- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
burda da görüldüğü çoğu kişi kendi düşüncesinin tek doğru olduğunu düşünüyor, üstüne kendisi gibi düşünmeyenleri yargılıyor, suçluyor... herkesin ahlak anlayışı farklıdır. hatta herkesin dini inancı da farklıdır (her ne kadar ülkemizin çoğu müslüman dense de). bunlar hiç göz önüne alınmıyor da zina, günah, ayıp, iğrenç, ahlaksız suçlamaları alıyor başını gidiyor. çünkü bu suçlamaları yapanlar, ahkam kesenler 4x4lük insanlar, mükemmel iyiler ve de tamamen günahsızlar...
yani uzun lafın kısası, bu sitede evlilik öncesi ilişki konusu açılmaya görsün... hep böyle oluyor.
insanlar başkalarını yargılamamayı öğrenmeli artık.
şimdi ben bunları yazdım diye kimse de gelip ben şöyle namazımda niyazımdayım, şöyle ahlaklıyım, böyle elime erkek eli değmedi diye kendini ispatlamaya çalışmasın lütfen. çünkü burası yarışma yeri de değil. (bu tür şeyler önceki konularda çok oldu ondan diyorum bunu)
yani uzun lafın kısası, bu sitede evlilik öncesi ilişki konusu açılmaya görsün... hep böyle oluyor.
insanlar başkalarını yargılamamayı öğrenmeli artık.
şimdi ben bunları yazdım diye kimse de gelip ben şöyle namazımda niyazımdayım, şöyle ahlaklıyım, böyle elime erkek eli değmedi diye kendini ispatlamaya çalışmasın lütfen. çünkü burası yarışma yeri de değil. (bu tür şeyler önceki konularda çok oldu ondan diyorum bunu)
Son düzenleme: