Yahu bu adam sen taksi çağırdığn da falan hanım nere gıdıyosun dur bende geleyım demedımı ?
nereye gidiyorsun hayırdır dedi kapının sesini duyunca
ağrıdan duramıyorum iğne vurduracağım dedim
tamam dedi :) 1-2 saat sonra aradı birkaç kez
evde oğlumuz olduğu için onu bırakıp çıkamayacağı için mecbur yalnız göndermiş beni :)
ben olsam hemen bir sokak ötedeki ailemi arar yine de onu yalnız göndermezdim
acilde sitemizin taksicisi bekledi kapıda
Bir şey istediğiniz de eşiniz akıl etmeden söylemeniz doğru bir karar, ancak aynı şeyleri sağlık konusunda da yapmalısınız. Böbrek taşı düşürürken de beni acile götür demeliydiniz.
"Bir de bir pasta yesem iyi gelecek" deyip adamı hala üzmemeye ve dolaylı yollardan anlatmaya bakıyorsunuz. Erkekler düz mantık oysa, ne istiyorsanız dümdüz açıkça kıvırmadan söylemelisiniz.
Eve gelirken pasta getir diye niye direk söyleyemiyorsunuz ki. O sizin eşiniz, misafiriniz değil ki. Aranızda birbirinizden bir şey isteyecek kadar samimiyet yok mu?
Bir de haddim değil ama mutsuzsanız neden sürdürüyorsunuz? Gelecekte pişmanlık duymamak için mi, yoksa o kararı vermekte zorlandığınız için mi? Çünkü sizi anlamayan, anlamak için de çaba sarf etmeyen bir adam var karşınızda. Bir bardak süt için bir inek beslemek gibi bir durum bu çünkü, kusura bakmayın benzetme için ama. Küçük bir sevgi kırıntısı görmek için bu kadar çaba çok değil mi? Olmuyorsa olmuyordur.
aaa benzetmeye bayıldım bayıldım şahane uydu bence :)
dolaylı anlatım yok artık, dediğim gibi kendi yapamayacağım şeyleri istiyorum, kendi yapabileceklerim için zorlamıyorum, gönülsüz yaptığı belli sonuçta
bu tabiri biraz modifleyip kullamacağım izninle canım :)
siz sevmişsiniz hatalı değilsiniz. mutsuz evliliğinizi sürmeyin derim ben. mutluluk sadece eşte değil, parada, pulda değil. sevgisizlik en büyük mesele. çocuğunuzu mutsuz insanların yanında büyütmeyin.
kesinlikle canım, katılıyorum
mutluluğun tek kriteri evli olmak değil
elbette bir can yoldaşı olsun ister her insan
ama bu bazen eş, bazen arkadaş, bazen evlat olabiliyor, hatta bazen insanın kendisi
ben eskiden onunla geçirmek için çabaladığım zamanları aileme ve arkadaşlarıma fazlaca zaman ayırıyorum ve keyfim yernde çok şükür
hakkımızda hayırlısı
benim de bu koşullarda sürdürmeye niyetim yok
ama en azından sakin kalabiliyorken biraz daha idare ediyorum işte
bu sakinlik süreci herkese iyi geliyor
güzellikle ayrılmayı istiyorum
Bütün bunların sonunda boşanacağını düşünüyorum nedense.
Konuyu takip'e alıp 2-3 sene sonrasını merak ediyorum
Çok benzer olayı kuzenim yaşamıştı.
Boşanma kararını 2 sene 8 ay sonra verdi.
Şuan aradan 16 ay geçti...
Kuzenim çok mutlu kızı çok mutlu üstelik 4 yaşında.
Şu sıralar çok bahsetmek istemese de bir ilişkisi var.
Kuzenimin tek pişmanlığı o kadar seneyi beklemiş
Olmasıydı.
Sizi çok iyi anlıyorum.
Umarım hayatınızdan çok gitmeden daha fazla eksilmeden kararınızı verirsiniz.
Çünkü bu karar 2 seçenekten geçmiyor maalesef.
Olması gereken belli ..
Oğlunuzla güzel bir yaşam diliyorum.
çok teşekkür ederim excited
bak şimdiden 2 sene geçti bile
ben de bu hissiyata kapılıp, iyileşme sürecine bir an önce geçmeye niyetliyim
umarım kuzenin yeni ilişkisinde keyifli mutlu ve sevgi dolu bir beraberlik yaşar