- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
Bazi yorumlar cok acimasiz gercekten herkesin dogrusu kendine bize yargilamak dusmez karsit goruslude olsak bu kadar agir yorum yapilmamali bende evlilik oncesi cinsellige karsiyim bana gore dogru degil cunku ozel bisey o ve evlendigim sevdigim insanla yasamak isterim ama sizi kesinlikle kinamiyorum ne yasadiginizi bilemem o anki durumu bilemem bir genc kiz olarak cok uzuldum sizin durumunuza erkek arkadasinizin tavrina erkeklerin cogu boyle maalesef sizi uzmek istemem ama size inanmayan birinin bundan sonra da sizinle ciddi dusunecegini sanmiyorum ben bundan sonra arada birliktelik isteyecektir bence buna izin vermeyin sonunda uzulen siz olursunuz atlatmasi daha zor olur tabi siz daha iyi tanirsiniz belki o an o da sok oldu ve oyle bir sey soyledi size sonra pisman olmus olabilir mi ama konuyu kapatiyor konusmuyor diyorsunuz o yuzden iyi dusunemiyorm maalesef yoksa ne kadar kirildiginizi anlayip sizinle konusurdu. Cinsel birliktelik yasadiniz diye ona mecbur degilsiniz size inanmayan biriyle bir omur geciremezsiniz yani ben geciremem ama soyle de bir durum var turkler olarak bu konularda cok katiyiz ilerde baskasini seversiniz bu konuda cok kati olur ve bu durumu kabul etmeyebilir gercekten cok zor bir durum allah yardimciniz olsun umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ama size tavsiyem guven yoksa kendinizi mecbur hissedip devam etmeyin.