• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varsa yoksa kendi ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konusahibinin kocası sadece kendi ailesini arıyormuş konu sahibi benim ailemi de ara diyormuş. Konu sahibinin kocası de ararm delip aramıyormuş. Sonra herkes kendi ailesiyle konuşsun demiş. Konu sahibi de daha kayınvalidesini aramıyormuş zaten kayınvalidesi de aramazmış.. Haftasonları eşnin ailesinin yanına köye giderlermiş saygıda kusur etmezmiş. Eşi sen gelinsin herşeyi yapacaksın tabi diyormuş.. Olduğu yerde kimsesi yokmuş.ailesinden uzakmış..
O zaman herkes dağılsın :silah:

Anlamadım ki anlamış gibi yapıp kendini haksız hissetmesini istedim:))
zaten cokta haklı sayılmazdı :D
aılemı arayacaksın dıye baskı yapıyor
tıpıs tıpıs kayınvalıdesıne gıdıp sen gelınsın yapacaksın dıyenlere hızmet edıyor sonra da bundan sıkayet edıyor hem yapıp hem sıkayet edıyor
zorla aılemı arayacaksın dıyen zıhnıyetle sen gelınsın yapacaksın dıyen zıhnıyet aynı aslında esıyle bırbırlerıne cok uygunlar :)

Kadın dakikasına konuyu silmiş ama hesaplayamadığı şey burda hiçbir şey gizli kalmaz kk kadınları tüm gizemi çözdü artık gönül rahatlığıyla gidebilirim .
"Herkes ailesini arasın mantıklı itiraz etmeyin"

zaten cokta haklı sayılmazdı :KK70:
aılemı arayacaksın dıye baskı yapıyor
tıpıs tıpıs kayınvalıdesıne gıdıp sen gelınsın yapacaksın dıyenlere hızmet edıyor sonra da bundan sıkayet edıyor hem yapıp hem sıkayet edıyor
zorla aılemı arayacaksın dıyen zıhnıyetle sen gelınsın yapacaksın dıyen zıhnıyet aynı aslında esıyle bırbırlerıne cok uygunlar :)
Tarafımı doğru seçmişim o zaman:)

Noktayı koymuş konu sahibi, durum çözülmüş hemen. KK kadınları yine jet hızıyla bir sorunu daha çözmüş, artık mutlu diğer konuya geçebiliriz.👋

Konusahibinin kocası sadece kendi ailesini arıyormuş konu sahibi benim ailemi de ara diyormuş. Konu sahibinin kocası de ararm delip aramıyormuş. Sonra herkes kendi ailesiyle konuşsun demiş. Konu sahibi de daha kayınvalidesini aramıyormuş zaten kayınvalidesi de aramazmış.. Haftasonları eşnin ailesinin yanına köye giderlermiş saygıda kusur etmezmiş. Eşi sen gelinsin herşeyi yapacaksın tabi diyormuş.. Olduğu yerde kimsesi yokmuş.ailesinden uzakmış..
Bütün sırrı bozdun ama :KK12:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back