ve ben artık kadınım !

burda da görüldüğü çoğu kişi kendi düşüncesinin tek doğru olduğunu düşünüyor, üstüne kendisi gibi düşünmeyenleri yargılıyor, suçluyor... herkesin ahlak anlayışı farklıdır. hatta herkesin dini inancı da farklıdır (her ne kadar ülkemizin çoğu müslüman dense de). bunlar hiç göz önüne alınmıyor da zina, günah, ayıp, iğrenç, ahlaksız suçlamaları alıyor başını gidiyor. çünkü bu suçlamaları yapanlar, ahkam kesenler 4x4lük insanlar, mükemmel iyiler ve de tamamen günahsızlar...

yani uzun lafın kısası, bu sitede evlilik öncesi ilişki konusu açılmaya görsün... hep böyle oluyor.

insanlar başkalarını yargılamamayı öğrenmeli artık.

şimdi ben bunları yazdım diye kimse de gelip ben şöyle namazımda niyazımdayım, şöyle ahlaklıyım, böyle elime erkek eli değmedi diye kendini ispatlamaya çalışmasın lütfen. çünkü burası yarışma yeri de değil. (bu tür şeyler önceki konularda çok oldu ondan diyorum bunu)

Son düzenleme:
Bir çok genç kıza örnek olayım diye yazdım zaten bunu. Kendilerini zayıf görmesinler, güçlü olsunlar diye. Hata olduğunu düşünmüyorum. 29 yaşındayım şu an 20 yaşındayken de hata değildi, şimdi de değil benim gözümde. Tövbe etmemi gerektirecek bir durum da yok bana göre, benim inanışıma göre. Dediğiniz gibi sizce en doğrusu odur bence budur. Bana şu şöyledir bu böyledir deme lüksünüz yok. Herkesin haddini bilmesi lazım.

Şimdi buraya birçok şey yazarımda evliliğinizden olursunuz diye korkuyorum.O yüzden yazacaklarım ağır gelecek ve onları yazmaktan vazgeçiyorum şu an.Örnek olmak istiyorsak öncelikle hataların neler olduğunu onlara göstermek gerek.

Aşık bir birey gerçekleri göremez cinsel çekim duyacaktır ve bu cinsel çekimlerden dolayı Bir sınava girecek kendisi kazanır yada kaybeder işte Allahın sınavıda bu şekilde başlar..Hata yaparsın yada yapmazsın.Ayetler var gençliğinizi bana verin bende size gelecekte güzellikler katayım diye..İşte buda bu durumu açıklar nitelikle.Sınavı geçenler ne mutlular benim gözümden..

Eğer bu cinsel ilişki durumunu yaşayanlar varsa bir hata yaptıklarını kabullenerek bir daha yapmamaya hemen Tövbe edip kendisini nasıl affedeceği yönünde araştırmalar yapmalı..

Eğer o ilişkiyi yaşadıysan sen zaten güçlü birisindir kendine güvenin fazlasıyla vardır sonrasında zaten güçlü kalacaksındır.Sizin inanışınız islamiyet olmayabilir ama bu forumdakilerin çoğunun islamiyet olduğunu düşünürsek ne kadar günah ve büyük bir hata olduğunu onlarda zaten bileceklerdir...

Bakınız avrupa ülkelerine yoldan çevirip seks tekliflerine bile evet diyen kızlar var onlara görede hata değil ihtiyaç zaten..

Eğer bir kız cinsel çekim duyuyorsa kendine hakim olmayı bilmeli..Aşık olduğunu ve bu yüzden bu şekilde bir duygu yaşadığını ve bir süre sonra yok olacağını iyice kestirmelii..Ona göre hareket etmeli.Erkeklerin istediklerini vermek onları aslında bir adım kendimizden uzaklaştırmaktır.

Bunlarıda size yazmıyorum eğer okuyan genç kızlar varsa onlarda okusunlar biraz gözlerini açsınlar.Seksin bir zamanı vardır.Beklesinler hata yapmasınlar...

bu yorumları okurken tuhaf oldum evlilik en önemli anım olacaktı benim. ne hayallerim vardı evlendiğim kişiye özel olacaktım sadece. kahretsin ama sevmiyorum ondan nefret ediyorum diyemiyorum. Hayallerimi aldı elimden ama bilmiyorum bugün canım daha çok acıyor. kendimi işime veremiyorum kafamda hep o gün var hep o var:(

Afedersin acik olucam artik ama o gecenin de evlendigin kisiye ozel oldugunu sanmanin da bi b.k degeri yok arkadasim. Al ben ozel oldum noldu kabus gibi bi evlilik yasadim bosaniyorum simdi. Zaten ilkinden yine bi halt anlamayacaksin evli de olsan. Vah da vah ben temiz gitmistim halbu ki neye yaradi bu? Neyi cozdu? Nerde benim mikemmel evliligim

Bilsem evlenmez hayatimi yasardim (hayatini yasamak esit degildir cinsellik - atlayacak yobazlara oncul cevap)

Simdi ben bidaha evlensem kirli mi gidicem yoo aksine umarim bundan daha iyi olur hatta eminim de cok guzel olur bekaretin zarin bi nanesi olmadigini gordum diger bazi bosanan kadinlar da gordu degil onemli degilllll

Afedersin acik olucam artik ama o gecenin de evlendigin kisiye ozel oldugunu sanmanin da bi b.k degeri yok arkadasim. Al ben ozel oldum noldu kabus gibi bi evlilik yasadim bosaniyorum simdi. Zaten ilkinden yine bi halt anlamayacaksin evli de olsan. Vah da vah ben temiz gitmistim halbu ki neye yaradi bu? Neyi cozdu? Nerde benim mikemmel evliligim

Bilsem evlenmez hayatimi yasardim (hayatini yasamak esit degildir cinsellik - atlayacak yobazlara oncul cevap)

Simdi ben bidaha evlensem kirli mi gidicem yoo aksine umarim bundan daha iyi olur hatta eminim de cok guzel olur bekaretin zarin bi nanesi olmadigini gordum diger bazi bosanan kadinlar da gordu degil onemli degilllll

Sizin dininiz islamiyet değilmi ki zate ?

Neye yaradığını islam din ilişkisine bakarak anlayabilirsiniz.Siz sınavı geçip sadece nikah sonrasında bu işleri yaşadınız ve şu anda bundan dolayı mutluluk duymanız gerekiyor...Evlilikte yaşanılan ilişki en temizidir..Yarayan şeyler çook biraz düşünün bence.

ben ne yaptım bu kadar mı aciz bu kadar mı basittim. insan neden nefsine hakim olamıyor neden duygularını bastıramıyor. herşey sevgiliden mi ibaret ya da ben artık buna mecbur muyum? hayır hayır hayır bunu asla kabul edemem ben erkek arkadasıma mecbur değilim. ben kimseye mecbur değilim. yaptım bi hata isteyerek hem de ne garip önceden olsa bu durumda kendimi gidip bi yerden atacağımı düşünürdüm. ama şimdi bırakın ölmeyi pişmanlık bile duyamıyorum. ama düşünüyorum çok düşünüyorum bundan sonra ne yapacağımı. işin en kötü tarafı da ilk kez böyle bişey başıma gelmişken bende hiç bi şekilde kan gelmedi. sevgilimin aklında şüphe kaldı umrumda mı? hayır diil ne olursa olsun bana inanmalı bana inanmıyorsa zaten hayatımda yeri yok demek dimi? şimdi ara ara kanamam var bu ne hikmet onu anlamıyorum. evet canım çok sıkkın kendimi tuhaf hisediyorum, garip bi duygu karmakarışığım. ve ben artık kadınım.

Hayır sen basit değilsin.Sen aslında çok güçlü bir insansın.Aşıksın sen,aşık olduğun için bir çekime kapıldın ona güvendin ve seni mutlu etmesini istedin o an ve kendini bıraktın..Ve hayat boyunca edindiğin bir tecrübe oldu..Bu tecrübeyi her yerde konuşturabilirsin..Aslında buda senin kaderinmiş biliyormusun..

Kaderinde kadınlığı o adamla yaşayacağın da varmış.Ve yaşadında o an dünyanın en mutlusu oldun onla.Bundan sonra ne yapıcağını çok iyi biliyorsun aslında sen..Bir daha aynı hatayı tekrarlamıyıp yoluna güçlenmiş bir şekilde devam edeceksin.

Ben bir hata yaptım ve bu hataya rağmen kendimi seviyorum diyeceksin.Çünkü sen çok değerlisin.Kızlığının gitmiş olması değerini düşürmücektir.Ama kafanda kuracağın kuruntular takıntılar seni sıkacaktır.İşte burdada yazdığım yazıyı söyliceksin içinden.

Neye yaradığını islam din ilişkisine bakarak anlayabilirsiniz.Siz sınavı geçip sadece nikah sonrasında bu işleri yaşadınız ve şu anda bundan dolayı mutluluk duymanız gerekiyor...Evlilikte yaşanılan ilişki en temizidir..Yarayan şeyler çook biraz düşünün bence.

Islama inanan birisi degilim

Merhabalar. Sizin için çok üzüldüm, artık bakire olmadığınız için değil sevdiğiniz adamın size değer vermediğini hissettiğim için.

Öncelikle buraya yorum yapan hemen herkesten çok çok küçüğüm. Yaşım yakın bir zamanda daha yeni 19 olacak. Bakireyim. Yazdıklarım da benim düşüncelerim, arkadaşlarımın, ailemin, etrafımdakilerin düşüncelerinin bana yansımış hali. Benim kabul ettiğim hali.

Kendinizi kötü hissetmeniz için tek bir neden göremiyorum. Ne yazık ki günümüz şartlarında bakire olmayan bayanlara hiç düşünmeden günahkarsın, cehennemde yanacaksın, Allah'a dua et seni affetmesi için, bunu nasıl yaparsın, adam işini görmüş gitmiş vs. şeklinde yaftayı yapıştırmak gerçekten kolay geliyor insanlara. Toplum bakire olmayan kadınları dışlıyor. Hangi toplum önce bunu kurcalamak lazım.

Evli kadınların/kızların(yaş olarak yapılan bir ayrım kadın-kız. Bekaret olarak değil!) üçte birinin çocuk gelin (yaş aralığı 12-17) olduğu bir toplum mu?

O üçte birdeki cocuk gelinlerin %97 sinin imam nikahıyla evlendirildiği bir toplum mu?

Ve bu imamların devletin imamı olduğu bir toplum mu?

Çocuk gelinlerin yaklaşık %40 ının küçücük bedenleriyle doğum yapmaya çalışırken öldüğü bir toplum mu?

Geriye kalan üçte ikideki kadınların %85 inin aldatıldığı bir toplum mu?

Devletin siyasilerinin "kadın tecavüze uğruyorsa çocuk niye ölsün, anası ölsün" dedikleri bir toplum mu?

O et parçası için binlerce genç kızın hayallerinin söndürüldüğü bir toplum mu?

Ve bu toplumun geneli Müslüman(!).

Kendi evlatlarına tecavüz eden 'baba'ları da unutmamak lazım !!!!

Genel olarak yorumlara bakınca, sevgiliyle el ele tutuşmakta bir şey yok. Ama sevişince günahkarsın öyle mi? Evli olmadığın biriyle el ele tutuşmak da günah değil mi? Zamanında sevgilisiyle el ele sarmaş dolaş olan ama bekaretini koruyan bayanlar şimdi namus bekçisi mi olmuş oluyor? Madem dine göre bu yasak bu günah, el ele tutuşmakta sakınca yok mu, onu da yapmamak gerek o zaman. Yarım yamalak uygulamalarla dini bütün biri olunmuyor maalesef.

Bana göre cinsel ilişki ilişkide bir boyuttur. Ilk el ele tutuşma gibi, birlikte izlenen ilk film gibi, aileyle tanışma gibi bir boyuttur. Ve bu bahsettiğim her şey gibi, senin güvenini kazanmış insan ile yaşanmalıdır. Erkeklerin bu işi yapması için kurulmuş yerler varken kadınlar için neden tabu? Bu yanlış değil mi? Bakire evlenmiş ve bunu savunan bayanların kaçının eşi bakir evlendi? Ve bu bayanlar nasıl eşlerinin daha önce bir kadına dokunmuş oluşunu kabullenebiliyor kendileri yıllarca bu özel şeyi eşlerine saklamışken ?

Konu sahibine;
Ne yaşarsanız yaşayın ister yanlış ister doğru, sadece bunları yaşadığınız kişi kendinizle girdiğiniz çatışmalara değsin. Size değer versin. Ilk ya da değil, bir kadının kendini sevdiği adama teslim etmesi zaten özeldir. İlk olup olmaması neyi değiştirir ki? Bunun farkında olan insanı sevin.

Son olarak; burdaki ablalarım kesinlikle benden daha tecrübelidir sizlere saygım ve sevgim sonsuz. Sadece bakire olmayan hemcinslerimize yaptığımız bu tavırdan vazgeçmeliyiz. Biz kendi cinsimize saygı duymazsak erkekler nasıl sevsin saysın ki?

Sevgilerle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zeka baska bir sey:46:

Kimse üstüne alinmasin gocunmasin. ortaya yazıyorum. BIR KIZIN EN DEĞERLİ CEYIZI IFFETIDIR. NAMUSUDUR. IFFETLI KADIN ELI OPULESI BASA TAC YAPILASI KADINDIR. VE ONUNLA DA ANCAK NAMUSLU BIR ADAM EVLENEBILIR.

Evlenmeden namus perdesini yirtmak ne Kültürümüzde ne dinimizde var. Bu hem kadin hem erkek icin gecerli. Kahroluyorum resmen yazilanlari okudukca. Nasil iğrenç bi dunyada yasiyosunuz nasil iğrenç bi düşünce yapiniz var. Namusu onemsiz gorenler namusdan yoksun insanlardan baskasi degildir. Pisman olmaksa hatanin en guzel tarafidir.

Hayaiyetsizce piskin piskin kendini ezdirmeyenlere gelince sizin gibi musveddeler yüzünden çöp kutularindan bebek ceninleri cikiyor. Hesabini Allah a vereceklermis. Pehh.. yaptigi gunahdan pisman olmayani ve orda burda utanmadan anlatan lari Allah affetmez. Bu kadar kolay degil hesab vermek.
Hem utanmaz hem cahiller.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kisi kendinden bilir isi:ssz:

sizin tek hatanız herkesi sizin inancınızda olduğunu düşünmeniz. ama herkes siz değil bunu anlamamanızda sorun var işte.
değerler ve hayata bakış herkesin aynı değil. önemli olan herkesin görüşüne saygı göstermek. siz bunu savunabiliirsiniz tamam. bende tersini savunurum. ama bir tek bildiğim var. bu konuda sen yanlışsın ben doğruyum olmaz. çünkü herkes kendi inancına, değerlerine göre hayatı seçer.ve bu onun doğrusudur.

Son düzenleme:
Açıkçası kim ne etmiş,kim kiminle sevişmiş beni ilgilendirmez. Herkesin aklı var, beyni var, düşünme yetisi var.

Bana göre yanlış bir kızım var böyle bir şey yaşamasını da istemem.

Bu mahrem bir konu aslında beni ilgilendirmedigi için de arkadasımda anlatsa birşey deme lüksüm yok..Neden yaptın,neden ettin diye..Sadece sana göre dogru mu yaptım derse,hayır yapmadın derim geçerim.

Dini boyutunu tartışmayacagım bile çünkü zaten herkes neyin ne oldugunu biliyor :)

Hesabını da ALLAH'a dedikleri gibi kendileri verecek herkes bıraksın şimdi birbirini bu hususta yargılamayı

Üşenmedim her yorumu tek tek okudum, bazılarına çok takıldım. Alıntılamadan kendi hayatımdan örnekler vererek cevaplayacağım.

Evlilik öncesi cinsel ilişkiyi savunanlar iyi ailelerde yetişmemişlerdir ya da ailelerine karşı bunu savunamazlar denmiş. İyi bir ailede yetiştim. Babam üst düzey bir devlet memuruydu, annem de memurdu. Bakire olarak evlenmiş bir kadın annem. İki ablam var, onlar da evlendiklerinde bakireydi, abim de bakire bir kadınla evlendi. Çok dindar olmasalar da namazında niyazında insanlar. Böyle bir ailede büyüdüm ben. Ama doğrularımı onların da yüzüne söylemekten çekinmedim hiç bir zaman.

Birlikte olduktan sonra ayrılınca ne yapacaksın demiş birileri. 20 yaşımda 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım. İlk ilişkimdi, ben muhtemelen onun için ilk değildim. Kan gelmedi, sorun etmedik.pişmanlık da duymadım açıkçası. Çünkü isteyerek yaşadım. 4 yıl sonra ayrıldık. Aldatılmadım, namuzsuz, ahlaksız biri de değildi. Sadece anlaşamadık ve bitti. Ben ne yaparım diye düşünmedim.

Evlendiğin adama temiz gitmelisin, sana ilk dokunan evlendiğin adam olmalı demiş bazıları. Evlendim. Temiz olduğuma inanıyorum. Eşim de beni öyle görüyor. İlişkimizin ilk gününden beri böyle bir konu geçmedi aramızda. Bakire olup olmadığımı sormadı, ben de söyleme gereği duymadım. Yine evlenmeden önce birlikte olduk. Tatillere gittik, gezdik eğlendik. Ailemin de haberi oldu bunlardan, gizli saklı hiç bir şey yapmadım.Gelinliğimi de giydim bembeyaz, düğünüm de oldu. Kendimi hiç eksik, kirli hissetmedim. Kırmızı kuşak bile taktı abim, 5 dk sonra çıkardım. Gelinliğin üstüne yakıştırmıyorum görsel olarak. İlk gecemiz yine çok özeldi. Hiç bir şey eksik değildi.

Çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın denmiş. Henüz çocuğum yok. Ama olursa eminim burda namuslu geçinen, dindar geçinen bir çok insandan daha güzel yetiştireceğim onu. Kızım da olsa oğlum da fark gözetmeyeceğim, ikisine de aynı değerleri öğretmeye çalışacağım. Hayattan zevk almalarını, yaşamak istedikleri her şeyi ertelemeden yaşamalarını tembihleyeceğim. Benim çocuğum bilecek ki anne babası her zaman arkasında. Gururla bakacağım yüzüne, ben yetiştirdim bunu diye.

Sanalda böyle konuşanlar gerçek hayatta kendilerini gizliyor denmiş. Hiç öyle bir niyetim olmadı. Ben neysem oyum, burda da sokakta da. Aileme karşı da savunurum düşüncelerimi, arkadaşlarıma da, hiç tanımadığım insanlara da.

Ben de toplum değerlerine uygun yetiştirildim ama bu değerler için kendimi ezdirmedim ezdirmem de. Benim kendi değerlerim var. Kadın olarak ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ( maddiyatla alakalı değil), birey olduğumun farkındayım, erkeğin benden fazlası olduğunu, onların yapabildiği ama benim yapamayacağım şeyler olduğunu düşünmüyorum. Her iki cinsiyet için de eşitlikten yanayım.

tamamen katiliyorum.

Canım üzgünüm ama kapatmış.gibi davranır sadece zira sorun etmeseydi tartışma vs olmazdı. Şimdi yine alacağına bakar belli bir zaman sonra kaldıramıyorum der gider bu ihtimalde var. Bana kalsa yüzüne bakma o insanın ama sende kendini mecbur hissediyormuş gibi bir haldesin sevgiyi geçtim ayrıca ben bile acaba kandırmaya mı çalıştı beceremedin diye düşünmekteyim.

Sen adımlarına dikkat et ve asla ezdirme kendini

geçir geçir. bu adam sana zerre kadar değer vermiyor. yazlık resimlerine verdiği iğrenç tepkiden belli.

Hala inandırmaya mı çalışıyorsun?

Olanla ölmüşe çare yok demişler :/
Olmuş bikere yapacak bişey yok geçmiş olsun
dünyayı başına yıkacak bi durumda değil
Ama o anda hemen kanama olması gerekmez sonra olmuş yani kızlık zarın yok artık üzgünüm
Benimde ilk gecemde aynı şey oldu ilk an olmadı kanama sonra bikaç gün ara ara oldu
jinekolog a gittim öyle söyledi :(

canımmm niytim asla seni üzmek değil. Ancak belliki çok çakal onun dr konusunu kapatması kırmamak incitmemekten ziyade sorumluluk almaktan kaçmak gibi geldi bana.O dr gittiğinizde dr herşeyi söyleyecek olmuş olmamış esnek sadece zedelenmiş vs hatta belirli bir zamana kadar cinsel ilişki zamanını bile söyleyebiliyorlar diye okudum.Sen zaten onun deneyimli biri olduğunu yazmıştın önceki yazında öküz değilya anlıyor muhtemelen bazı şeylerden buna rağmen önce eleştiri sorgulama sonra ispata karşı durma maalesefki bir müddet daha cinsel amaçlı bu ilişkiyi yürütme isteğinden.dr giderseniz sorumluluk alacak sonuçta senin tek başına gerçekleştirdiğin bir eylem değil onun inncını bilmem ama resmen kendindende kaçıosa vebale girdiği kesinleşecek yani rahatsız kaçma derdinde.Sana tavsiyem buradaki bir arkadaşında dediği gibi konuyu evliliğe getirmen zaten o yoldaydınız o zamanki tavrına görede karar vermen.Bilmeden tanımadan bizler ne kadar kızsakta bırak sakın o sana değer vermiyor desekte o kişiyi tanıyan ilişki yaşayan sensin.

Bazi yorumlar cok acimasiz gercekten herkesin dogrusu kendine bize yargilamak dusmez karsit goruslude olsak bu kadar agir yorum yapilmamali bende evlilik oncesi cinsellige karsiyim bana gore dogru degil cunku ozel bisey o ve evlendigim sevdigim insanla yasamak isterim ama sizi kesinlikle kinamiyorum ne yasadiginizi bilemem o anki durumu bilemem bir genc kiz olarak cok uzuldum sizin durumunuza erkek arkadasinizin tavrina erkeklerin cogu boyle maalesef sizi uzmek istemem ama size inanmayan birinin bundan sonra da sizinle ciddi dusunecegini sanmiyorum ben bundan sonra arada birliktelik isteyecektir bence buna izin vermeyin sonunda uzulen siz olursunuz atlatmasi daha zor olur tabi siz daha iyi tanirsiniz belki o an o da sok oldu ve oyle bir sey soyledi size sonra pisman olmus olabilir mi ama konuyu kapatiyor konusmuyor diyorsunuz o yuzden iyi dusunemiyorm maalesef yoksa ne kadar kirildiginizi anlayip sizinle konusurdu. Cinsel birliktelik yasadiniz diye ona mecbur degilsiniz size inanmayan biriyle bir omur geciremezsiniz yani ben geciremem ama soyle de bir durum var turkler olarak bu konularda cok katiyiz ilerde baskasini seversiniz bu konuda cok kati olur ve bu durumu kabul etmeyebilir gercekten cok zor bir durum allah yardimciniz olsun umarim en kisa zamanda atlatirsiniz ama size tavsiyem guven yoksa kendinizi mecbur hissedip devam etmeyin.

Yanitini ancak okuyabildim.
Bence bu adamla hic gorusmemen gerekiyor da... en azindan senden ozur dilemdikce devam etme.

Yani onun gozunde sen daha once yasamissin da, o da hadi neyse simdilik gun geciriyorum daha iyisini bulana kadar yalniz kalmayayim kafasini yasiyor.
Daha ne kadar acik yazabilirim bilmiyorum.

Herkesin kalbine soz geciremedigi zamanlar olur fakat mantiken tum artilari bi hamlede eksiye donusuyor diye yazan sendin... sevgi kalpte falan diyoruz ana yok oyle birsey, hersey beyinde! Ve mantigina guvenip aklini o yonde kullan lutfen.

Konuyu actiginda gecistirip kapatan degil ya acma o konuyu bi hata yaptim yanlis bir tepki gosterdim utaniyorum derse bir ihtimal gorusulur.
Bu cumleler haricinde bu kisinin de iliskinin de oluru yok, sen de biliyorsun,
buna ragmen geleceksizligi ve kendine eziyet etmeyi seciyorsan diyecek birsey kalmiyor geriye.

Fetvalar arasinda doktor konusunu kacirmisim,
Aynen katiliyorum,

Dr gidelime "saglik icinse elbette fakat beni ikna etmek icin gerek yok seni 2.kez incitmis olmak istemiyorum sanavinaniyorum zaten" dese hadi neyse,
adam gerek yok diyip o konuyu da kapatmis, sorumluluk almaktan mi korkuyor olay ne bilemem ama bu iliskiyi ve senin duygularini hassasiyetini onrmsemedigi kesin.
Kendine yazik ediyorsun... ayrilamiyorsan dahi bi haddini bildir, onun maskesi 2.kez dussun bakalim, sonrasinda sevgi ne kelime bizim gibi tiksinmeye baslayacaksin ondan.

Hastayım bu sitedeki namus abidelerine,sütten çıkma ak kaşıklara.
Ne çok seviyorsunuz insanları yargılamayı.
Sadece Allah'a mahsustur bu görev.

Bilgin var mi bilmiyorum ama bu toplumda islam dinine inanmayan,kizlik zarinin sadece enfeksiyonlardan korumasi islevi olduguna inanan,sevdigi erkekle birlikteligi yasam tarzi olarak goren,ailesi ve cevresi de dahil boyle dusunen,hatta bekareti yobaz bir inanc olarak goren ve buna gore yasayan bircok kadin ve erkek var.onlar da cikip sana "nasil benim gibi dusunmezsin,bu ne yobazlik bu ne orumcek kafalilik bu ne cahillik" deseler sana hakaret etseler hos olur mu ? sana gore senin dediklerin dogru olabilir ama onlara gore de onlarin dedikleri dogru.peki kim hakli o zaman ? neyin dogru oldugunu yargilama hakkini sana kim verdi ? bu ne kibir ? (Dip not:kibirin mi zinanin mi daha buyuk gunah oldugunu sen benden daha iyi bilirsin )

Daha geçen aylarda bekar olduğunu yazmıştın demekki Bu durumu yeni yaşadın.bence iyi olmamış insan böyle özel bir durumu yalnız eşiyle yaşamalı sen tercihini yalnış yapmışsın .peki şimdi ne olucak neden bukadar rahatsın anlamadım?amacım seni yermek değil sadece bundan sonra hayatına giren erkekler bunu sorun yapacak evlensende başına kakacaktır neticede burası Türkiye .umarım hamile kalmamışsındır bide o sorun olmasın

bak kızım ben senin gibi bu şekil yapan kız veya erkeğe çok karşıyım ama mevlam muhafaza buyursun insan oğlunun başına ne geleceği belli olmaz .hiç düşünmedin mi bununla ola ki evlenemedin bir başkasıyla evlendin deseki zamanında ben onunla yattım dese eşine böyle bir söz olsa ne olur ne derler insana hiç yakışır mı eğer bu haltı yiyeni seviyorsan konuyu konuş ve evlen :47:

Ayrica bu kadar siddetli tepki gosterenlerin cogunun tepkilerinin de bastirilmis cinsellik duygularina yogun superego baskisi altindaki egolarinin cozum bulamamasindan kaynakli oldugunu dusunuyorum dusunmuyorum eminim

Hadi gece gece freuda baglattiniz beni :)

:1:

Aslında cinsellik diye birşey olmamalıydı.O zaman eminim herkes daha mutlu olacaktı.Yok kızlık şeyiymiş bilmem neymiş falan filan..

Üşenmedim her yorumu tek tek okudum, bazılarına çok takıldım. Alıntılamadan kendi hayatımdan örnekler vererek cevaplayacağım.

Evlilik öncesi cinsel ilişkiyi savunanlar iyi ailelerde yetişmemişlerdir ya da ailelerine karşı bunu savunamazlar denmiş. İyi bir ailede yetiştim. Babam üst düzey bir devlet memuruydu, annem de memurdu. Bakire olarak evlenmiş bir kadın annem. İki ablam var, onlar da evlendiklerinde bakireydi, abim de bakire bir kadınla evlendi. Çok dindar olmasalar da namazında niyazında insanlar. Böyle bir ailede büyüdüm ben. Ama doğrularımı onların da yüzüne söylemekten çekinmedim hiç bir zaman.

Birlikte olduktan sonra ayrılınca ne yapacaksın demiş birileri. 20 yaşımda 2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla cinsel ilişki yaşadım. İlk ilişkimdi, ben muhtemelen onun için ilk değildim. Kan gelmedi, sorun etmedik.pişmanlık da duymadım açıkçası. Çünkü isteyerek yaşadım. 4 yıl sonra ayrıldık. Aldatılmadım, namuzsuz, ahlaksız biri de değildi. Sadece anlaşamadık ve bitti. Ben ne yaparım diye düşünmedim.

Evlendiğin adama temiz gitmelisin, sana ilk dokunan evlendiğin adam olmalı demiş bazıları. Evlendim. Temiz olduğuma inanıyorum. Eşim de beni öyle görüyor. İlişkimizin ilk gününden beri böyle bir konu geçmedi aramızda. Bakire olup olmadığımı sormadı, ben de söyleme gereği duymadım. Yine evlenmeden önce birlikte olduk. Tatillere gittik, gezdik eğlendik. Ailemin de haberi oldu bunlardan, gizli saklı hiç bir şey yapmadım.Gelinliğimi de giydim bembeyaz, düğünüm de oldu. Kendimi hiç eksik, kirli hissetmedim. Kırmızı kuşak bile taktı abim, 5 dk sonra çıkardım. Gelinliğin üstüne yakıştırmıyorum görsel olarak. İlk gecemiz yine çok özeldi. Hiç bir şey eksik değildi.

Çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın denmiş. Henüz çocuğum yok. Ama olursa eminim burda namuslu geçinen, dindar geçinen bir çok insandan daha güzel yetiştireceğim onu. Kızım da olsa oğlum da fark gözetmeyeceğim, ikisine de aynı değerleri öğretmeye çalışacağım. Hayattan zevk almalarını, yaşamak istedikleri her şeyi ertelemeden yaşamalarını tembihleyeceğim. Benim çocuğum bilecek ki anne babası her zaman arkasında. Gururla bakacağım yüzüne, ben yetiştirdim bunu diye.

Sanalda böyle konuşanlar gerçek hayatta kendilerini gizliyor denmiş. Hiç öyle bir niyetim olmadı. Ben neysem oyum, burda da sokakta da. Aileme karşı da savunurum düşüncelerimi, arkadaşlarıma da, hiç tanımadığım insanlara da.

Ben de toplum değerlerine uygun yetiştirildim ama bu değerler için kendimi ezdirmedim ezdirmem de. Benim kendi değerlerim var. Kadın olarak ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ( maddiyatla alakalı değil), birey olduğumun farkındayım, erkeğin benden fazlası olduğunu, onların yapabildiği ama benim yapamayacağım şeyler olduğunu düşünmüyorum. Her iki cinsiyet için de eşitlikten yanayım.

20 yaşında ki ilişkinizden dolayı hata yapmadığınızı pişman olmadığınızı düşünüyorsunuz.Bu bir zina aslında..Dini olarak büyük bir hatadır önce bunuda kabullenin ona görede gereğini yapın bence .Tövbe etmekle başlayın çok rahat olduğunuzu gördüm.Yorumunuz o kadar rahat ki anlatamam.Bir çok genç kıza ışık olabilrisiniz örnek alabilirler sizi..İşte bu ablada yapmış ama bak şu an pişman değil hatta mutluluğu yakalamış diyebilir.

Ama bunun hata olduğunu bilmek gerekir.Her anlamda bu bir hatadır.Allah bu işi nikahlanmadan yaşayamacağına dair emri vardır.Önce bunları bilelim sonra hata olup olmadığına karar verip konuşalım.

İsteyerek yaptıklarımız sonrasında istememeyerek çektiğimiz acılara dönüyor bunu unutmayalım.Çoğu erkek bu görüntüleri kaydederler ve tehdit karı olarak yayınlacaklarını söyleyip tekrar ilişki isteyebilirler o yüzden genç kızlara değişik bakış açısı kazandırmayın burdan.

Ben daha bir ilişki yaşamadım kendimi evleneceğim adama saklamak istiyorum işte o zaman bunun tadını en iyi şekilde alırım.Bence en doğrusuda budur.

kk nın namus bekçileri olmasa ne yapıcaz biz :ssz: namus iffet zarda olduğunu sürekli hatırlatmanız ne hoş :27:

burda da görüldüğü çoğu kişi kendi düşüncesinin tek doğru olduğunu düşünüyor, üstüne kendisi gibi düşünmeyenleri yargılıyor, suçluyor... herkesin ahlak anlayışı farklıdır. hatta herkesin dini inancı da farklıdır (her ne kadar ülkemizin çoğu müslüman dense de). bunlar hiç göz önüne alınmıyor da zina, günah, ayıp, iğrenç, ahlaksız suçlamaları alıyor başını gidiyor. çünkü bu suçlamaları yapanlar, ahkam kesenler 4x4lük insanlar, mükemmel iyiler ve de tamamen günahsızlar...

yani uzun lafın kısası, bu sitede evlilik öncesi ilişki konusu açılmaya görsün... hep böyle oluyor.

insanlar başkalarını yargılamamayı öğrenmeli artık.

şimdi ben bunları yazdım diye kimse de gelip ben şöyle namazımda niyazımdayım, şöyle ahlaklıyım, böyle elime erkek eli değmedi diye kendini ispatlamaya çalışmasın lütfen. çünkü burası yarışma yeri de değil. (bu tür şeyler önceki konularda çok oldu ondan diyorum bunu)

Şimdi buraya birçok şey yazarımda evliliğinizden olursunuz diye korkuyorum.O yüzden yazacaklarım ağır gelecek ve onları yazmaktan vazgeçiyorum şu an.Örnek olmak istiyorsak öncelikle hataların neler olduğunu onlara göstermek gerek.

Aşık bir birey gerçekleri göremez cinsel çekim duyacaktır ve bu cinsel çekimlerden dolayı Bir sınava girecek kendisi kazanır yada kaybeder işte Allahın sınavıda bu şekilde başlar..Hata yaparsın yada yapmazsın.Ayetler var gençliğinizi bana verin bende size gelecekte güzellikler katayım diye..İşte buda bu durumu açıklar nitelikle.Sınavı geçenler ne mutlular benim gözümden..

Eğer bu cinsel ilişki durumunu yaşayanlar varsa bir hata yaptıklarını kabullenerek bir daha yapmamaya hemen Tövbe edip kendisini nasıl affedeceği yönünde araştırmalar yapmalı..

Eğer o ilişkiyi yaşadıysan sen zaten güçlü birisindir kendine güvenin fazlasıyla vardır sonrasında zaten güçlü kalacaksındır.Sizin inanışınız islamiyet olmayabilir ama bu forumdakilerin çoğunun islamiyet olduğunu düşünürsek ne kadar günah ve büyük bir hata olduğunu onlarda zaten bileceklerdir...

Bakınız avrupa ülkelerine yoldan çevirip seks tekliflerine bile evet diyen kızlar var onlara görede hata değil ihtiyaç zaten..

Eğer bir kız cinsel çekim duyuyorsa kendine hakim olmayı bilmeli..Aşık olduğunu ve bu yüzden bu şekilde bir duygu yaşadığını ve bir süre sonra yok olacağını iyice kestirmelii..Ona göre hareket etmeli.Erkeklerin istediklerini vermek onları aslında bir adım kendimizden uzaklaştırmaktır.

Bunlarıda size yazmıyorum eğer okuyan genç kızlar varsa onlarda okusunlar biraz gözlerini açsınlar.Seksin bir zamanı vardır.Beklesinler hata yapmasınlar...

Hayır sen basit değilsin.Sen aslında çok güçlü bir insansın.Aşıksın sen,aşık olduğun için bir çekime kapıldın ona güvendin ve seni mutlu etmesini istedin o an ve kendini bıraktın..Ve hayat boyunca edindiğin bir tecrübe oldu..Bu tecrübeyi her yerde konuşturabilirsin..Aslında buda senin kaderinmiş biliyormusun..

Kaderinde kadınlığı o adamla yaşayacağın da varmış.Ve yaşadında o an dünyanın en mutlusu oldun onla.Bundan sonra ne yapıcağını çok iyi biliyorsun aslında sen..Bir daha aynı hatayı tekrarlamıyıp yoluna güçlenmiş bir şekilde devam edeceksin.

Ben bir hata yaptım ve bu hataya rağmen kendimi seviyorum diyeceksin.Çünkü sen çok değerlisin.Kızlığının gitmiş olması değerini düşürmücektir.Ama kafanda kuracağın kuruntular takıntılar seni sıkacaktır.İşte burdada yazdığım yazıyı söyliceksin içinden.

Açıkçası kim ne etmiş,kim kiminle sevişmiş beni ilgilendirmez. Herkesin aklı var, beyni var, düşünme yetisi var.

Bana göre yanlış bir kızım var böyle bir şey yaşamasını da istemem.

Bu mahrem bir konu aslında beni ilgilendirmedigi için de arkadasımda anlatsa birşey deme lüksüm yok..Neden yaptın,neden ettin diye..Sadece sana göre dogru mu yaptım derse,hayır yapmadın derim geçerim.

Dini boyutunu tartışmayacagım bile çünkü zaten herkes neyin ne oldugunu biliyor :)

Hesabını da ALLAH'a dedikleri gibi kendileri verecek herkes bıraksın şimdi birbirini bu hususta yargılamayı

Günaydın herkese. Teşekkür edelim çok sağolun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

düne kadar burada yazılanlara hep başkası yaşamışta ben izliyormuşum gibi baktım. dün doktora gittim o an, o duygu, o yerlebir olunmuş his Rabbim bunu kimseye yaşatmasın. o masa, o masaya çıkışım ve muanem bida dünü yaşamak istemiyorum. doktor muane etti kesinlikle yeni olmuş bu olay hala zar kalıntıları var. ilk birleşmede kan gelemiyor olabilir, ne zaman oldu diye sordu dün 5. gündü söyledim bu olay 5 günlük değil en fazla iki günlük gibi görünüyor dedi. çok zorlanmış da dedi, hala yara orası dedi o an herşeyi idrak ettim. o an şimşekler çaktı beklediğim sonuçtu ama bunu duyana kadar bir olasılığım vardı belki esnekti belki bozulmamıştı diye. o masaya bu tarz şeyler için çıkmayı hiç istememiştim. bunu hiç düşünmemiştim bile.
hayallerim vardı benim tertemiz hayaller küçükken elimi tutacak kişi evleneceğim insan derdim. sonra yavaş yavaş büyümeye başlayınca bunun imkansız olacağını anladım. hayatıma girenler oldu masumane sadece el eleydik. ailem beni bekaretin ne kadar önemli olduğunu aşılayarak büyüttü ama abime bakirliğin öneminden hiç bahsetmediler bile. ellerinden geldiğince Allah inancını Allah sevgisini aşıladılar sonra hergün Rabbime secde ettim aralıksız bugüne kadar. hep dualar ettim hayırlısı olsun diye. beni bana bırakma, nefsimi şeytana uydurtma diye. şimdi de aynısını diyorum. neyse neden anlattım bunları; bazıları olaya dini açıdan bakmış, öyle bişeyki Allah korkusu olan bunu yapmaz tarzında cümleler bile kullanılmış. ben bunun günahının ne olduğunu bana ders vermeye çalışanlardan daha iyi biliyorum. bir an sadece bir an zevkine yenik düşüp kiminin tabiriyle 2 dklık zevk için evet kızlığımdan oldum. ben bunu yaşadım diye inançlı biri değil miyim? tabiki inançlıyım çok şükür hem de burda din adı altında konusan coğu kadından daha inançlıyım. şimdiye kadar cinsellik adına bişey bilmezdim eğer biliyor olsaydım korunurdum ki şuan gebelik riskide taşıyormuşum. bunları belitmek istedim sadece.
neyse konuma döneyim evet dün o masada yattığım an olayın gerçekliğini anladım. o masa da herşeyimi bırakarak toparlanmak istiyorum, düşünmemek bana böyle acımasız davranan adamı terketmek istiyorum ama yapamıyorum. hayallerim vardı benim de tertemizdi şimdi hayallerim benimle birlikte kirlendi. bundan sonra mutlu olabilir miyim Allah büyük. en acısı da hayatında en önem verdiğim şeyi değmeyecek birine verdim.
sevgilim ne mi yaptı? işten çıktığımı haber vermiştim her zamanki gibi doktora gittim, yürüdüm, düşündüm eve gidemedim bi. sonra merak etmiş beni yazdı napıyorsun diye umrunda mı dedim. aradı hemen neler oluyor diye anlattım durumu doktora gittiğimi bana ne söylediğini. o an kızdı benden habersiz nasıl gidersin insan haber verir. dün o konuyu kapamıştık. ben sana inanmıyor değilim eğer kesin inanmasaydım o gün bırakır giderdim. böyle yaparak kendinden soğutuyorsun senin amacın ne daha neler neler. dayanamadım ben de bağırdım çağırdım bu olayı ben yaşamadım sadece birlikte yaşadık ama sadece vebalini çeken benim. o günden sonra halimi sordun mu canın acıyor dedin mi sen böyle yaparak sadece vicdanını rahatlatıyorsun ve bi çok şey dedim. iyice sinirlendi 10 aydır tanıdığım sen diil karşımdaki, 10 aydır beni dinleyen bana sesini yükseltmeyen sevgilime ne oldu diye. her neyse ilgilendiği şeye bakar mısınız? peki neden kan gelmemiş diye sordu kılcal damarlarla ilgili bişey söylemişti doktor şimdi hatırlamıyorum onu söyledim ya da boyutunda bi problem varmış dedim şok oldu. yine ağzına geleni söyledi adamın derdi sözleştiğimiz gibi 3 yıl evlilik lafını açmamak ama bu olayla onu zorlayacağımı düşündü sanırım sürekli ne istiyorsun, derdin ne tarzında sorular sordu. senden bişey istemiyorum bu bi süreç ve yanımda ol beni telkin et acı çekiyorum dedim. nasıl acı fiziksel mi ruhsal mı diye sordu. ruhsal acı çekecek bişeyim yok sevdim yaptım pişman mıyım tabiki hayır( burda yalan söyledim sadece) benim acım fiziksel o günden sonra ben de olan acıları ağrıları anlattım bu sefer de bi ilgi bi ilgi anlatamam. hiç bişey olmamış gibi... çok sıktım farkındayım sadece anlatmak istedim yaşım 24 bu tutumumun normal gelmeyebilir. ama benim ruhum acı çekiyor.

düne kadar burada yazılanlara hep başkası yaşamışta ben izliyormuşum gibi baktım. dün doktora gittim o an, o duygu, o yerlebir olunmuş his Rabbim bunu kimseye yaşatmasın. o masa, o masaya çıkışım ve muanem bida dünü yaşamak istemiyorum. doktor muane etti kesinlikle yeni olmuş bu olay hala zar kalıntıları var. ilk birleşmede kan gelemiyor olabilir, ne zaman oldu diye sordu dün 5. gündü söyledim bu olay 5 günlük değil en fazla iki günlük gibi görünüyor dedi. çok zorlanmış da dedi, hala yara orası dedi o an herşeyi idrak ettim. o an şimşekler çaktı beklediğim sonuçtu ama bunu duyana kadar bir olasılığım vardı belki esnekti belki bozulmamıştı diye. o masaya bu tarz şeyler için çıkmayı hiç istememiştim. bunu hiç düşünmemiştim bile.
hayallerim vardı benim tertemiz hayaller küçükken elimi tutacak kişi evleneceğim insan derdim. sonra yavaş yavaş büyümeye başlayınca bunun imkansız olacağını anladım. hayatıma girenler oldu masumane sadece el eleydik. ailem beni bekaretin ne kadar önemli olduğunu aşılayarak büyüttü ama abime bakirliğin öneminden hiç bahsetmediler bile. ellerinden geldiğince Allah inancını Allah sevgisini aşıladılar sonra hergün Rabbime secde ettim aralıksız bugüne kadar. hep dualar ettim hayırlısı olsun diye. beni bana bırakma, nefsimi şeytana uydurtma diye. şimdi de aynısını diyorum. neyse neden anlattım bunları; bazıları olaya dini açıdan bakmış, öyle bişeyki Allah korkusu olan bunu yapmaz tarzında cümleler bile kullanılmış. ben bunun günahının ne olduğunu bana ders vermeye çalışanlardan daha iyi biliyorum. bir an sadece bir an zevkine yenik düşüp kiminin tabiriyle 2 dklık zevk için evet kızlığımdan oldum. ben bunu yaşadım diye inançlı biri değil miyim? tabiki inançlıyım çok şükür hem de burda din adı altında konusan coğu kadından daha inançlıyım. şimdiye kadar cinsellik adına bişey bilmezdim eğer biliyor olsaydım korunurdum ki şuan gebelik riskide taşıyormuşum. bunları belitmek istedim sadece.
neyse konuma döneyim evet dün o masada yattığım an olayın gerçekliğini anladım. o masa da herşeyimi bırakarak toparlanmak istiyorum, düşünmemek bana böyle acımasız davranan adamı terketmek istiyorum ama yapamıyorum. hayallerim vardı benim de tertemizdi şimdi hayallerim benimle birlikte kirlendi. bundan sonra mutlu olabilir miyim Allah büyük. en acısı da hayatında en önem verdiğim şeyi değmeyecek birine verdim.
sevgilim ne mi yaptı? işten çıktığımı haber vermiştim her zamanki gibi doktora gittim, yürüdüm, düşündüm eve gidemedim bi. sonra merak etmiş beni yazdı napıyorsun diye umrunda mı dedim. aradı hemen neler oluyor diye anlattım durumu doktora gittiğimi bana ne söylediğini. o an kızdı benden habersiz nasıl gidersin insan haber verir. dün o konuyu kapamıştık. ben sana inanmıyor değilim eğer kesin inanmasaydım o gün bırakır giderdim. böyle yaparak kendinden soğutuyorsun senin amacın ne daha neler neler. dayanamadım ben de bağırdım çağırdım bu olayı ben yaşamadım sadece birlikte yaşadık ama sadece vebalini çeken benim. o günden sonra halimi sordun mu canın acıyor dedin mi sen böyle yaparak sadece vicdanını rahatlatıyorsun ve bi çok şey dedim. iyice sinirlendi 10 aydır tanıdığım sen diil karşımdaki, 10 aydır beni dinleyen bana sesini yükseltmeyen sevgilime ne oldu diye. her neyse ilgilendiği şeye bakar mısınız?
peki neden kan gelmemiş diye sordu kılcal damarlarla ilgili bişey söylemişti doktor şimdi hatırlamıyorum onu söyledim ya da boyutunda bi problem varmış dedim şok oldu. yine ağzına geleni söyledi adamın derdi sözleştiğimiz gibi 3 yıl evlilik lafını açmamak ama bu olayla onu zorlayacağımı düşündü sanırım sürekli ne istiyorsun, derdin ne tarzında sorular sordu. senden bişey istemiyorum bu bi süreç ve yanımda ol beni telkin et acı çekiyorum dedim. nasıl acı fiziksel mi ruhsal mı diye sordu. ruhsal acı çekecek bişeyim yok sevdim yaptım pişman mıyım tabiki hayır( burda yalan söyledim sadece) benim acım fiziksel o günden sonra ben de olan acıları ağrıları anlattım bu sefer de bi ilgi bi ilgi anlatamam. hiç bişey olmamış gibi... çok sıktım farkındayım sadece anlatmak istedim yaşım 24 bu tutumumun normal gelmeyebilir. ama benim ruhum acı çekiyor.

sen hala bunu soran yanında olup elini tutup teselli vereceğine bağırıp çağıracak kadar sevgisiz ve acımasız olan biriyle devam etmek istiyorsan buyur et. her koyun kendi bacağından aslır. sana saygı ve sevgi duymayandan bir cacık olmaz bunuda bir kenara yaz yinede.:ssz:

Son düzenleme:
Back