• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçebilmek

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.209
46.516
548
26
Bazen aşık olur insan. Çok güzel anılar biriktirir. Bir sürü karşılıklı mutluluklar yaşanır,sözler verilir,gelecek hayal edilir. Çünkü ayakları yerden kesilmiştir,deli gibi aşıktır ona. Hiç bitmeyecek sanar. Hiç sonu gelmeyecek gibi.. Ama bir sorun vardır ortada,çoğu zaman bir tarafın sevgisi daha baskın olur,kendi enerjisiyle,kendi hayatından taviz vererek ilişkisini besler,diğer tarafa nazaran daha çok emek verir ilişkiye. Bir süre sonra bunalacağından,bıkacağından bir haber bir şekilde hayatını karşı tarafa göre şekillendirir.

Bugün kötü bir konuyla gelmedim,hayatta iyi kötü herkesin bir tecrübesi olan bir konuyla geldim size. Bu konuyla ilgili yorumlarınızı sizin güzel ellerinize bırakıyorum,dilerim güzel fikirler çıkar ve yardımcı olabiliriz birbirimize.

İşte o çok seven taraf bu sefer benim arkadaşlar. Öyle yoruldum ki herşeyi düşünen,herşeyi ayarlayan taraf olmaktan. Sevildiğimden eminim,hatta hiç kimse beni bu kadar sevip korumamıştır. İyi biridir,iyi niyetlidir,her zaman iyiliğimi düşünür. Ama olmuyor,birşeyler eksik birşeyler hep yarım. Ben artık çabalamaktan yoruldum,kendimden hayatımdan okulumdan nefret eder oldum. Onun istediği zaman okula gitmemi,onun istediği zaman uyumamı,onun istediği zaman dışarı çıkmamı istiyor. Hayatımı eline almak istiyor. Hali hazırda okuduğumun dışında dondurulmuş bir üniversite kaydım var,başka bir şehirde. İyi bir bölüm ve iyi bir üniversite. Ama gelin görün ki kesinlikle yollamam diyor. Yahu sen kimsin,annem misin babam mısın 21 yaşında kadınım bu hadsizlik ne. Herşeyi ben yapıyorum,herşeyi benden bekliyor. Ben gitmeyeceğim ama o hergün cafelerde arkadaşlarıyla gezecek,vakit geçirecek. Kendi hayatından asla taviz vermiyor.

Velhasıl kelam artık ben sıkıldım,ayrılmak istiyorum. Ama takıntı mı desem,bağlılık mı desem yoksa alışkanlık mı desem ayrı kalamıyorum,kopamıyorum bir türlü. Ama istemiyorum,gerçekten sevseydim vazgeçmenin v'sini ağzıma almazdım bunu biliyorum. Hatta nefret ediyorum,kendisine hemen her gün söylüyorum. "Bu hayatta senden başka kimseden bu kadar nefret etmedim,artık bırak yakamı." diye. Ama yok bırakmıyor. Artık benim bir adım atmam gerekiyor. Tamamen ayrılmam lazım,kendi yolumu çizmem için bunu yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardım edin,ben bu insanı hayatımdan nasıl çıkartabilirim? Sizin böyle anılarınız,tecrübeleriniz var mı?

Tüm iletişimizi kesin ve ayrılın mutlaka, üniversite okumanızı istemeyen, hayatınızin her alanında hüküm sahibi olup , kendi hayatından zerre taviz vermeyen bir insanın sizi sevdiğini asla düşünmüyorum.

Sizi sevmiyor, kendine yönlendirecegi , her istediğini yaptıracağı birini arıyor, buna izin vermeyin.

Tüm iletişimizi kesin ve ayrılın mutlaka, üniversite okumanızı istemeyen, hayatınızin her alanında hüküm sahibi olup , kendi hayatından zerre taviz vermeyen bir insanın sizi sevdiğini asla düşünmüyorum.

Sizi sevmiyor, kendine yönlendirecegi , her istediğini yaptıracağı birini arıyor, buna izin vermeyin.
Evet.
Onun yüzünden istanbul'da özel bir üniversitede okuyorum.
Hele dondurduğum okul türkiyede ve dünyada isim yapmış bir okulken bu okulu okumayı hazmedemiyorum.

İnsan gerçekten severse ayrılmaz mantığını çözemedim bu hayatta
Hayır kardeşim gerçekten sevsem de ayrılırım ayrıldım da.seversin adam seni üzer ilgisizdir vs vs gayette ayrılınır.
Adam bencil kendini düşünüyor.senin kendini geliştirmeni istemiyor çünkü öyle olursa senin ayakların yere sağlam basıcak .onun elinde oyuncak olmayacaksın.otur otur kalk kalk yapamayacak.
Senin hayatını böyle kısıtlarken kendisinin özgürce davranması zaten ne kadar bencil olduğunu gösteriyor.bana göre sevilmek sadece kıskanılmak sahiplenilmek değil.sevgi anlayışım bu kadar sığ değil benim..

İnsan gerçekten severse ayrılmaz mantığını çözemedim bu hayatta
Hayır kardeşim gerçekten sevsem de ayrılırım ayrıldım da.seversin adam seni üzer ilgisizdir vs vs gayette ayrılınır.
Adam bencil kendini düşünüyor.senin kendini geliştirmeni istemiyor çünkü öyle olursa senin ayakların yere sağlam basıcak .onun elinde oyuncak olmayacaksın.otur otur kalk kalk yapamayacak.
Senin hayatını böyle kısıtlarken kendisinin özgürce davranması zaten ne kadar bencil olduğunu gösteriyor.bana göre sevilmek sadece kıskanılmak sahiplenilmek değil.sevgi anlayışım bu kadar sığ değil benim..
Ayaklarım zaten yere basıyor benim.
Maddi özgürlüğüm var,okumama rağmen süper bir maaşla bir yerde müdürümsü bir konumdayım.
Yani iyiyim,mutluyum.
Ama gelin görün ki bunu bile istemiyor,kesinlikle karşı çıkıyor.

Öncelikle sevildiğimi biliyorum tesellisini kenara bırakın zira hayatınızı yönlendirmek isteyen sizi zora sokan biri sizi sevmiyordur.
Sonra zaten şu an sizin de sevmediğinizi kabullenin. Sevgiyle nefret bir arada olmaz.
Ben zaten sevmiyorum,nefret ediyorum.
Hemen hergün kusuyorum bu nefretimi ama alışkanlık bırakamıyorum bir türlü.

İlerde iyi ki diyeceksiniz... Iyı kı bitmiş öyle biri çıkacak kı karsınıza kalıba sokmadan sadece siz olduğunuz için sevecek o zaman gercek sevginin ne oldugunu anlayacaksınız zira bu sevgi değil..
Umarim bir an önce kurtulursunuz bu yükten sevgiler 💐 💐 💐

İlerde iyi ki diyeceksiniz... Iyı kı bitmiş öyle biri çıkacak kı karsınıza kalıba sokmadan sadece siz olduğunuz için sevecek o zaman gercek sevginin ne oldugunu anlayacaksınız zira bu sevgi değil..
Umarim bir an önce kurtulursunuz bu yükten sevgiler 💐💐💐
Umarım.. Umarım. Çok teşekkür ederim.

Evet.
Sevgili Velvette Velvette ile aynı şeyleri yaşadık hemen hemen.
İşte nasıl yapıcam,acısına nasıl katlanıcam :KK70:

Valla bir şey diyeyim mi
O bitince nolur korkusunun yaşattığı, bitinceden 100 kat fazla
Bana 1 ay önce sorsan
Vıyyy naparım ben nasıl katlanırım falan arabesklerindeydim

Sonra bitti
Daha ağlamadım valla 1 ay oldu ağlamadım
Çünkü ağlayacak bir şey bulamıyorum dönüp bakınca :D
Neye ağlıcam mesela yani
Ağarmış totosunun üstünde oturmasına ve hiçbir şeyde sorumluluk almamasına mı?
İlgisizliğine mi?
Her Allahın günü çektiğim karın ağrısına mı?
Hani güzel bir şey olur da özlersin, ağlarsın vah da vah dersin
Ama %90ı kasım kasım kasıldığım, rahat olmadığım bir şey
Kafam çok rahat
İyi ki yetti demişim

Hee bu arada benimki de şey diyordu "Çünkü ben öyle istiyorum ve kuralları ben koyarım"

Ya bsg.......... :D

:KK45:

Back