmedim ezdirmem de. Benim kendi değerlerim var. Kadın olarak ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ( maddiyatla alakalı değil), birey olduğumun farkındayım, erkeğin benden fazlası olduğunu, onların yapabildiği ama benim yapamayacağım şeyler olduğunu düşünmüyorum. Her iki cinsiyet için de eşitlikten yanayım.
 
Üşenmedim her yorumu tek tek okudum, bazılarına çok takıldım. Alıntılamadan kendi hayatımdan örnekler vererek cevaplayacağım.

Evlilik öncesi cinsel ilişkiyi savunanlar iyi ailelerde yetişmemişlerdir ya da ailelerine karşı bunu savunamazlar denmiş. İyi bir ailede yetiştim. Babam üst düzey bir devlet memuruydu, annem de memurdu. Bakire olarak evlenmiş bir kadın annem. İki ablam var, onlar da evlendiklerinde bakireydi, abim de bakire bir kadınla evlendi. Çok dindar olmasalar da namazında niyazında insanlar. Böyle bir ailede büyüdüm ben. Ama doğrularımı onların da yüzüne söylemekten çekinmedim hiç bir zaman.

Birlikte olduktan sonra ayrılınca ne yapacaksın demiş birileri. 20 yaşımda 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım. İlk ilişkimdi, ben muhtemelen onun için ilk değildim. Kan gelmedi, sorun etmedik.pişmanlık da duymadım açıkçası. Çünkü isteyerek yaşadım. 4 yıl sonra ayrıldık. Aldatılmadım, namuzsuz, ahlaksız biri de değildi. Sadece anlaşamadık ve bitti. Ben ne yaparım diye düşünmedim.

Evlendiğin adama temiz gitmelisin, sana ilk dokunan evlendiğin adam olmalı demiş bazıları. Evlendim. Temiz olduğuma inanıyorum. Eşim de beni öyle görüyor. İlişkimizin ilk gününden beri böyle bir konu geçmedi aramızda. Bakire olup olmadığımı sormadı, ben de söyleme gereği duymadım. Yine evlenmeden önce birlikte olduk. Tatillere gittik, gezdik eğlendik. Ailemin de haberi oldu bunlardan, gizli saklı hiç bir şey yapmadım.Gelinliğimi de giydim bembeyaz, düğünüm de oldu. Kendimi hiç eksik, kirli hissetmedim. Kırmızı kuşak bile taktı abim, 5 dk sonra çıkardım. Gelinliğin üstüne yakıştırmıyorum görsel olarak. İlk gecemiz yine çok özeldi. Hiç bir şey eksik değildi.

Çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın denmiş. Henüz çocuğum yok. Ama olursa eminim burda namuslu geçinen, dindar geçinen bir çok insandan daha güzel yetiştireceğim onu. Kızım da olsa oğlum da fark gözetmeyeceğim, ikisine de aynı değerleri öğretmeye çalışacağım. Hayattan zevk almalarını, yaşamak istedikleri her şeyi ertelemeden yaşamalarını tembihleyeceğim. Benim çocuğum bilecek ki anne babası her zaman arkasında. Gururla bakacağım yüzüne, ben yetiştirdim bunu diye.

Sanalda böyle konuşanlar gerçek hayatta kendilerini gizliyor denmiş. Hiç öyle bir niyetim olmadı. Ben neysem oyum, burda da sokakta da. Aileme karşı da savunurum düşüncelerimi, arkadaşlarıma da, hiç tanımadığım insanlara da.

Ben de toplum değerlerine uygun yetiştirildim ama bu değerler için kendimi ezdirmedim ezdirmem de. Benim kendi değerlerim var. Kadın olarak ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ( maddiyatla alakalı değil), birey olduğumun farkındayım, erkeğin benden fazlası olduğunu, onların yapabildiği ama benim yapamayacağım şeyler olduğunu düşünmüyorum. Her iki cinsiyet için de eşitlikten yanayım.

20 yaşında ki ilişkinizden dolayı hata yapmadığınızı pişman olmadığınızı düşünüyorsunuz.Bu bir zina aslında..Dini olarak büyük bir hatadır önce bunuda kabullenin ona görede gereğini yapın bence .Tövbe etmekle başlayın çok rahat olduğunuzu gördüm.Yorumunuz o kadar rahat ki anlatamam.Bir çok genç kıza ışık olabilrisiniz örnek alabilirler sizi..İşte bu ablada yapmış ama bak şu an pişman değil hatta mutluluğu yakalamış diyebilir.

Ama bunun hata olduğunu bilmek gerekir.Her anlamda bu bir hatadır.Allah bu işi nikahlanmadan yaşayamacağına dair emri vardır.Önce bunları bilelim sonra hata olup olmadığına karar verip konuşalım.

İsteyerek yaptıklarımız sonrasında istememeyerek çektiğimiz acılara dönüyor bunu unutmayalım.Çoğu erkek bu görüntüleri kaydederler ve tehdit karı olarak yayınlacaklarını söyleyip tekrar ilişki isteyebilirler o yüzden genç kızlara değişik bakış açısı kazandırmayın burdan.

Ben daha bir ilişki yaşamadım kendimi evleneceğim adama saklamak istiyorum işte o zaman bunun tadını en iyi şekilde alırım.Bence en doğrusuda budur.
 
kadınlar kulubü neden var. burası dertleşmek için kadınların girdiği yer değil mi? kadınlar burdan herşeyini paylaşmıyor mu? bazılarınız sadece yorum olsun diye yazmayın lütfen.

Sirf yorum olsun diye yaziyorum tabi yoksa sanat sanat icinmidir , sanat halk icinmidir tartisacaktikta ben mi kacirdim .
 
20 yaşında ki ilişkinizden dolayı hata yapmadığınızı pişman olmadığınızı düşünüyorsunuz.Bu bir zina aslında..Dini olarak büyük bir hatadır önce bunuda kabullenin ona görede gereğini yapın bence .Tövbe etmekle başlayın çok rahat olduğunuzu gördüm.Yorumunuz o kadar rahat ki anlatamam.Bir çok genç kıza ışık olabilrisiniz örnek alabilirler sizi..İşte bu ablada yapmış ama bak şu an pişman değil hatta mutluluğu yakalamış diyebilir.

Ama bunun hata olduğunu bilmek gerekir.Her anlamda bu bir hatadır.Allah bu işi nikahlanmadan yaşayamacağına dair emri vardır.Önce bunları bilelim sonra hata olup olmadığına karar verip konuşalım.

İsteyerek yaptıklarımız sonrasında istememeyerek çektiğimiz acılara dönüyor bunu unutmayalım.Çoğu erkek bu görüntüleri kaydederler ve tehdit karı olarak yayınlacaklarını söyleyip tekrar ilişki isteyebilirler o yüzden genç kızlara değişik bakış açısı kazandırmayın burdan.

Ben daha bir ilişki yaşamadım kendimi evleneceğim adama saklamak istiyorum işte o zaman bunun tadını en iyi şekilde alırım.Bence en doğrusuda budur.


Bir çok genç kıza örnek olayım diye yazdım zaten bunu. Kendilerini zayıf görmesinler, güçlü olsunlar diye. Hata olduğunu düşünmüyorum. 29 yaşındayım şu an 20 yaşındayken de hata değildi, şimdi de değil benim gözümde. Tövbe etmemi gerektirecek bir durum da yok bana göre, benim inanışıma göre. Dediğiniz gibi sizce en doğrusu odur bence budur. Bana şu şöyledir bu böyledir deme lüksünüz yok. Herkesin haddini bilmesi lazım.
 
Back