- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
- Konu Sahibi Oznur Yuksekay
-
O zaman herkes dağılsınKonusahibinin kocası sadece kendi ailesini arıyormuş konu sahibi benim ailemi de ara diyormuş. Konu sahibinin kocası de ararm delip aramıyormuş. Sonra herkes kendi ailesiyle konuşsun demiş. Konu sahibi de daha kayınvalidesini aramıyormuş zaten kayınvalidesi de aramazmış.. Haftasonları eşnin ailesinin yanına köye giderlermiş saygıda kusur etmezmiş. Eşi sen gelinsin herşeyi yapacaksın tabi diyormuş.. Olduğu yerde kimsesi yokmuş.ailesinden uzakmış..
Artık sır çözüldü gizem kalmdıO zaman herkes dağılsın
Herkes kendi ailesiyle konuşsun demesi sjsjsjsjsjsjsArtık sır çözüldü gizem kalmdı
Her erkek demez kıymetini bilmeliHerkes kendi ailesiyle konuşsun demesi sjsjsjsjsjsjs
zaten cokta haklı sayılmazdıAnlamadım ki anlamış gibi yapıp kendini haksız hissetmesini istedim:))
Tarafımı doğru seçmişim o zaman:)zaten cokta haklı sayılmazdı
aılemı arayacaksın dıye baskı yapıyor
tıpıs tıpıs kayınvalıdesıne gıdıp sen gelınsın yapacaksın dıyenlere hızmet edıyor sonra da bundan sıkayet edıyor hem yapıp hem sıkayet edıyor
zorla aılemı arayacaksın dıyen zıhnıyetle sen gelınsın yapacaksın dıyen zıhnıyet aynı aslında esıyle bırbırlerıne cok uygunlar :)
Bencede. 2020 yi noktaliyalim ve dagialim. 2021 de tekrar görüselim
Bütün sırrı bozdun amaKonusahibinin kocası sadece kendi ailesini arıyormuş konu sahibi benim ailemi de ara diyormuş. Konu sahibinin kocası de ararm delip aramıyormuş. Sonra herkes kendi ailesiyle konuşsun demiş. Konu sahibi de daha kayınvalidesini aramıyormuş zaten kayınvalidesi de aramazmış.. Haftasonları eşnin ailesinin yanına köye giderlermiş saygıda kusur etmezmiş. Eşi sen gelinsin herşeyi yapacaksın tabi diyormuş.. Olduğu yerde kimsesi yokmuş.ailesinden uzakmış..
Çok pişmanım sırrı bozduğumaBütün sırrı bozdun ama
Insta da ismi de resmi de var ama o değildir, o kadar da değildir ya hu diyorumkullanıcı adı da ismi soyismi değildir inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?